Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 08:09 21 216 46

Бияч от Околовръстното се правил на бунтовник в Донецк

  • околовръстното-
  • пребиха
Бияч от Околовръстното се правил на бунтовник в Донецк - 1
Снимки: bTV

Георги Близнаков, един от мъжете, които пребиха с палки шофьор на Околовръстното заради клаксон, се оказа част от спецотряда „Тайфун” на сепаратистката Донецка народна република, научи bTV от свои източници.

От формированието заявиха, че българинът е бил там само една седмица – с основната цел да си направи десетина снимки за самореклама. Никога не е участвал в бойни действия.

От „Тайфун” не дават по-детайлна информация, но украинският портал „Миротворец” е включил Близнаков в базата си данни с проруски екстремисти, като в неговия „профил” има много снимки с други въоръжени бойци.

Бияч от Околовръстното се правил на бунтовник в Донецк

Биячът от Околовръстното се появява и на видеоклип, където получава медал за неясна към момента заслуга (ако приемем, че действително не е участвал в битки). Близнаков декларира: „Служа на Донецка народна република!”.

Това не е първата странна изява на 46-годишния мъж, която се появява след ареста му. Преди дни бяха публикувани архивни кадри, които го показват като участник на турнир по бойни спортове.
Изправен срещу подготвен опонент и лишен от помощни средства, за 15-те секунди от видеото Близнаков отнася цял куп удари с ръце и крака, без даже да успее да замахне.

По този повод ММА бойци поканиха него и останалите задържани за побоя на „ден на отворените врати”, в рамките на който да покажат способностите си – на ринг и в съотношение „един на един” срещу някой, който е в тяхната категория.

Георги Близнаков, Христо Христов, Александър Гечев и Мартин Марков бяха арестувани за побоя над Васко Наумов в ролята им на охранители на Ивайло Борисов – Ториното, сочен за дясна ръка на Златко Баретата.

Той заяви, че биячите са били в изпитателен срок, като ги защити, че са били предизвикани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стратокастър

    9 0 Отговор
    Тоя буклук руснаците са го разбрали за 15 минути "колко струва" и се е простил с надеждата да удари коравото в Украйна!
  • 2 минаващ

    8 0 Отговор
    Типичен комплексар.Да идеш да са напрайш на такъв , какъвто не си.
    Да са репчиш на обикновенните хора и като се появи някой по корав, омекваш като кифла.За жалост има много такива у нас по пътищата...
  • 3 бати

    6 0 Отговор
    Егати смешника, отишъл да си направи снимки(явно да се покаже колко е печен и като един вид препоръка за себе си)Жалко че за краткия си престой там не са го думнали че да види за какво става дума, ама то не е късно де, щом е в базата данни на украинците. Ами повечето такива "биячи" нападат само при числено превъзходство и ако са въоръжени, иначе нямат куража, пък ако някой наистина им се изрепчи се насират и бягат. Освен тва са и много тъпи, били в изпитателен срок и скачат на някакъв случаен без никаква сериозна причина - оправданието, че били предизвикани звучи направо смешно и жалко. Сега трябва да ги осъдят едно хубаво, да платят кръвнина и да полежат известно време. И понеже са дребни риби, а историята се раздуха много може и да стане.
  • 4 Vasik Atanasova

    7 0 Отговор
    БРЕЙ ГОЛЯМ РАМБО ВЕ
  • 5 ГЕРОИ

    8 0 Отговор
    ВЕЧЕ ИМАМЕ ЕДИН ТАКЪВ С,, ЧЕРЕН ПОЯС" НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА
  • 6 1234567

    4 0 Отговор
    ТОЗИ ВЪШЛЮ Е МЕКА КИТКА ЗА ТОВА Е ИЗБЯГАЛ ВИДЯЛ Е ЧЕ ТАМ Е ЗА МЪЖЕ НЕ ЗА МЕКИ КИТКИ - И Е ДОШЪЛ С КОМПЛЕКСИ ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖАГА В БЪЛГАРИЯ НО АКО Е САМ СИГУРНО НЯМА ДА МУ СТИСКА ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ
  • 7 Ветеран от Афганистан

    5 0 Отговор
    Ей сега вече със сигурност ще отнесе здраво плувката !
    Нека му е ! Нещастник !

    :-)
  • 8 999

    4 4 Отговор
    Аз съм на 52 години и съм съгласен с този шарден да изляза очи в очи без оръжие като мъже, ако знае какво означава това.Такива хора са като ц......те когато са много и с оръжие стават много смели и жестоки но когато са сами са мишки по ниски и от трева.
  • 9 123455

    3 0 Отговор
    Прави се на герой и бие хора по улиците,защото държавата България му позволява.
    Оставили са ни да се саморазправяме на всички нива,за да могат да крадат безнаказано.
    Да сте видяли някой свързан с групировки,партии,бандитски канали,граници и т.н.т. осъден.
    Няма и да видите.......
    Това се оставя нарочно и напълно съзнателно,за да се занимаваме със себе си ,а не с власта.
  • 10 Чичо хаджи Христо

    3 0 Отговор
    Голям манекен!
    Ама на бой май не носел?
  • 11 Марио Ангелов

    3 0 Отговор
    Те това са батките!
  • 12 андреев

    3 0 Отговор
    Плондер опълченец.
  • 13 ПОР 546

    3 0 Отговор
    Донецк ТЕЗИ МАЖАГИ ,ПИЧОВЕ АКО ГО ВИДЯТ КАК ГИ ИЗЛАГА- ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ХУБАВЕЦ-ЩЕ МУ ОБРУСНАТ ДУПИТО И МАЙКО МИЛИ КАКВО ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ
  • 14 andjusticeforall

    3 0 Отговор
    е това е . дай на една торба с л..на пистолет и палка и голям мъж става. особено трима като са покрай него.
  • 15 стоян георгиев

    5 3 Отговор
    типичен защитник на донбас.такива там има хиляди и си представете как се чувства местното население под напора на тези освободители и носители на ценностите на руския свят.поразгледаите и другите на снимките снимани с него ,те са един тертип .путинофилите на този и компанията им се възхищават .получил е и медал,предполагам след като е обрал някой и друг апартамент в донецк,сега може да го поканите на митинг на атака и бсп и да ви слага колорадските лентички докато плачете от умиление!

    Коментиран от #21

  • 16 Кольо

    2 4 Отговор
    Стоянчо хю.н.нцето пак заработи центчета. И там сигурно си бил ?
  • 17 кьорфишек

    2 0 Отговор
    Значи доколкото разбирам от статията, този човек се е хванал и е отишъл там на място само за да си направи снимки за самореклама, при което са му дали униформа и АКМ (както се вижда от снимките), а също се вижда че се намира във военно поделение. Добре бе що не си ги направи тези снимки на село при баба си ами ще ходи чак до Донецк. А тези снимки кога са снимани, дата? Вярно, че "муфата" на автомата е като за стрелба с хаосни, но не съм сигурен, че вече съм позабравил, доста време мина откак дедо ви стреля.
  • 18 ТТ77

    0 3 Отговор
    Стига вее кат някой деца сте .ММА 'ЦИ РАМБОВЦИ, РОКИТА....То и ОНЯ бития направил нещо то тва нее за накъв клаксон.Били му два шамара продалжавад да джавкат и псуват ..и сетне дааи ПАЛЧОКА..

    Коментиран от #20

  • 19 некойси

    5 1 Отговор
    ... родом от Пазарджик. Защо ли имам чувството че средно статистически града е развъдник на най-големите боклуци и отрепки в БГ?
    Като започнеш от местната власт, минеш през сутеньорите и дилърите та чак до циганското гето.

    Коментиран от #24

  • 20 Тинки Уинки

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "ТТ77":

    Дори и да ги е предизвикал с реплики и жестове /среден пръст, какво казаха/ това според тебе, нормално ли е? Да слязат с палки и пистолет да го бият? А той не е въоражен ? Ай стига, не е нужно да даваш акъл, че едва ли не е нормално по пътищата всеки да е въоръжен, това да не е авганистан?! Просто не са попаднали на точния човек, затова се е развила така обстановката. Ако беше някой луд, сега нямаше да се водят дела, а поп щеше да ги опява.
  • 21 кроко

    1 4 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Я покажи някой твой любовник от евромайдана да ги видим там какви достойни мъжаги са!
  • 22 а бе

    5 0 Отговор
    поредните др.сльовци които си играят на войници
  • 23 Ами ДА

    3 0 Отговор
    Обычный цървуляк.
  • 24 Име (като гост):

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "некойси":

    Много си прав, да знаеш.
  • 25 Гост

    3 0 Отговор
    Този освен стойки по снимките друго едва ли е свършил, очевидно не знае какво да прави със себе си и избива комплекси
  • 26 ало журналята

    4 0 Отговор
    Журналистите, моля ви спрете да му правите реклама на тоя тюфлек, че утре разни "шоумени", ще вземат да го поканят в някое риалити предване тип "Биг брадър" "Фермата" и пр. и после целокупния български народ, ще трябва да му търпи мутрата и "умнотиите" месеци наред. Същото се отнася и за останалите "анимационни герои". Моля ви пишете само, как се движат делата - осъдени, неосъдени и пр.

    Коментиран от #28

  • 27 аман

    3 0 Отговор
    народът чака от правосъдието и главният прокорор за присъда 20 -25 години защо се мълчи когато всичко е ясно по случая или ще ги изкарате БОЛНИ ОТ СЪРЦЕ ,ИШИЯС,ЛУМБАГО ,ЯЗВА народа чака 4-ри присъди
  • 28 стратокастър

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "ало журналята":

    Може но първо ще го поканят в едно друго риалити, в централния софийски където по стар обичай ще се въплати в ролята на нова булка нов късмет!
  • 29 Име

    3 1 Отговор
    Такива ментаци пишман-биячи като него НЯМАТ място при руснаците бе. Той става САМО за булка в затвора, за нищо друго - особено пък в редиците на руснаците въобще нямат място такива селски лайнари.

    Аз се чудя като са му видяли тъпата смешна мутра защо не са го гръмнали на място, там са от съвсем друга класа хора...!
  • 30 ТОПЛОТО

    2 0 Отговор
    ХУБАВА ПРИНЦЕСА ,ТАМ КАДЕТО ЩЕ ГО ВКАРАТ ЩЕ ДЪРЖИ АВТОМАТА ЗА ДВАТА КРАЯ И КОБУРА -КОГАТО ДОЙ ДЕ ВРЕМЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СНИМА НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ПЛЕЙБОЙ С НЕГОВИТЕ ТРИ ПРИЯТЕЛКИ ЩЕ СЕ НАМЕСТВАТ ХА НА ЛЯВО ХА НА ДЯСНО ДОКАТО ВЛЕЗЕ КОРТЕЖА НА ПРАВО В ТУНЕЛА
  • 31 Босна

    1 2 Отговор
    Това не е той , а просто случайна прилика
  • 32 честно

    0 4 Отговор
    Бандеровците Доказано разстрелваха в гръб Дори и от тяхните за да ви Изкефят максимално лигочи с меки пръсченца нехванали нищо по тежко от ЖСМче. Дори и да е отишъл само да се снима той е показал Съпричастност щото за това се искат ТОПКИ А НЕ Г.З

    Коментиран от #34

  • 33 МАРТА

    2 0 Отговор
    ИЗДИРВАН ПРИСТЪПНИК НА СВОБОДА В БЪЛГАРИЯ ЩОМ ТО Е УБИВАЛ ХОРА СИМПАТЯГА ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ГО ВЪРНАТ В УКРАЙНА ТАМ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ НАПРАВО ЩЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ И ДРУГИТЕ СА СЪЩИТЕ МАДАМИ ТЕ ТУКА ДА РОДЯТ В НАШИЯТ ЗАТВОР ЛОШОТО Е ЧЕ СА ЯЛОВИ ТРЯБВА ЦЕЛОГОДИШНО ДА ГИ ПЕРАТ ЯКО АКО ИМ ИЗВАДЯТ И ЗЪБИТЕ ПО ЛЕСНО ЩЕ СМАЗВАТ АВТОМАТА

    Коментиран от #36

  • 34 жщг

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "честно":

    Прав си! Даже ако се вгледа човек по-внимателно в чертите на лицето му ще открие поразителна прилика с другаря Путин! Едно към едно като две капки вода!!!
  • 35 Ветеран от Афганистан

    2 0 Отговор
    Симпатизирам на руснаците във всяко отношение, но този е пълна подигравка с тези момчета, и наистина заслужава да го дадат на украинците, т.е. на бандеровците !

    Ама по-чевръсто, щот иначе и те са пътници...
  • 36 честно

    0 3 Отговор

    До коментар #33 от "МАРТА":

    На МАРТЕНИЧКА ЩЕ ТЕ ПРЕОБРАЗИ ТОЗИ ВЛЯВО НА СНИМКАТА а МоЖЕ И НА ВИТ КОЗУНАК АКО НЕ СИ СГЪВАНА СКОРО Щот 220 см на 120 кила мъжаги там има ТОЛКОВА КОЛКОТО НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ и на 5 момчета по на 3 кила водка могат да объркат Софииския Гарнизон пък ако са суРови--трезви ще стигнат до ОДЕСА ПРЕЗ БУРГАС ?????!!!!!:::::
  • 37 селски каиш

    1 0 Отговор
    ха.ха.ха а другите двама сигурно са ходили да се снимат в Сирия като воини на ИДИЛ! истината за тези деца на прехода се крие в това че последните 25г. поколенията се възпитават да не зачитат никакви ценности.за тях е достатъчно да седнат на маса с някоя фолк певица да пуши трева и да служи вярно на някоя мутра!Ще обясни ли някои най-после на ТОРИНОТО че въпроса е не дали някой е провокирал копойте му а защо те прибиват до кръв и нанасят средна телесна повреда на друго лице? С тази наглост и арогантност утре копоите на ториното ще убият полицай а той ще обвини полицая че ги е предизвикал! А дали щеше да сме свидетели на всичко това ако прословутия Ториното беше прибран на топло?
  • 38 стоян георгиев

    3 0 Отговор
    путинофилите сега да организират гладна стачка със самозапалване ,та убостника да не бъде съден за престъпленията в украина.така или иначе според путиновите тролове е нормално укрите да бъдат измъчвани и избивани ,те са бандеровци и фашисти,нали милиционерчета!
  • 39 Тодор

    1 0 Отговор
    Само не ми стана ясно,как никой не се усети,че тия цървули са свръх мизерници-участват в нискобюджетни продукции на Ню Бояна филмс...... Като статисти- 60 лв./ден
    Ясно си личи и от снимките на останалите "командоси " от селски тип .
  • 40 честно

    0 3 Отговор
    ЧЕРНИТЕ КРЕНВИРШИ ИДВАТ !!!! ТОГАВА ОСТОРОЖНО ЩЕ СЛЕДЯ ДАЛИ ЩЕ КОМЕНТИРАТЕ ИЛИ ЩЕ СЕ ЧУДЕТЕ КАК ДА Си СКАТАЕТЕ ЗАДНИЦИТЕ И НАЙ ВАЖНО .... КЪДЕ ??????!!!!!::::::
  • 41 Чакала

    0 0 Отговор
    Всичките на снимката са наемници, освен нашият шишко другите са някакви чеченци или арабелки,интересно как ги вербуват, да нямат някакъв сайт
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Kilowat

    0 0 Отговор
    Според будоките " най -добрата битка е пропуснатата битка " сички трябва това добре да го знаят !
    Всяко насилие поражда насилие това е верижна реакция от която полза няма никой !
    Тук трябва да се намеси държавата като арбитър .... просто няма как да стане по друг начин .... иначе стигаме до саморазправа ако няма правосъдие !
  • 44 racer

    0 0 Отговор
    Затвор за всички биячи щом искат за един доживотен за всички да е така щом са си група значи са група докрай това е закона.Стига са се измъквали.
  • 45 доги дог

    0 0 Отговор
    Ако и сега се измъкнат тези селски тарикатчета Бъчвата и Боко тиквата да си стягат багажа за Банкя това е.
  • 46 БРОДЯГАТА

    0 0 Отговор
    НА ЗДРАВА ГЛАВА БИНТ СИ СЛОЖИХА ТИЯ .......ПОЧИВАИТЕ В АРЕСТА