Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 22:18 748 0

Борисов: Това е вот на доверие от страна на хората

  • избори
Борисов: Това е вот на доверие от страна на хората - 1
Снимка: БГНЕС

С днешната победа на ГЕРБ ние имаме право да продължим да управляваме. Поздравявам г-жа Фандъкова, Росен Плевнелиев и Маргарита Попова за добрите резултати. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналистите на входа на НДК. Това е вот на доверие на хората към това правителство във време в което държави фалират и банкрутират, подчерта премиерът. Той посочи, че са дошли не да се хвалят, че са рпърва политическа сила, а за да уважат журналистите.

Боросов отново подчерта, че това е огромна отговорност за ГЕРБ. Не ни трябва властта самоцелно. Народът не прощава на главозамаялите се, посочи премиерът, като преди това посочи, че от власт лесно се пада.

Боли ни от слабото представяне на Синята коалиция и "Атака", каза Борисов. Той посочи, че се надява след изборите да седнат с г-н Костов и г-н Мартин Димитров и без много шум да се разберат. С радост бихме приели подкрепа от център-дясно, подчерта Борисов.

социалистите, бившите комунисти, са царе на подривната дейност, заяви премиерът. По думите му сега те ще се заемат с подобна дейност, за да събират проценти за балотажа.

ние сме партията, която е платила най-малко пари на медиите за изборите и вашите шефове знаят това, обърна се Борисов към репортерите

Идвам днес от Брюксел и положението е много тежко, съобщи Борисов. Още утре сутрин събирам всички министри, за да ги приземя, защото предстои тежка работа, подчерта премиерът. Той благодари на българите, които са гласували, независимо за кого.

Утре разглеждаме бюджета на Министерски съвет, съобщи Борисов и обеща после бюджета да бъде качен на сайта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА