Last news in Fakti

18 Март, 2013 18:24 1 119 1

Екоминистърът си назначи свои заместници

  • юлиян попов-
  • екоминистерство
Екоминистърът си назначи свои заместници - 1
Снимка: БГНЕС

 

Малина Крумова и Евдокия Манева – това са заместниците на служебния екоминистър Юлиян Попов, които самият той назначи. Пред екипа си Попов заяви, че е готов да отговаря за успехите и неуспехите на ведомството и представи двамата зам.-министри.

Крумова е и ръководител на ОП „Околна среда”. Тя поема още дирекциите „Фондове на ЕС за околна среда”, „Европейски и международни проекти”, “Координация по въпросите на ЕС и международно сътрудничество” и „Кохезионна политика за околна среда”.

Колежката й Евдокия Манева запазва досегашния си ресор - „Превантивна дейност”, „Управление на отпадъците”, „Опазване чистотата на въздуха”, „Национална служба за защита на природата”, като поема и ръководството на дирекция „Управление на водите”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига Бе

    0 0 Отговор
    Ха, а наркобосовете пак се измъкнаха от закона - www.stigabe.com/ами_сега/125530-занзибарски-лекари-спасяват-наркобоса-христо-байков-от-българското-правосъдие