Last news in Fakti

4 Октомври, 2011 13:56 1 168 0

Как се харчат 60 000 лева за 1 метър бюлетина?

  • хасково-
  • бюлетина-
  • избори 2011
Как се харчат 60 000 лева за 1 метър бюлетина? - 1
Архив

 

50 000 лева без ДДС (60 000 лева с ДДС) ще струват бюлетините за местните избори в Хасковска област. Договорът с класираната печатница беше подписан днес, съобщиха от областната администрация.

Фирмата е от Хасково и се е конкурирала с други две от Ямбол и Стара Загора. Общо 542 100 бюлетини ще бъдат отпечатани за вота на 23 октомври в областта. След като са готови, те ще бъдат разпределени по общинските избирателни комисии.

Особеното на тези избори е, че бюлетините ще се печатат и ще се сглобяват в кочани по 50 броя. В изборния ден те ще се откъсват от кочана пред избирателите, уточняват от администрацията.

Най-дългата бюлетина в региона ще бъде тази за общински съветници за община Хасково. Тя ще е с размер малко под 1 метър, припомнят местни медии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА