Last news in Fakti

6 Ноември, 2012 14:41 1 168 0

За втори път избират Застраховател на годината

  • застраховател на годината-
  • застраховки

За втора поредна година Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ), с партньорството на Българска Асоциация на Пострадали при Катастрофи, организира наградите „Застраховател на годината 2012”. Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония, която ще се проведе на 29 ноември 2012г. в Шератон София Хотел Балкан. Факти.бг и Mobile.bg са медийни партньори на конкурса.

Победителите ще бъдат определени от потребителите на застрахователни услуги в България, които могат да гласуват на специално създадения за това сайт: www.bgzastrahovatel.org. Гласуването започва от днес и ще приключи на 26.11.

Награди „Застраховател на годината 2012” ще се връчат в следните пет категории:

Категория I „Застраховател с най-добри продукти в Автомобилното застраховане”

Категория II „Застраховател с най-добри продукти в Имущественото застраховане”

Категория III „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”

Категория IV „Най коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди”

Категория V „Най коректен застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения за неимуществени вреди по застраховка Гражданска отговорност”

Три нива на сигурност ще гарантират, че вотът не е манипулиран и резултатите са обективни, обяви пред Факти.бг Николай Здравков, председател на БАЗБ.

С кептчър код ще се попречи на гласуването чрез компютърни програми, или така наречените роботи. Гласовете ще бъдат кондолидирани по уникален IP адрес, а програмистите са положили и максимални усилия, за да възпрепятстват неколкократното гласуване чрез прокси сървъри, с което ще се гарантира принципа един компютър – един глас.

Всеки може да гласува, но само по веднъж, така че резултатите ще бъдат представителни и ще дадат обективен маркетингов атестат за самите компании. Миналогодишният конкурс вече показа, че потребителите имат свое мнение, независимо от самочувствието, което демонстрират отделните дружества, заяви Николай Здравков, председател на управителния съвет на БАЗБ.

На церемонията за връчване на наградите ще бъдат поканени всички лицензирани застрахователни компании, всички застрахователни брокери в България, пенсионноосигурителни и здравноосигурителни дружества, Съюза на застрахователните агенти, Гаранционен фонд, Национално бюро на българските автомобилни застрахователи, Асоциация за застрахователна сигурност, Висше училище по застраховане и финанси, Фондация "Проф. Д-р Велеслав Гаврийски", членовете на КФН, народни представители и други гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА