Last news in Fakti

10 Септември, 2021 22:47 2 076 13

Международна конференция за предизвикателствата и трансформацията на индустрията ще се проведе на 14 септември

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech

Събитието е част от съпътстващата програма на изложение MachTech&InnoTech

Международна конференция за предизвикателствата и трансформацията на индустрията ще се проведе на 14 септември - 1

На 14 септември индустриалният сектор ще бъде свидетел на Международна конференция, посветена на трансформацията на съвременната индустрия. В хибриден формат, събитието ще се проведе в Интер Експо Център като част от съпътстващата програма на изложение MachTech&InnoTech, специализирано в сектора на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията.

Международната конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“ ще ни срещне с водещи лектори от България и чужбина. Специалистите ще изложат визиите и очакванията си за развитието на промишления сектор. Международното събитие се организира съвместно от Интер Експо Център, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и Българска браншова камара-машиностроене.

Науката и бизнеса

В директно включване онлайн, Джон Харкин, Senior Policy Advisor, в презентация на Ceemet ще изложи гледната точка на Европейската работодателска организация, представлялаща интерестите на металообработващата, инженерно-технологичната и технологично-базирана индустрия.

Връзката между науката и бизнеса при дигиталната трансформация е фокусът в участието на проф.д-р инж. Илия Железаров, ректор на ТУ-Габрово. Инж. Петър Кацаров, Мениджър Motion Control в Сименс Дигитални Индустрии, представя „Дигитализация в действие“ чрез системата SINUMERIK ONE.

Кои са дигиталните решения за ускоряване и улесняване на ежедневни индустриални процеси, ще разберем в презентацията на тримата професионалисти Майкъл Дик – от Siemens digital industries software, Георги Бахчеванов и Георги Стоянов от Солтех. Веднага след това ще разберем кои са новите тенденции в металообработването, благодарение на инж. Нишан Бъздигян – управител на „РАИС“.

Съвременните системи и индустриалните роботи

Вторият панел ще даде възможност присъстващите да се запознаят с практическото прилагане на съвременни системи за управление на производствените процеси във "ВСК Кентавър-ИЗ Динамика". Това ще се случи благодарение на експертизата на Мариана Печеян–управляваща "ВСК Кентавър" и "ВСК Кентавър-ИЗ Динамика".

След това, в онлайн-включване Адриан Базаван от DG Trade ще представи новия портал Access2Markets, едно гише, разработен от DG TRade към Европейската комисия. Събитието ще приключи с изключително важната за цялата индустрия тема, а именно – предизвикателствата пред внедряването на индустриални роботи в производството. Това ще се случи благодарение на Светослав Василев, SIVIKO.

До началото на Международната конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“. Всеки желаещ да присъства, е нужно да се регистрира за свободно посещение на изложение MachTech&InnoTech на сайта www.machtech.bg. С пълната програма на Международната конференция „Предизвикателства пред трансформацията на индустрията“ можете да се запознаете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.