Last news in Fakti

27 Октомври, 2011 08:48 698 0

Сидеров: Каква легитимност ще има власт, която е фалшифицирана?

  • волен сидеров-
  • избори 2011
Сидеров: Каква легитимност ще има власт, която е фалшифицирана? - 1
Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

Преброяване на всички бюлетини за президент в присъствието на медии, външни организации и наблюдатели – за това призова в „Здравей, България" по Нова телевизия лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите му дотогава не може да се коментира нещо, което е фалшифицирано. Каква легитимност ще има власт, която е фалшифицирана? Бихте ли отишли на зъболекар, който е с фалшива диплома, попита реторично Сидеров.

Според него има натрупване на много нарушения лично Сидеров разполагал със снимки от секции в София, показващи отворени чували с бюлетини.

Не мога да разбера какъв е аргументът срещу това, което предлагам, допълни той.

Сидеров предлага следващите избори да се направят автоматично, с машини – както е в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА