Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 11:36 911 0

Дружеството, заложило "Труд" и "24 часа", има 60 лв. капитал

  • "комерс контакт 2010" еоод-
  • труд-
  • 24 часа
Дружеството, заложило "Труд" и "24 часа", има 60 лв. капитал - 1
Архив

60 лв. е размерът на капитала, който има "Комерс Контакт 2010" ЕООД. Това показва справка в търговския регистър на БГНЕС.

Както Агенция БГНЕС съобщи вчера имуществото на вестниците "Труд" и "24 часа" е заложено срещу кредит от 5 млн. евро в средата на тази година. Активите на пресгрупата "Медийна група България - холдинг" са заложени срещу кредит отпуснат от "Уникредит Булбанк" на дружеството "Комерс Контакт 2010".

Едноличен собственик на капитала е Стоян Николов, за когото излезе информация, че е адвокат близък до един от съдружниците в медийната група - Любомир Павлов. В търговския регистър като заличено обстоятелство не се посочват съдружниците в "Комерс Контакт 2010" ЕООД.

Едноличното дружество с ограничена отговорност е създадено на 19.06. 2008 г., а последният му учредителен акт е от 3 август миналата година. Предметът на дейността му е доста широк: "търговия с всякакви стоки, включително внос, износ и реекспорт на обработени и необработени продукти, производство, проучване на пазара, представителство и посредничество на български и чуждестранни лица в и извън страната, транспорт, спедиция и превоз, консултантство в областта на транспорта, както и всяка друга, незабранена от закона дейност".

Според финансовите отчети на дружеството за миналата година, то притежава земя със сграда на стойност 1 млн. 563 хил. лв. В отчета не е записано то да има активи като машини, производствено оборудване и апаратура. Към 31.12.2010 г. парите, с които разполага то са 10 хил. лв. Към същата дата има да взима 12 хил. лв.

На фона на тези цифри, според отчетите през миналата година, дружеството има задължения от 1 млн. 650 хил. лв. И макар да не е отчело приходи, има отчетени разходи за 65 хил. лв. Отчетът е съставен и подписан на 10 март тази година.

 

Информацията е на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА