Last news in Fakti

1 Септември, 2022 12:30 11 020

Ултрамодерна Ecommerce платформа стартира през 2023

  • next basket

„NEXT BASKET се позиционира като новатор по множество показатели, свързани с електронната търговия“

Ултрамодерна Ecommerce платформа стартира през 2023 - 1

Макар и стабилно нарастваща като отрасъл, електронната търговия в България все още търси своите инструменти за пряк път към европейския пазар. И ако до скоро стартирането на онлайн магазин беше задача с много неизвестни, то вече очакваме пускането на нов продукт, който обещава да промени радикално индустрията на ecommerce на местно ниво.

Това е NEXT BASKET - ново поколение онлайн платформа с високотехнологична архитектура, стотици функционалности, интеграции и услуги. Първата версия на платформата е в процес на разработка и се очаква да навлезе на пазара през първата половина на 2023 година. А дотогава - разказваме за уникалните възможности, която тя ще донесе със себе си.

Какви са технологичните нововъведения в NEXT BASKET?

NEXT BASKET се позиционира като новатор по множество параграфи, свързани с електронната търговия. Но всички те са възможни преди всичко благодарение на солидната технологична основа, върху която е изградена платформата. В концептуалния и софтуерния дизайн на NEXT BASKET са използвани:

* Микросървис архитектура, която гарантира бързина, сигурност, изправност и гъвкавост на платформата;

* Облачен хостинг с виртуални сървъри за пълна скалируемост на сървърното пространство и ниски разходи за поддръжка;

* Тест за грешки в кода, който покрива почти цялата платформа с прилежащите ѝ функционалности и интеграции;

* Готово решение за ERP система, съвместима с различни видове организация на складовото пространство;

* Готово решение за складов фулфилмънт софтуер, подходящ за нуждите на малки, средни и големи търговци;

* Качествен автоматизиран превод на различни езици, с възможност за създаване на неограничен брой езикови версии на електронния магазин.

* Вградени функционалности за SEO оптимизация, които поставят отлична основа за добро класиране в търсачките;

* Инструмент за автоматично генериране на текстове, с опция за ръчни подобрения, оптимизации и корекции.

Или иначе казано - NEXT BASKET събира в себе си някои от най-високите технологични иновации, за да предложи първото по рода си решение тип “всичко в едно” за електронна търговия от нулата.

Какви са вариантите за сътрудничество с платформата?

В каталога на NEXT BASKET откриваме над 90 различни интеграции, над 340 функционалности и точно 112 услуги, свързани с развитието на бизнеса онлайн. Всички те са обособени в различни варианти за партньорство, като основните алтернативи са две:

* Използване на платформата като SaaS услуга. Това представлява опция за наемане на софтуер и самостоятелно управление на магазина от страна на партньора срещу заплащане на месечна такса.

* 360-градусово обслужване от екипа на NEXT BASKET. В този вариант, от партньорите се изисква единствено да осигурят стоката в склад на платформата. NEXT BASKET поема всички по-нататъшни процеси, включително изготвяне на онлайн магазин, рекламни и маркетингови дейности, складиране, фулфилмънт, доставки и счетоводство.

За собствениците на физически магазини се предлага специално решение за обособяване на физическия си магазин като склад за предаване на пратки.

За кого е подходяща платформата NEXT BASKET?

Вариантите за сътрудничество с NEXT BASKET са замислени така, че да покриват нуждите и изискванията на бизнеси с различни нужди и размери. Това могат да бъдат:

* Собственици на функциониращи онлайн магазини, които търсят по-качествена услуги срещу по-изгодни условия;

* Производители на стоки и продукти, които все още нямат собствено онлайн присъствие и собствен електронен магазин;

* Собственици на физически магазини, които имат нужда от лесно и изцяло автоматизирано решение за правилен старт онлайн;

* Големи компании, които търсят високотехнологично, бързо и сигурно решение за онлайн търговия на различни пазари, в различни валути и на различни езици.

По отношение на големите корпоративни клиенти, NEXT BASKET предлага цялостно обслужване чрез допълнителни платени и безплатни услуги. Сред тях са кол център на различни езици, предаване на пратки до 28 държави в Европа, възможност за омниканална търговия и ERP софтуер за планиране и управление на ресурси.

Колкото до разликата между голям и малък търговец - понякога тя зависи само от опита, експертизата и качеството на използваните технологии. Набор от компоненти, с които NEXT BASKET обещава да стимулира бързия растеж, изцяло елиминирайки метода “проба-грешка”.