Last news in Fakti

1 Март, 2016 09:05 10 817 52

Приятелката на единия бияч от околовръстното проговори

  • околовръстното-
  • бияч-
  • людмила
Приятелката на единия бияч от околовръстното проговори - 1

„Не мога да кажа, че той е бияч. Дори и да е ударил веднъж този човек, за мен не е бияч. Трябва нещо да го е провокирало. Може в този момент да е бил напрегнат, не знам какво му се е случило в ежедневието”, обясни пред Нова телевизия Людмила Димитрова, приятелката на бияча Александър Гечев.

Александър Гечев е мъжът, който не се вижда на видеоклипа. Заедно са от 2 години, имат и 8 месечно бебе.  В деня на побоя Александър се прибрал от околовръстното, но не казал и не показал, че се е случило нещо.

„Всичко беше съвсем нормално, като всяка вечер, прибра се, правихме си вечеря, аз се качих горе да приспивам детето. Абсолютно нищо не е споделял с мен. Обяснявам си го, че не е искал да ме тревожи. Не ми се виждаше да е супер притеснен, може и да не съм го забелязала”, добавя Людмила Димитрова.

Охранителят излязъл, без да каже на приятелката си къде отива и бил задържан същата вечер. Докато го чакала, Людмила гледала боя с палка, който вече се разпространявал в социалните мрежи. Не подозирала, че й съпругът й също е удрял.

На следващия ден истина лъсва. Людмила вижда снимката на приятеля си в новините.

„Аз никога не бих се свързала с някакъв селски бияч, както ги изкарват. Много ме е срам от този акт на насилие, защото за мен това е варварство и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек, изключително справедлив”, коментира още Людмила Димитрова.

Людмила се запознала с охранителя преди две години, когато се преместил от Пазарджик в София, заради нея. Имал лошо минало и не го взимали на работа. Парите в семейството носила тя. Била стюардеса.

„Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му. Започна да търси работа нагоре-надолу. Просто не можеше да си намери подходящата работа, тъй като има лошо минало и не е толкова квалифициран. Ходеше във сервизи, поправяше коли”, казва още Людмила.

И така Александър попада при Ивайло Борисов -Ториното. Людмила знаела, че работи при него като шофьор.

Людмила намира сили да се извини на Васко и Мария, но въпреки всичко не смята, че приятелят й е най-големият грешник.

„Аз го питах дали съжалява, беше тъжен, каза, че съжалява. Каза да не обръщам внимание на нищо. Да му вярвам. Той каза, че не е удрял никой”, добавя Людмила.

Фактите обаче говорят друго. Александър е в ареста за побой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едикой си

    5 0 Отговор
    Ох че си ми русичка....
    "Имал лошо минало и не го взимали на работа."
    Ми трябваше да започнеш от тук бе "миличка". А не да си играя да чета половин интервю, колко бил хрисим твоя приятел.
    Не бил селски бияч....ми не е...селяндурски бияч е....на село бият ако си загазил много....бият такива като твоя "бияч".
  • 2 Едикой си

    4 0 Отговор
    "„Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен. Не знам, никога не съм искала да се интересувам от миналото му."
    Боже Господи!@!$№%№$!!??
    МОЛЯ скрийте интервюто....то е смешно...тази русата се излага до краен предел!!!!
  • 3 БОКС

    2 0 Отговор
    БРЕЙ В ЗАТВОРА БИЛ ВЛЯЗЪЛ НЕВИНЕН СЕГА ПАК НЕВИНЕН НЕ ЗАЩИТАВАМ БИТИЯ НО ОТРЕПКА ДОЛНА БИЯЧ СЕ ПРАВИШ ЗАСТАНИ ПРЕД КАМЕРАТА КАТО МЪЖ КАЖИ ВИНОВЕН СЪМ И ТОВА Е НО СТЕ ДОЛНИ БОКЛУЦИ ЕЙ ТВА МЕ ДРАЗНИ В ВАС ОТРЕПКИ И САМО ЗДРАВ БОЙ ВИ ОПРАВЯ ПОПАДНАХТЕ НА ЕДНО ГЕЙЧЕ КЪДЕТО СА МУ МЕКИ КИТКИТЕ КАТО ВАШИТЕ И ГО НАБИХТЕ МНОГО ДОБРЕ ГИ ЗНАЯ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТАКИВА КАТО ВАС СТРАХЛИВИ БОЛКЛУЦИ СТЕ И СИ ГО ЗНАЕТЕ БИТИЯ И ТОЙ Е ОТРЕПКА КАТО ВАС
  • 4 Фена

    1 0 Отговор
    Тая кифла сигурно е мазохистка и получава оргазми всяка вечер като я пребива тоя бастун.
  • 5 Невинен

    4 0 Отговор
    "Много ме е срам от този акт на насилие, защото за мен това е варварство и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек, изключително справедлив”...
    "Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво. Знам от неговите думи, че не е бил виновен."
    Чудя се кое е по-виновното - откровената тъпота или селяндурската простотия...???
  • 6 Tie

    0 0 Отговор
    Абе ти си същия като гледам как пишеш, така че недей да коментираш себеподобните си. Ае със здраве
  • 7 незнайко

    7 2 Отговор
    Тази жена трябва да я сложат в рамка. Да не се интересува от миналото на човека с който живее- срамота. Сега миналото го настига и ще излезе на бял свят. Самата тя казва, че се е прибрал съвсем спокоен. Това може да го направи само изпечен затворник, какъвто е.
  • 8 КО НЕ

    5 0 Отговор
    Нейната работа ми прилича на: "Май ма €.@@ ама не знам кой" Чудесно е че защитава партньора си, това е рядкост за българка, обаче вече разбирам, защо тези двамата са заедно...
  • 9 Краси

    0 0 Отговор
    Мдам, онова там за гърнето и похлупака...
  • 10 гостЕНИН

    3 0 Отговор
    Стига са драматизирали, били са хората , да си понесат присъдата а тя да е минимум 5 години затвор.
    Трябва да се наказва сурово да знаят какво ги чака такива престъпници не всеки да си мисли че е в дивия запад.
  • 11 Хараламби

    3 0 Отговор
    Две изречения правят впечатление:
    1. "Заедно са от 2 години, имат и 8 месечно бебе."
    2. "Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво."
    Айде бе! От две години са заедно, имат и дете и не знае за какво е бил в затвора? Тя просто лъже.
  • 12 тошибиян

    0 6 Отговор
    аре стига сте разтегали тоя локум 4е писна ве4е...оня да са радва 4е се разминал със зъби и кво реве оли удариха ма ама що направи така 4е да та ударат бе?ах колко съм ги виждал такива по пътищата да си упражняват правата на европеец..нали си мъж с жена ти е що ревеш мамо мамо удариха ме едни мутри с железо и реве

    Коментиран от #16, #18, #19, #21, #49

  • 13 политолог

    3 0 Отговор
    силиконка-блондинка-това е достатъчно
  • 14 Бате Цецо

    2 0 Отговор
    На тая кифла незнам защо изобщо й се обръща медиино внимание. Тя едва ли е компетентна и безпристрастна дали нйният е бияч или не. Евентуално може да каже дали е е...ч, но и в това се съмнявам.
  • 15 изрод

    5 0 Отговор
    до тошибиян-ти си куку
  • 16 Бодигардо

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "тошибиян":

    Свирни ми и ти на пътя да ти избия зъбите и после да те питам що ревеш. Останаха само тъпанарите в България да др.скат простотии по форумите.
  • 17 lost paradise

    4 0 Отговор
    и от къде на къде силиконовата кифла на тоя малоумник сега в пространството? целта е да се оневини ли? ама смешна работа да не знае за какво е бил в пандиза, а дете му ражда. божееее боже.
  • 18 Едикой си

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "тошибиян":

    По правописа гледам, че си И неграмотен!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 истината

    1 0 Отговор
    -Калпав материал...-Една провансалка дошла в софия участвала в реалити и станала стюардеса по-незнайни причини тоест със сексуални услуги за да си уреди живота в софия и се запознала в някоя чалготека във студенткият град със същият див и щастлив провансалец и създали самейство само че тя 2-години го издържала и му родила дете защото тоя бил пандизчия и не ще да работи а извинете голям пъъъърдон намерил си работа от 1-месец като селски бияч със още 3-ма мушмуроци от дълбокият и див прованс-такива със лопата да ги ринеш в София превърнаха Столицата във една голяма чалгарска клоака...

    Коментиран от #44

  • 21 КЕРЛИЧА

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "тошибиян":

    КЪТ ЕДИ КИФТЕТАТА НЕ РИВА А СЕГА МИ СЕ ОТКРЕХВАШ ГОЛЕМИТЕ КАТО ГОВОРЯТ МАЛКИТЕ МЪЛЧАТ ПЪПЧООООО............

    Коментиран от #23

  • 22 тошибиян

    0 3 Отговор
    ето свирим ти бииип биппп аре още 1 път бийййййййййппппппп ЩАСЛИВ ЛИ СИ ВЕ4Е СКЪПИ МУАХАХАХАХХА..МЕНЕ ТРУДНО ШЕ МЕ ИЗБУТАШ ОТ ПЪТЯ ВСЕ ПАК КАРАМ Г БРАБУС

    Коментиран от #27, #32

  • 23 тошибиян

    0 1 Отговор

    До коментар #21 от "КЕРЛИЧА":

    ПЪП4О Е НА 40 ГОДИН 140 КИЛА СПОРТИСТ БЛИЗО 2 МЕТРА
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 йордан иванов

    2 0 Отговор
    Като се оженила за затворник, сега ще му ходи на свиждане..
  • 26 Гост

    3 0 Отговор
    "ПЪП4О Е НА 40 ГОДИН 140 КИЛА СПОРТИСТ БЛИЗО 2 МЕТРА", не знам какво спортуваш, но или много често те удрят по главата, или прекалено често падаш на нея, най-добре смени спорта, че за спортист си доста напреднал с годините или просто слез на земята, по някое време от живота си всички сме били млади и наивни, номера е когато наистина станеш на 40 да не си все още такъв тогава наивноста е глупост, а междувременно чети книжки помагат да се научиш да мислиш
  • 27 Кольо

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "тошибиян":

    Караш .... на дядо си магарето на село... А лепенката БРАБУС сигурно си я залепил на каручката.
  • 28 Златин Славчев

    2 0 Отговор
    az sam za 10 godini zatvor za takiva,oshte po malko vijdash che sa semeistvo jena s deca kav maj sas kakvo samochuvstvie moje da posegne na semeistvo dori za sreden prast ako e imalo selenii za tui sofia ne biva,ot edno vreme shofiorite se samorazpraviat
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 тошибиян

    0 3 Отговор
    НАЛИ СИ4КИТЕ СТЕ ФАЙТЪРИ Е?САМО ЦИРИКАТЕ АКО АКО СЪМ АЛА БАЛА И ПОСЛЕ ЦИРИКАТЕ АМА ТОЙ МЕ УДАРИ МАМООООООООО СИЛНИ СТЕ НА РАКИЯ И У 4АЛГИТЕ ДА МЕТКАТЕ САЛФЕТКИ
  • 31 ММА

    2 0 Отговор
    Цитати:
    "...и не мога да го свържа с профила на приятеля ми, защото аз го познавам много добре. Той е изключително добър човек..." и "Знам, че е лежал в затвора, но не знам за какво..." Защо изобщо се публикуват подобни интервюта :D
  • 32 чичо Пенчо

