4 Октомври, 2011 18:11 1 035 0

Цветан Цветанов подари икона на столетница

  • полски тръмбеш-
  • цветанов-
  • столетница-
  • герб-
  • избори 2011

Икона на Св. Георги Победоносец занесе председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов на баба Петранка от полскотръмбешкото село Раданово, която на 5 октомври навършва 100 години. Цветанов поднесе на столетницата и красиво саксийно цвете, както и малък радиокасетофон, за да разнообразява дните си. Той пожела на баба Петранка още дълги години да е в добро здраве, съобщиха от ГЕРБ.

Личният лекар на баба Петранка е д-р Емил Енчев, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Полски Тръмбеш. Той придружаваше Цветан Цветанов при гостуването му в дома на столетница, където нейните близки с охота посрещнаха гостите. При тях дойдоха и народните представители от Великотърновския регион Христо Христо, Евгени Стоев, Мирослав Петков и Аспарух Стаменов. Десетки жители на Раданово се стекоха пред дома на рожденичката, за да се срещнат с нейните гости.

100-годишната жена бе зарадвана и с поздравителен адрес, изпратен й лично от премиера Бойко Борисов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА