Last news in Fakti

30 Септември, 2011 08:58 676 0

Семов: Цветанов да си подаде оставката веднага

  • избори 2011-
  • семов-
  • рзс
Семов: Цветанов да си подаде оставката веднага - 1
Снимка: БГНЕС

Ако утре сутринта Борисов не влезе на Консултативния съвет по национална сигурност с оставката с Цветанов, той поема цялата отговорност и по този начин обявява политическия край на своето управление. Това заяви пред БНТ кандидатът на РЗС Атанас Семов, каза кандидатът на РЗС за президент.

Семов бе категоричен, че днес трябва да е последният ден на Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи. Цинизмът на Цветанов е по-дълбок и се обяснява и с това, че е изключително виновен за Катуница.

Атанас Семов беше дошъл в студиото с табела, на която пишеше, че участието му в предаването струва 3600 лв., както и "Групировката ГЕРБ открадна от РЗС 1 200 000 лв." Смятам, че българските граждани трябва да знаят истината, заяви Семов. Това са правилата, които ГЕРБ наложи, чрез които да постави в максимално затруднено положение опозицията. Това е начинът, по който всеки, който иска, може да каже истината, каза още той.

Според кандидата на РЗС за президент се надига много мощна вълна на възмущение, която ще е най-зловещият финал на прехода от 20 години. Настроенията са радикални заради безпомощното правителство и заради политиката на лъжа спрямо Европа, поясни Семов. Цветанов остана тежко гузен във връзка със скандалите с апартаментите и доходите, факт е, че от 2 години няма ефективна борба с престъпността. Почти всеки ден чуваме за убийства. Заради Цветанов не ни приеха в Шенген, продължи с обвиненията към вътрешния министър Семов. Правителството е вредно за развитието на държавата, подчерта той.

Цар Киро е символ на произвола, на безнаказаността, символ на това, че който помага на управляващата политическа партия, не му се проверяват данъците. Ние настояваме в Конституцията да бъде записано окръжните прокурори да се избират пряко от гражданите. Ако такъв беше избран в Пловдив, това нямаше да се случи, категоричен бе кандидатът за президент на РЗС.

За кампанията на кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев, Атанас Семов каза, че такава няма. Неговата кампания е в Брюксел. И аз искам да го попитам като ходи да се прегръща в Брюксел с европейски лидери, постави ли там въпроса за критичното състояние на българския народ, на българските пенсионери, попита ли председателя на ЕНП къде в Европа вътрешният министър е председател на предизборен щаб, добави Семов. Ние затова няма да видим Плевнелиев да участва в нито едно студио на дебати, каза още кандидатът на РЗС за президент. /БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА