Last news in Fakti

31 Октомври, 2011 08:11 1 088 0

Двама оцеляха по чудо при експлозия на бойлер

  • бойлер
Двама оцеляха по чудо при експлозия на бойлер - 1
Снимка: Архив

Технически неизправен бойлер експлодира и срина къща в село край Петрич, по чудо няма пострадали хора, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин към 5 часа от с. Коларово. Защитата на включен снощи бойлер не е задействала и той е експлодирал.

Вследствие на това са разрушени стени на къща, в която имало двама мъже. За щастие те спели в отдалечена от банята стая.

На мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, ГД "Пожарна безопасност и защита на населението", пожарната от Петрич и линейки.

Вследствие на експлозията къщата на сем. Барабулеви е полуразрушена, рухнали са носещи стени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА