Last news in Fakti

23 Октомври, 2011 23:17 757 3

Борисов за втори тур: Няма какво да пазарим

  • борисов-
  • избори 2011

Цветанов: Най-важното е, че разбихме монопола в смесените региони

Борисов за втори тур: Няма какво да пазарим - 1
Снимка: БГНЕС

Разчитам на българските граждани, те имат съвест. Нямам какво да спазаряваме. Това заяви за втория тур на президентските избори премиерът Бойко Борисов на официална пресконференция в НДК, предаде репортер на Факти.бг. „Когато победят, победата е за Плевнелиев и Попова. Ако бяха загубили, загубата е за мен”, заяви Борисов.

„Почвам да се дразня от желанието да се изкарваме надпартийни”, каза Борисов, а преди него Плевнелиев заяви, че не е член на ГЕРБ. „Ако не беше Царя, кой щеше да знае Кунева. Ако не беше Първанов, кой щеше да знае Калфин”, каза Борисов.

„Изборът на втори тур няма да е труден. Калфин е ляв, аз съм десен. Калфин е статуквото, трети мандат на Първанов, аз съм промяната. Разчитаме на съзнанието на българските граждани”, заяви кандидатът за следващ държавен глава Росен Плевнелиев, който очаква висока избирателна активност.

Българите потвърдиха с вота си, че трябва да харчим толкова, колкото изкарваме, за да бъдат следващото поколение европейци. Парите, още 90-те години, по знайни и незнайни канали изчезнаха. За това пенсиите останаха ниски”, заяви премиерът. Борисов изтъкна, че във време на криза кредитният рейтинг на страната ни е увеличен, докато други европейски държави се борят да оцелеят.

Премиерът е на мнение, че сега е времето българите да се обединят като народ и политическа класа.„Няма как софиянци да не отчетат, че сме направили 32 км. тунели за метрото, макар още да не ги виждат”, каза още премиерът, допълвайки Околовръстното, 40-те детски градини, ремонтът на бул. „Брюксел”.

„Най-важното на тези избори е, че монополът в смесените райони бе разбит. За първи път в Кърджали имаме балотаж”, заяви председателят на Предизборния щаб на партията и вътрешен министър в оставка Цветан Цветанов. Той допълни, че партията е постигнала много голям на ръст на тези избори.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bma

    0 0 Отговор
    Чудя се как толкова хора са гласували за ГЕРБ!?
  • 2 една мишка

    0 0 Отговор
    Край. Преключих с гласуването. Преключих с България! Благодарим ти Св. Бойко Чудотворец.
    знаеш ли, bma кои гласуват за тях? елементарни и посредствени хорица, който си мислят че да ги гледат страшно и навъсено от екрана е най-нормалното нещо на света, чалгарите, които по принцип си падат по мутренското държание и големия процент заблудени и наивни лели и чичовци, които си дремят пред телевизорите и гледат риалита. Или неграмотните цигани пак решиха съдбата на България?!
    Едно е ясно тук винаги ще бъде невъзможно за живеене за тези които не попадат в горепосочените категории! Точно тях Бог да ги пази, а останалите Бойко ще ги оправи!
  • 3 gosho sprica

    0 0 Отговор
    Horata sa poludeli,te znaqt che Boiko iska dasi napravi negova darjava i te prodaljavat da glasuvat za nego. sram i pozor mnogo ste zle.. ne glasuvaite za Gerb stoto zagivame!1