Last news in Fakti

10 Ноември, 2011 09:20 935 0

Мутафчиев: Реформите в БДЖ не са закъснели

  • мутафчиев-
  • бдж-
  • реформа
Мутафчиев: Реформите в БДЖ не са закъснели - 1
Снимка: БГНЕС

Не мога да кажа, че реформите в БДЖ закъсняха, заяви бившият транспортният министър Петър Мутафчиев пред БНТ. Той припомни, че реформата в железниците е започнала от 22 години, но призна, че темповете на промените не са били такива, каквито е трябвало.

Мутафчиев се усъмни, че планираните мерки от правителството ще доведат до резултат.  Синдикатите пък взеха решение преди дни, че на 24 ноември ще бъде ден на стачка на работещите в предприятието.

Според червения депутат задълженията на БДЖ през 2009 г. са били съизмерими с тези от 2005 г.

Бившият министър припомни, че през 2000 година са разделени БДЖ и железопътната инфраструктура, а в последвалите действия личи последователност. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА