Last news in Fakti

10 Май, 2018 21:47 2 473 3

10 години SPA столица на Балканите

  • велинград-
  • сдружение-
  • хотелиери-
  • ресторантьори-
  • spa
10 години SPA столица на Балканите - 1

Кметът д-р Костадин Коев и заместник-кметът Атанас Палигоров присъстваха на годишното общо събрание на „Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”. От Сдружението се похвалиха, че към днешна дата членове са нараснали и достигнали 106 физически и юридически лица с над 100 търговски обекта на територията на общините Велинград, Батак, Сърница, Белово, Септември, Пещера, Борино и Ракитово.

Направени бяха промени в Устава на Сдружението, като броят на членовете на Управителния съвет се увеличи от 7 на 13. Приети бяха отчетите за дейността и финансите на Сдружението, както и бюджета за 2018 г.

Обсъдена беше програмата и организацията на честванията по повод 10 години SPA столица на Балканите, 70 години от основаването на Велинград и 100 години организиран туризъм в Чепинско. Председателя на Сдружението г-н Златко Златанов изказа благодарност за подкрепата, разбирането и приятелското отношение на кмета д-р Костадин Коев. Той също изрази своето удовлетворение от добрата съвместна работа за успешното развитие на туризма. Кметът разясни подробно за предизвикателствата и за най-сериозните проблеми, които стоят за разрешаване. Запозна подробно присъстващите в залата със множеството проблеми които са наследили с неговият екип по проекта „Нова визия централна градска част, местата за отдих, ремонт и реконструкция на уличната мрежа във Велинград”. ‚,Положихме много усилия проекта да бъде качествено изпълнен и да бъдат направени необходимите ремонтни действия въпреки, че те не са били предвидени.”-сподели д-р Коев. Акцентира върху казуса с мина „Грънчарица” и водоподаването на града.

Адвокат Марин Божков също засегна темата с мината и запозна всички присъстващи с хода на съдебните дела и призова обществеността да продължава да бъде активна страна, тъй като битката срещу волфрамовата мина тепърва навлиза в тежката си фаза.

10 години SPA столица на Балканите


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЮ

    7 1 Отговор
    затова като дойде празник, всичко хуква по чужбина

    Коментиран от #2

  • 2 Да да

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЮ":

    В чужбина ходим,щото сме бедни! Не е като при соца,да ходим на бунгала!
  • 3 АНОНИМЕН

    6 1 Отговор
    ВЕЛИНГРАД.....СПА СТОЛИЦА НА БАЛКАНИТЕ....?????

    ВЕЛИНГРАД ..Е ПЪЛЕН Т*****К.....

    СТОЛИЦА ....СПА....???? ХАХАХА