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "тошибиян":

    То шибиан, караш на дедо ми брабуса !!!! :) :))
  • 33 некойси

    2 0 Отговор
    Глупавата кифла с обективно мнение по въпроса.
    Хайде тази измет да не се прави на отговорни и загрижени родители.
    Утре отрочето им ще раздава юмручно право в училище, щото така е възпитано, а ние ще се чудим що така.
  • 34 хХх

    0 0 Отговор
    На тази територия останаха само измекяри. Как не се появи един човечен, не знам.. Да става к'вото ще с тая тъпата Бг.
  • 35 Хараламби

    1 0 Отговор
    Трябва да си смениш името от тошибиян на тъпанароян. По ще ти подхожда.
  • 36 леле

    1 0 Отговор
    Тая па кво се е снимала редом с бурканите. СЕЛЯНИЯ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕ........Поне с тия джуки да заработва ,че детето гладно не става само с баща плехар.
  • 37 mnsi

    1 0 Отговор
    Защо не сте женени....
  • 38 Topurov

    0 0 Отговор
    дайте ги тези двама "биячи да ги гримирам малко бе
  • 39 Хой Сан

    2 0 Отговор
    Битова необразована измет с плоско схващане за света!!!!
  • 40 Bomber

    3 0 Отговор
    Кое от двете е вярното?
    "Той е изключително добър човек, изключително справедлив”.
    или
    "Имал лошо минало и не го взимали на работа".
  • 41 срам

    2 0 Отговор
    Кой знае на какъв натиск, меко казано е подложено това момиче, от явно човек извън нейната среда и интелект.
    Но къде са тези които получават високи доходи и пенсии, за да не е така ?
  • 42 555

    0 0 Отговор
    ,,Попаднал в затвора и станал човек"
  • 43 дфгд

    2 0 Отговор
    ми кво да каже кифлето.. са кой ше е води на кафенце и на молче
  • 44 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "истината":

    Миии, едва ли точно те са я превърнали! Те по скоро са продукт на нашенската демокрация, която с всичките си последствия е превърнала столицата в клоака. Защо допускаш, че някак си е възможно всичко в държавата ни да е в батака, но столицата да е най-най, няма как!

    Коментиран от #45

  • 45 истината

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "кроко":

    -Лош материал ви казвам екстра качество 3-то.
  • 46 Няма празно

    2 0 Отговор
    Споко ,тя кармата не прощава! Да не се чудят като изнасилят дъщеря им защо на тях се случва....Лошото е че децата страдат, заради родителите си.
  • 47 Кобрата

    1 0 Отговор
    Такива хора са за трепане, те не са и хора...3 безмозъчни ко****та са нападнали 1 невинен човек само заради това, че им е свирнал с клаксона, такива заслужават директно смъртна присъда - публичен разстрел и гаврене с трупа. То трима срещу 1 е много лесно
  • 48 Горанов

    0 0 Отговор
    Защо си се хванала с ка.ут ма !?? Това е утайката на обществото, ако такива като тебе не им обръщат внимание .......
  • 49 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "тошибиян":

    Зависи и кой са побарали мутрите ... имаше преди години енда случка в Бургас ако не се лъжа, бяха засякли моторист и бяха слезнали от колата с бухалки и пръти ... трима от тях с куршум в сърцето а на четвъртия му се разминало :)
    Човекът който засекли бил командос. Възможно даже да не се е замислил върху това, което прави тъй като при него реакциите са на ниво условен рефлекс трупан с годините.
  • 50 тя

    0 0 Отговор
    Хората в България имат тежък живот , това ги изнервя и понякога без да искат вършат престъпления, за които после съжаляват!
  • 51 ккдйс

    0 0 Отговор
    в щатите наричат такива white trash
  • 52 кажи си го как трябва

    0 0 Отговор
    в сащ на такива хубавици в скоби се казва бял боклук
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове