Last news in Fakti

8 Юли, 2015 14:15 132 554 41

14-годишната Лили почина в страшни мъки след ваксина

  • ваксина-
  • лили-
  • почина-
  • мъки

В последните четири дни от живота си тя е била в реанимация с изключително ниски жизнени показатели, на командно дишане и упоена с морфин, защото е крещяла от нечовешки болки

14-годишната Лили почина в страшни мъки след ваксина - 1
Снимка: TV7

14-годишната Лили Христова от великотърновското село Самоводене, която разви автоимунно заболяване след ваксинация срещу човешки папилома вирус, почина в адски мъки и агония в клиника във Ватикана, съобщиха от TV7.

В последните четири дни от живота си тя е била в реанимация с изключително ниски жизнени показатели, на командно дишане и упоена с морфин, защото е крещяла от нечовешки болки.

Всички казват, че причината не е във ваксината срещу рак на маточната шийка, поставена преди две години. Именно след нея обаче животът на Лили рязко тръгва надолу и от красива млада дама тя се превръща в агонизиращо дете на инвалиден стол.

От компанията производител отговор все още няма, но майката е решена да търси правата си в съда. Тя иска да бъде направена аутопсия от независими експерти, които да установят точната причина за разболяването на момичето.

Трудностите пред семейството на Лили обаче все още не са приключили, тъй като не могат да приберат тялото й в България. За това са необходими 5000 лв., с които изтормозените родители не разполагат. Нямат и помощ от посолството ни в Рим.

Кметът на Велико Търново е поел ангажимент средствата да бъдат осигурени и Лили да бъда погребана тук.

На 27 юли Лили трябваше да навърши 15 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 141 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 афектиран

    236 11 Отговор
    Промиват мозъците на хората с нуждата от разни тъпи ваксини само и само за да печелят. Световните фармацевтични картели са си претъпкали вече гръцмулите от преяждане... Жалко за момиченцето!

    Почивай в мир, дете!!!

    Коментиран от #27, #28

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 явертъ

    149 17 Отговор
    Ваксината против рака на маточната шийка е направена с цел стерилизация.Никоя жена не може да има деца,ако има е бита тази ваксина,стига се до "спонтанен" аборт.В Англия ваксината беше включена в задължителния имунизационен календар,но след няколко смъртни случая,последният от които момиче колабира в класната стая малко след поставянето на ваксината,тя е извадена от имунизационния календар.Освен това ваксината не действа срещу опасните щамове на папилома вирусите,които наистина причиняват рак на маточната шийка.

    Коментиран от #21, #22, #29

  • 4 Vasik Atanasova

    100 11 Отговор
    УЖАС ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ПАРИ С ТЕЗИ ВАКСИНИ
    НАС НЕ СА НИ ВАКСИНИРАЛИ

    Коментиран от #11

  • 5 не се ваксинирайте

    59 59 Отговор
    Когато детето ви умре от забравено от човечеството ваксинопредотвратимо заболяване или му отворят главата няколко пъти за да "чистят" усложненията от менингит и излив с причинител - някой от заложените в модерните ваксини - тогава друга песен ще запеете...
    Наистина жалко за горкото момиче.
    Не си имунизирайте децата, те са ваши, вие решавате какво ще се случва с тях... просто трябва да се направи както в нормалните страни - забрана за посещение на колективи... за да не бъдат заплаха за здравето на нашите деца...

    Коментиран от #14, #19, #23

  • 6 разбирач

    77 15 Отговор
    ужас:( ясно е, че не е трябвало да й правят изобщо такава ваксина и то на такава крехка възраст... хората си патим от глупостта си и др. неща...
    просто е трябвало да й се обясни, че когато един ден прави секс, то трябва да е само с един мъж и той да е с чист пенис всеки път, и тогава тя нямаше да развие един от папилома вирусите, които не всички са опасни, но към 20-22-23-24-25 ги водят много опасни и причиняващи изменения на клетките ни и т.н. стига се до различни видове рак, ама при ранно диагностициране може и да се излекува - просто се отстранява матката и има химиотерапия, и е възможно да се излекува, а и щеше да е на голяма възраст със сигурност над 35-40-45-50 години щеше да е... а сега какво? прекалявате със различните ваксини! най-вече с грипните и така ни разрушавате гонофонда! заради вас си патим и ние, децата ни! престанете с безразборната употреба и на антибиотици за щяло и нещяло!
    генофондът ни вече е съсипан и без това понеже има страшно много цигани вече и се смесвате, има много чужденци и се смесвате(лягате си с тях), турци, психично болните и те щъкат от години измежду нас и се женят и правят секс, и раждат... всичко това довежда до нисши организми, лесно податливи на иначе нифелни грипни вируси, които децата ви пръкнали се от подобна смеска ще изкарват свръх трудно и ще развиват пневмонии с усложнения! мхм

    Коментиран от #26, #38

  • 7 рабирач

    81 14 Отговор
    в страшни мъки е починала защото клетките й са загивали със страшна скорост и са се видоизменяли - ракови са ставали - мутации - умиране на бели, червени кръвни телца - лимфните възли са се затлачили с гной и със лоши клетки... кръвта й е била съсипана... спасение няма... тотален срив на имунната й система... на с-та й като цяло... яде те все едно нещо отвътре, а именно клетките й са умирали постоянно... пазете децата си! когато видите големи дири в небето, оставяни от самолети(американски) то гледайте да не пускате децата си 2-3 дни а и вие гледайте да не излизате, понеже това са бактерии и вируси, разпръсквани от американците!!! не е лъжа!!! ако си мислите, че вирус или бактерия умира там горе на минус еди колко си градуса или просто във въздуха, то много грешите! идеалната среда им е! пазете децата си - няма значение богати ли сте или бедни! от 17 год сме изпитателна площадка!

    Коментиран от #18

  • 8 афектиран

    82 9 Отговор
    ... и всичко това с любезното съдействие на голям кръг от продажни политици!
    Те не си ваксинират децата с този боклук, вервайте...
  • 9 питащ

    52 3 Отговор
    горкото момиче!!
    и сега кой ще поеме отговорноста за нейната нелепа смърт???
  • 10 gh667

    42 2 Отговор
    само като гледам как се "грижат" за задължителните имунизации и ми става ясно какви умни глави ги мислят, избират и правят имунизационните планове. Ще бием 6 валентна, мне, ще бием 5 валентна, такива има /това е цяла агенция, която се грижи да бъдат избрани и да са налични, не е някой си/, ама сега и 5 валентни няма, ще ни подарят от Турция, дотогава чакайте, ще пропуснем няколко месеца. Това сериозно поведение ли е? Разбирам да става дума за някой неграмотен м...л, но тук говорим за държава. Та мисълта ми е , че никой не го интересува ефекта, въртят се едни пари и там. Затова дгд с техните глупости.
  • 11 PlimP

    15 45 Отговор

    До коментар #4 от "Vasik Atanasova":

    4, теб пък кой не те е ваксинирал, всичките сте боскани и то поне 5,6 пъти, проблемът е в докторите, а не във ваксините, не се ваксинирайте, няма ядо, ще си мрете от смешни болести, но като се разболеете не търсете лекарска помощ, шото сами сте си спретнали фиестата, кой квото си надроби, това ще сърба, същата тъпотия и в САЩ, колко биле вредни ваксините и прочие, спрели да ваксинират децата и изведнъж детската смъртност се повишила, ах защо ли
  • 12 Знам

    67 4 Отговор

    До коментар #2 от "жсщз":

    Ти със сигурност поставяш ваксини? Можеш ли да ми обясниш защо една религиозна общност в Щатите никога не си поставя ваксини и има най-ниска заболеваемост от която и да е друга общност или етнос?
    Или по-лошо, търгуваш с ваксини?
  • 13 Ккккк

    31 4 Отговор
    Че нали вашите да ваксинирани. От какво ви е страх тогава?????????
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Истината

    34 10 Отговор
    На всички ваксиниращи тодители им е удобно да прехвърлят вината на лекар или производител, но те са тези, които отговарят за децата си!
    Те са тези, които решават детето дали да бъде ваксинирано!
    А после се оплакват....
    Отдавна се знаят последствията от ваксините. Още 71г. Има протести срещу тях.
    Невежеството не управдава родителя!

    Коментиран от #35

  • 16 Ne pitai

    19 4 Отговор
    Izob6to da ne mi se opravdavat tezi sas tezi Vaksini...Moq Brat kogato be6e malak doide vreme za Vaksinata na Garba koqto se slaga
    Slojiha muq be6e sledobedna smqna nogovata konsultaciq ....
    O6te sled nakolko hasa
    Deteto zapo4na da se gar4i da pi6t
    I izvednaj pripadna doide Barza pomo6 vzeha Brat mi i posle razbrahme ot na6te bizki 4ee ot vaksinata.Deteto be6e edro nabito mani4e i posle si porasna sas tezi pripadaci gar4ove da mnogo e stra6no.IVsi4ko tova ot Edna VAKSINA jivota mu se obarka....

    Коментиран от #39

  • 17 МамаНа3слънца

    42 8 Отговор
    Създаваме болести, после “с чудна ваксинка” спасяваме света!
    И който си мисли, че като си ваксинира детето си го е “предпазил” ми е жал за детето му...
    Ваксината “против рак” е с няколко щама на HPV, а тe са над 150.
    Отнема на организма около 2 години да се изчисти изцяло от Вируса на HPV, само няколко са по-упорити и създават евентуални проблеми.
    С чести цитонамазки и профилактика, евентуални усложнения могат да се избегнат.
    С ваксина ако се надявате да се спасявате.. 🤦🏻‍♀️
    Само като чуя изказвания от рода на “дръжте си неваксинираните деца надалеч от моите(ваксинирани) се разбира колко им вярвате и вие... Но нали ви нараняват “гордостта”, че не сте информирани и “хабер си нямате” какво всъщност инжектират на децата ви 😤 Трябва да плюете по някого.. вместо да прочетете някой ред!
  • 18 Габито

    4 9 Отговор

    До коментар #7 от "рабирач":

    Хахо, пий си хапчетата
  • 19 Ковид19 доктор

    23 7 Отговор

    До коментар #5 от "не се ваксинирайте":

    От какво се плашите? Нали вашите деца са имунизирани?! Тоест ЗАЩИТЕНИ от смъртоностната заплаха която носят и сеят тези ужасно НЕВАКСИНИРАНИ деца :-)

    Коментиран от #20

  • 20 МАК

    22 5 Отговор

    До коментар #19 от "Ковид19 доктор":

    Да бе точно неваксинираните разнасяли зарази ??пийте си хапчетата!!!
  • 21 Кобура

    22 4 Отговор

    До коментар #3 от "явертъ":

    Правилно. Всяка ваксина има едно действие. Уж да те предпази от дадено заболяване, а противопоказанията са стотици. Тоест всеки сам трябва да реши какво да избере. Една полза или сто вреди.
  • 22 Емил Димитров Радев

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "явертъ":

    Това е ужасно!
  • 23 Петър стоянов

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "не се ваксинирайте":

    Е защо да са заплаха, та нали Вашите деца са ваксинирани? Или се съмнявате във възможмостите на ваксините?

    Коментиран от #32

  • 24 Юзър1234

    10 12 Отговор
    Аз не разбирам как ваксината е поставена преди 2 години, но отключва автоимунно заболяване сега? Стига с тези антиваксърски глупости...
  • 25 Малий

    7 1 Отговор
    Колко идиоти са писали тук!!!

    Коментиран от #33

  • 26 Alena

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "разбирач":

    Що за расистко изказване е това ???
    Каква е гаранцията, че както няма кръвосмешателтво ще се запази здраво младжто поколение.
    В началото на изказването сте перфектен. Но в края - просто нямам думи.
    Не изкам да ве убиждам но много сте груб
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Аги

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "афектиран":

    Тази ваксина тук в Германия е задължителна не знам поради каква причина..... С навлизането в пубертета трябвало да се постави дори имам термин за 2023 за синът ми който в момента е на 8 игодини и половина за юли месец....
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Моето скромно мнение

    2 1 Отговор
    Първо жалко за детето. Аз също имам 2 и не бих искал да им се случи нещо подобно. Вече са приключили с ваксинирането- имат всички видове ваксини от задължителните за БГ. Единият за 18г. е пил само два пъти антибиотик а другия за 20г малко повече хапчета като мънички. От доста години не сме влизали в аптека. Ще срещнете и напълно обратното твърдение, което е също вярно за други хора. Това е причината за силно изразените полюси ЗА и ПРОТИВ. Истината е стара и известна, че това което не ни убива ни прави по силни. Ако ни убие четем статии като тази, ако не се ваксинираме четем други от вида " да помогнем с дарение за лечение на дете ...". И двата варианта съществуват защото се срещат рядко, но се срещат- ФАКТ. Няма панацея нито пълно зло. Единственото което трябва да направи човек е СОБСТВЕН избор.
  • 31 БРЦК

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "жсщз":

    Вие щраус ли сте .Защото си заравяте главата в пясъка но задника ВИ лъска .
  • 32 БРЦК

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "Петър стоянов":

    Ваксините имат първото добро ДА ДОНЕСАТ ПАРИ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ . ТЯЛОТО Е СЪЗДАДЕНО ОТ ТВОРЕЦА (ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ) ДА СЕ СПРАВЯ С ВСИЧКО .НЕПРАВИЛНАТА ЕКСПЛОАТАЦИА НА ТЯЛОТО ВЛОШАВА РЕГЕНАТИВНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА САМОТО ТЯЛО
  • 33 БРЦК

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "Малий":

    МОЖЕ би много
  • 34 ПЛАМЕН ИВАНОВ

    8 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: .. и всичко това с любезното съдействие на голям кръг от продажни политици!
    Те не си ваксинират децата с този боклук, вервайте..
  • 35 Сисо

    1 5 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Това, че не си учил, когато трябва, не те Управдава, да даваш НЕВЕЖИ съвети на хората! Не е зле да се поинтересуваш малко повече за ваксините, преди да даваш ,,компетентни" мнения! И не, не съм производител, нито дистрибутор на ваксини...
  • 36 ГРУБАТА РЕАЛНОСТ

    3 1 Отговор
    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ ТЪРСЕТЕ ПОМОЩ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОСОЛСТВА.
    ПРЕНАСЯНЕТО НА ПОКОЙНИКА В БЪЛГАРИЯ Е НАЙ ЕВТИНИЯТ ВАРИАНТ
    ПОГРЕБЕНИЕТО В СТРАНА НА ЗАПАДНА ЕВРОПА Е ОТ ПОРЯДЪКА НА 15000 ЕВРО.
  • 37 НЕ ПЛЮВАЙТЕ ВАКСИНИТЕ

    5 3 Отговор
    ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ЧОВЕК СЛЕД ПРЕКАРАН ДЕТСКИ ПАРАЛИЧ
    ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ ВИЖДАХА МНОГО ЧЕСТО.
    ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО И ЗА КАКВО Е ЛЕКАРСТВОТО "НИВАЛИН"ОТ КОКИЧЕТА-ДА НЯМАТЕ НУЖДА.НА ВРЕМЕТО БЕШЕ СПАСЕНИЕ.
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАКСИНАТА ОТДАВНА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.ХАРАКТЕРНО ПОСТРАДАЛ ОТ ДЕТСКИ ПАРАЛИЧ
  • 38 ГруЮ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "разбирач":

    Мечо, ти ли си ?
  • 39 Един

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ne pitai":

    Минуса е за “шльокавицата”. Коментара, естествено дори не го четох.
  • 40 Румяна

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "жсщз":

    Друг път , преди да решиш да се изкажеш авторитетно и компетентно, първо си плюй в пазвата !Нямаш срам и съвест!
  • 41 Nadya

    1 0 Отговор
    Моите съболезнования към родителите, но изкам да кажа ,че преди 4 години бях оперирана от рак на шйката в Германия. Следователно моята лична Гинеколожка ме посъветва да се ваксинирам, след операцията за да не се случи отново во аз отказах тя ми препоръча да ваксинират дъщерята и аз се съгласих тъй като била още малка и нямала все още полови снушения. Минаха 3 години от тази ваксина благодаря на Бога, че няма странични ефекти. Но след като тук прочетох коментарите направо тръпки ме побиват. Дъщеря ми беше на същата възраст 14 гоишна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове