Last news in Fakti

14 Декември, 2023 12:39 1 240

Представиха уникален благотворителен календар (ВИДЕО)

  • пиб-
  • календар-
  • вода-
  • златни момичета

ПИБ заложи на Златните момичета на България

Представиха уникален благотворителен календар (ВИДЕО) - 1
Снимки: М. Богданова ©

На специална церемония ПИБ представи календара си за 2024 година. До края на януари той ще бъде предлаган във всички офиси на банката. Цената от 10 лв. се събира с благотворителна цел, а в края на кампанията, събраните средства ще бъдат удвоени от банката. Средствата ще отидат в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика – 2024-та е олимпийска година.

На 12-те артистични снимки ще може да видим красиви композиции на Златните момичета на България и водата. „Календарът беше живо предизвикателство, защото всичко което се представя като краен резултат не е обработвано с фотошоп. Снимките, които бяха доста трудни, се реализираха в 3 последователни дни, като за целта на създаване на фотосите беше изграден специален басейн“, уточниха организаторите.

Изборът на темата „Вода“ не е случаен. От няколко години ПИБ, чрез своите годишни благотворителни кампании, свързани с годишните им календари, поставя фокус върху устойчивостта. Календарът да 2024 г. отново предизвиква широката общественост да помисли върху устойчивото развитие. Водата е един от най-важните фактори за човешкия живот, а опазването чистотата на водните ресурси, е изключителен важен фактор на устойчивостта и е заложен в един от 17-те стълба за устойчивост на ООН.



Свързани новини