4 Декември, 2013 10:11 1 057 0

БТПП връчи годишните си награди

  • орешарски-
  • бтпп-
  • награди-
  • категории

На церемонията присъства премиерът Пламен Орешарски

БТПП връчи годишните си награди - 1
Снимка: БГНЕС

За 20-ти път снощи, на тържествена церемония в София, бяха връчени Годишните награди на БТПП за постижения в категориите: водещи български фирми в бизнес класацията "Топ 100"; регионална палата; браншова организация; посланик; чуждестранен търговски представител; медия; журналист.

На церемонията присъства премиерът Пламен Орешарски.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота за първо място сред фирмите в категория “Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лв. собствен капитал през 2012 г.” получи Спорт лайн елит" ЕООД, гр. София.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота за Първата награда в новата категория “Топ 100 фирми, класирани по намаление на задълженията през 2012 г. спрямо 2011 г., при реализиран положителен финансов резултат и ръст на нетните приходи от продажби през 2012 г. спрямо 2011 г.“ получи "Токоми" ООД, гр. Перник.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота за първо място сред фирмите в категория "Топ 100 фирми, класирани по изменението на нетните приходи от продажби 2012/2011" получи "Ивелинстрой“ ЕООД, гр. София

Плакет и грамота за първо място в категория “50 фирми, класирани по изменението на финансовия резултат през 2012 и 2011 г.“ получи "Благоевград – БТ" АД, гр. Благоевград.

За първо място в категория “ТОП 10 х 6” – фирми с максимални приходи от продажби за 2012 г. в Националните райони награди (плакет и грамота) получиха:

в Северозападен район - Златна Панега цимент АД, гр. Златна Панега;

в Северен-централен - "Амилум – България" ЕАД, гр. Разград;

в Североизточен - „Параходство Български Морски Флот“ АД, гр. Варна;

в Югозападен - "Мобилтел" ЕАД, гр. София;

в Югоизточен - "Мини Марица – изток" ЕАД, гр. Раднево;

в Южен-централен - "Биовет" АД, гр. Пещера.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота в категория “Браншова организация” за 2013 г. получи Българска асоциация на търговците на медицински изделия

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота в категория “Регионална търговско-промишлена палата/камара” в системата на БТПП получи за 2013 г. Варненска търговско-индустриална камара.

В категория “Посланик” за 2013 г. с бронзова статуетка “Хермес” и грамота бе награден Н. Пр. Антон Пакурецу, извънреден и пълномощен посланик на Румъния в Република България, за изключителния му принос за развитие на двустранните икономически отношения.

Бронзова статуетка “Хермес” и грамота в категория “Чуждестранен търговски представител” получи Александър Миличевич, съветник търговски въпроси в Търговска служба към Посолството на Република Сърбия в Република България, за изключителния му принос за активизиране на икономическото сътрудничество между Република България и Република Сърбия.

БТПП отличи за 2013 г., медия и журналист. Съпричастността на медиите даде възможност представителите на икономическите среди да получават достъп до всички сигнали на бизнеса за нуждата от подобряване на икономическата среда и живот в страната.

С плакет и грамота в категория "Медия" за 2013 г. БТПП награди Вестник "Стандарт" за обективно представяне ролята на БТПП като най-голяма национална работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване на позициите на членовете й по актуални проблеми и за редовно излъчване на новини от ежедневната й работа.

В категория журналист за 2013 г. БТПП награди с плакет и грамота Наталия Ганчовска - журналист в Програма "Хоризонт" на Българското национално радио за обективно отразяване на позициите на БТПП и на нейните членове по актуални стопански теми, с ясен сигнал за проблемите на българския бизнес и ролята на Палатата в негова защита.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА