Last news in Fakti

2 Октомври, 2011 18:34 1 908 2

Доган: ГЕРБ не се справя и държавата пропада

  • ахмед доган-
  • дпс-
  • главиница-
  • избори 2011
Доган:  ГЕРБ не се справя и държавата пропада - 1
Пресцентър ДПС

"Управлението страда от пълната липса на визия за развитие, от липсата на капацитет и възможност за управление". Това каза лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган по време на визитата си в община Главиница, област Силистра.

 "Искам най - отговорно да ви заявя, че 90% от проектите, които откриват, от лентичките, които режат, са проекти, утвърдени в нашия мандат", каза още Доган.

„Управлението не се справя и държавата пропада”, е диагнозата, поставена от лидера на ДПС. Според него, това, което трябва да се направи сега, е да се ускори тяхното "измитане от държавната власт".

"Трябва да се намерят други политически сили, които да зададат визия за развитие на държавата. Нашата голяма цел е да има предсрочни избори. Не може това да продължи още две години. А те искат още два мандата," подчерта лидерът на ДПС.

Доган призова събралите се на предизборния митинг в Главиница да са сдържани, но решителни, защото "те са най - успешната партия в България, те се най - подготвената партия за управление на страната".

"Вотът на народа, вотът на избирателите е съдът, през който политиците минават и получават оценка и тази оценка ще бъде лоша за тях - след този провал на управлението през последните две години няма друг изход за държавата, освен да се поразтърси чрез вота на народа си", каза Ахмед Доган.

Убеден съм, че всички вие знаете, какво означава ДПС да управлява, заяви лидерът на ДПС Ахмед Доган. Той поздрави целия екип на община Главиница за уникалното съчетание на предприемачески дух и усет, който има и допълни, че до момента община Главиница получава „отличен” и за този, и за предишния мандат.

Но препоръката ми към следващия екип е да направят всички възможно с тази експертност и усет, плюс подкрепата, която имат в наше лице и чрез нашите евродепутати в Брюксел, да търсят частните инвеститори, защото това е следващият етап за развитие на всяка община в България, каза Доган.

Заедно с Ахмед Доган бяха и заместниците му Христо Бисеров, Филиз Хюсменова и Алиосман Имамов, народните представители от Силистренска област Гюнай Сефер, Камен Костадинов и д-р Митхат Табаков, представителите на Централния предизборен щаб Искра Михайлова - народен представител и Мустафа Карадайъ - секретар на ЦОБ на ДПС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    1 5 Отговор
    Килията му стои в Пазарджишкия затвор и го чака.Когато бяха с
    КАСИМ ДАЛ в Белене 1984/85,МЕДИ се беше отървал в гащите.
    От тогава израсна.Българския съд го оправда и в едно от последните
    дела срещу него.Сладкото хонорарче от 1,500 000 лв.Ако продължа
    пиша факти за МЕДИ някои хора ще подскочат,току виж получили
    инфаркт или друго специфично заболяване.
  • 2 Иракли Иракли

    1 1 Отговор
    Българи,цигани,турци и др.самоопределящи се ,трябва да живеем
    заедно тук в нашата България.,но онзи който организира терорестичент акт на гара БУНОВО,където загинаха български
    майки с децата си,хотела в Сливен,гарата в Пловдив,бомбата на
    Златни пясъци............да се котира като кантар за етнически мир,
    да бъде оправдаван за очевадни престъпления и този криминален
    престъпник да дава мнение за правителство,независимо каквое,
    е българино вярно е май,че предаде ЛЕВСКИ,уби БОТЕВ,БУРОВ
    и други светли българи,които са били над КЕЛЕПИРА.