Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 21:49 786 0

Плевнелиев: Който гони малката битка, губи голямата война

  • избори

Благодаря на всички, които гласуваха. Има висока избирателна активност, което говори, че българинът не се страхува, както обясняваше г-н Станишев. Това заяви пред БНТ кандидатът на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев.

Всички останали си правеха дребните сметки. Говореха негативно, манипулираха. Всеки който гони малката битка, губи голямата война. А ние искаме да спечелим голямата битка. И тя е за свободата на българите и за това сами да определят живота си.

Аз идвам от реалния живот, за разлика от г-н Калфин, който е отгледан политик, посочи Плевнелиев.

Ние сме коренно различни с г-н Калфин, подчерта Плевнелиев. По думите му това ще направи по-лесни изборите. Плевнелиев заяви, че въпреки че не е член на ГЕРБ, той благодари на партията за подкрепата.

Плевнелиев подчерта историческите, според него постижения - едното, че правителството по средата на мандата има високо обществено доверие и второто - че са разбили монопола на ДПС.

Категорично няма да преговаряме с никого за подкрепа, подчерта Плевнелиев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА