Last news in Fakti

28 Май, 2021 07:10 3 906 11

Нови мерки в помощ на малкия и средния бизнес

  • министерски съвет-
  • бизнес-
  • спрени мерки-
  • абз

От АБЗ твърдят, че помощите за бизнеса са спрени

Нови мерки в помощ на малкия и средния бизнес - 1
Снимка: Shutterstock

Нови мерки в подкрепа на бизнеса се очаква да представи днес екипът на икономическото министерство.

Пред бТВ министър Кирил Петков вчера анонсира, че ще се вкара ликвидност и ще са на лице мерки в помощ на малкия и среден бизнес.

Анонсът му дойде часове, след като от Българската асоциация на заведенията обявиха, че служебното правителство е замразило действащите програми за подкрепа на бизнеса в COVID пандемията без да е ясно дали ще има нови.

От Министерският съвет веднага определиха твърденията като неверни и контрираха, че няма спрени мерки.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    27 1 Отговор
    Книжарницата ни навърши скоро 25г и през това време никой от сменилите се власти не ни е попитал как се справяме,камо ли да иска да ни помага.....Дано само не пречат....А,помощ не търсим!
  • 2 Верно е

    30 0 Отговор
    Е така е, няма спирани мерки, просто на малкия бизнес нищо не е давано
  • 3 АЛИБЕГОВ

    18 0 Отговор
    ПАК ПРОСИ. И СЕ ПОКАЗВА ДА НЕ
    БИ ДА ГО ЗАБРАВЯТ. НАЛИ РАБОТИТЕ. КАКВО ПОВЕЧЕ. ТО
    КАТО РАБОТИШ ЩО ТИ СА ПОМОЩИ.
  • 4 Мислещ

    14 1 Отговор
    Али бегай пак се слага на тиквите и манипулира.
  • 5 Фен

    18 1 Отговор
    Е Айдебегов за кво реве сега? Нали отвориха кръчмите, за кво са му помощи!?
  • 6 Гад

    14 0 Отговор
    Моля ви, не ни помагайте. Искам само да не ни пречите.
  • 7 Спрете да давате парите, събирани от

    18 0 Отговор
    Всички нас чрез данъци, на избрана част хитри хрантутници! Защо трябва да ви доказвам, че съм засегнат от пандемията, нима вие не знаете! Но на мен никой не ми дава, а на огромни и печелещи заведения продължавате да давате десетки хиляди на месец - сумите са залепени по витрините им! Ние нямаме какво да ядем и - нищо, а на тях им дозакръгляте милионите!
    За незнаещите, минете и вижте, колко са взели Теодор, Джанъм...
  • 8 Гост

    8 2 Отговор
    Каква помощ да се оправят там .Ако не става бизнеса по селата търсят бачкатори . Всеки втори от село е града а някви тукаьси въртят тъпия бизнес и иска помощ от държавата да си гледат работата .
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    13 1 Отговор
    Слушам един дет е уволнен от тая банка от надзора..Банката дет раздала половин милиард на доверие раздала....Та тоз математик каза не знам колко от половината мииард раздадохме предварително ...но ,около 30%...Някъде към 471милиона....Това го чух ,не съм гледал дали не е физиономията на оня математик дет го гледам при вас,защото в момента на компа имам по важна работа....Но не видях да му зададат въпроса ДДДжурналистите 471милиона от половин милиард 30% ли са бе аланкооолу????Добре ,че икономическия министър ги почна!!!Дай Бог да ги и СВЪРши!Мами....та им некадърна и бандитска!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 КТБ

    1 1 Отговор
    Кви "мерки" бе? Нали вече откраднаха бюджета оставен от ГЕРБ и се завайкаха че "пари нямало". Сега подготвят за масово крадене и заличаване на следите. Не бих се очудил ако 5-6 банки "фалират" в стил КТБ и съотвените комунистически мошенници изчезнат зад граница, дни преди изборите.