14 Ноември, 2011 09:34 1 138 2

Намерен е бразилски адвокат на Боевски

  • боевски-
  • адвокат
Намерен е бразилски адвокат на Боевски - 1
Фитнес-клуба на Боевски в един от най-големите молове в София - Снимка: БГНЕС

Адвокатът на Гълъбин Боевски, Ивайло Дерменджиев разкри пред бТВ основните стъпки, които защитата на тежкоатлета ще предприеме за доказване на невиността му.

Ще поискаме проследяване на телефона му, който е иззет при задържането му. Трябва да се установи с кой е разговарял и къде се е придвижвал. Ще бъдат взети и показания от хората, които трябва да бъдат издирени от защитата – хората от турнира, фотографът, който е съпроводил Гълъбин Боевски до търговския център, откъдето той е закупил трите си нови куфара, заяви Ивайло Дерменджиев и добави, че това са факти, които според бразилската защита на световния ни шампион са доста съществени.

Вече е намерен и бразилски адвокат, чиито тарифи са доста по-ниски от тези, които първоначално са били поискани за защитата на съгражданина ни. Дерменджиев не пожела да съобщи името му, само поясни, че той е завършил в Европа. 

"Всички хора от турнира са знаели къде отива Гълъбин Боевски и откъде пътуват с дъщеря си. Не знам, как се е озовал кокаина в куфара му. Невъзможно е в хотелските условия да се сложи по този начин това количество в куфарите, невъзможно е и на летището някой да го добави. Това е работа, която отнема много време. Това е първото му ходене в Латинска Америка", допълни Дерменджиев.

Според защитата Боевски е натопен и е станал "муле" без да бъде сам наясно затова, като разкри и част от действията, които ще предприеме защитата. "Предполагаме, че е натопен, но не знаем от кого и няма данни за това. Той твърди, че е невинен и аз като негов адвокат му вярвам. Случва се да бъдеш муле и дори да не разбереш", каза Дерменджиев.

Той допуска възможното пускане под гаранция или под домашен арест на Боевски. „Законът го допуска. Обвинителен акт ще има до 2-3 месеца, а процес до 6-8 месеца. Гълъбин в момента е задържан в затвор за чужденци, където е с рецидивисти и всякакви криминални лица. Няма данни за физическо насилие, но все пак може и да го мачкат", посочи Делменджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бау

    0 0 Отговор
    абе как става така че хем е невинен и не замесен хем му викат кокаин боевски и как така дал инфо и разбили цял канал за дрога?поне така пишеше пи клюкарниците
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    аре стига ни занимавали с простотията на някакъв си наркодилър!
    Да не би да ни подготвяте за национална кампания"да помогнем и спасим невинното момче,попаднало от наивност в лапите на ония,много лошите"