9 Октомври, 2011 17:43 2 242 0

Семов извади папка срещу Плевнелиев

  • рзс-
  • росен плевнелиев-
  • избори 2011

Кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов извади папка с нарушенията на фирми на Росен Плевнелиев. Документите, за който твърди, че са от НАП, Семов предаде на водещата на предаването „На четири очи” на Нова телевизия с думите, че „ако има разследваща журналистика, всичко ще стане ясно”.

Ако журналистите не си „свършат работата”, хората на Яне Янев ще разкрият съдържанието на папката в петък на пресконференция.

Семов отдавна заяви, че разполага с уличаващи Плевнелиев документи, тъй като последният бил избран за министър при несъответствие на законите.

Днес той разкри, че има 11 министри, които не отговарят на условията на съвместимост да заемат този пост.

Освен прекия си опонент на изборите за президент- Росен Плевнелиев, Семов нападна и вътрешния министър Цветан Цветанов за събитията в Катуница, чиято оставка той отново поиска. Семов каза още, че ако стане президент, първият член на правителството, чието незаконно придобито имущество, ще бъде именно Цветанов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА