Last news in Fakti

5 Декември, 2023 09:10 1 121

Христина Масларова, Мениджър продажби в ЕТЕМ БГ: Отваряме шоуруми с добавена стойност за нашите партньори и експертите от бранша

  • христина масларова-
  • мениджър-
  • етем бг-
  • шоуруми

Успешните партньорства са един от критериите ни за успех и устойчивост, заяви мениджърът

Христина Масларова, Мениджър продажби в ЕТЕМ БГ: Отваряме шоуруми с добавена стойност за нашите партньори и експертите от бранша - 1
Снимка: Личен архив

Г-жо Масларова, през септември ЕТЕМ откри два модерни шоурума в градовете София и Пловдив. Защо предприехте тази стъпка и каква е стратегията ви?

Откриването на собствени шоуруми беше отдавна обмисляна стъпка в посока към още по-доброто ни сближаване до нашите партньори. Сега създадохме не само търговски площи, в които можете да видите част от на-добрите ни продукти, но едни наистина приятни и уютни пространства. Целта ни е нашите шоуруми да бъдат с добавена стойност и да ги превърнем в място за обсъждане и споделяне на идеи, уъркшопи, семинари и събития за експертите от бранша.

Разбира се шоурумите са мястото, където всеки ще има възможност да види най-добрите алуминиеви системи на ЕТЕМ. Интериорът е решен така, че да покаже перфектните възможности за инкорпориране на отваряеми решения на ЕТЕМ в различна среда. В същото време авторът на проекта арх. Пиперов обособи по един интересен начин различни кътове за срещи, презентации и обучения. Разчупената среда дава възможност на колегите от Техническия и Търговския отдел да имат свобода при демонстрациите и обсъждането на различни предизвикателства с клиентите.

Какво могат да видят вашите посетители в двата шоурума?

И в двата шоурума в София и Пловдив са изложени част от най-добрите алуминиеви системи и решения за прозорци, врати, плъзгане и фасади. Постарали сме се да покажем водещите ни решения, които се характеризират с висока енергийна ефективност и модерен дизайн - EW70, Е75 и Е68, стъклени парапети, вертилируеми и окачени фасадни системи. В Пловдив пространството е по-малко, но е идеално да се покажат системи за обособяване на различни помещения, а именно - една от най-ефективните системи за плъзгане като висококачествената ES70 - тип плъзгане с повдигане и много харесваното решение „хотелски тип“на система Е50.

Друго интересно и практично решение, което може да се види и в двата шоурума е новата ни система за входни врати ED68. Тя се характеризира с изчистена и елегантна визия, централен уплътнител и много добри технически характеристики. Смятам, че този продукт бързо ще се наложи като един от най-търсените в нашето портфолио.

Разкажете повече за ключовите системи, които заемат централно място в търговски пространства?

Всички системи са ключови за един или друг проект или ситуация, затова и разнообразието, което може да се види е голямо. Ще обърна внимание обаче на по-интересно и специфично решение, което може да е любопитно за аудиторията.

В шоурума ни в София за първи път показваме система Е86 с вградени отваряеми и фиксови части от Е75. Това решение е проектирано и тествано в САЩ, където бързият монтаж и лесната подмяна са едни от ключовите критерии при избор на система. Е86 е тип “window wall “, тоест имаме от пода до тавана прозорци (модули), които се монтират върху горен и долен рисийвър. При необходимост от подмяна или промяна на растер, новите модули се подменят бързо и чисто, без никакви довършително- строителни дейности. Целият монтаж се извършва от вътрешната част на сградата. Заповядайте в Capital Fort, за да ви покажем това наистина интересно решение.

Къде се намира един шоурум е от важно значение. Как избрахте сградите, в които да бъдат изградени шоурумите на ЕТЕМ?

Локацията е един от ключовите фактори, но тя трябва да е в комбинация и с качеството на самата сграда. Определено нямахме колебания и за двата шоурума, тъй като получихме всичко в едно-локация, качество и партньорство с дългогодишен клиент.

Capital Fort е една от емблематичните сгради в страната и е своеобразен „шоурум“ на системите на ЕТЕМ, предназначени за високи сгради. Ние сме горди да бъдем част от екипа изпълнил тази прекрасна сграда. Такъв партньор имаме и в лицето на инвеститора зад комплекса „Платинум Хоумс“, който избрахме за шоурума ни в Пловдив. Комплексът отново е изпълнен с архитектурни системи на ЕТЕМ, така че могат да се видят различните ни решения и вътре в шоурума , и в самата сграда.

За нас успешните партньорства са един от критериите ни за успех и устойчивост.

 



Свързани новини