Last news in Fakti

3 Октомври, 2011 12:56 827 0

Цачева: Няма партия, която ще извлече дивиденти от Катуница

  • избори 2011-
  • катуница
Цачева: Няма партия, която ще извлече дивиденти от Катуница - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентарният шеф Цецка Цачева е на мнение, че няма политическа сила, която да извлече дивиденти от събитията в Катуница. Цачева е съгласна с виждането на премиера Борисов, че след изборите нещата ще се успокоят. И напомни, че ролята на Народното събрание по време на кампания преди избори е да търси разбирателство и баланс, защото там се чува думата на всички институции. Цачева допълни още, че временно изпълняващият длъжността вътрешен министър Веселин Вучков бе изслушан в парламента.

Все още не е решено кога депутатите няма да работят заради идващите избори.

Преди това Цачева посрещна ученици в Народното събрание, на които напомни, че език на омразата продължава да е валиден. „Има опасност не само от покачване на температурата на планетата, но и от покачването на температурата на нетърпимостта“, заяви тя.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА