Last news in Fakti

16 Ноември, 2011 13:04 822 0

Пускат автобуси при стачка на железничарите

  • бдж-
  • железничари-
  • ивайло московски

Не се обсъжда създаване на ново дружество, заяви министър Московски

Пускат автобуси при стачка на железничарите - 1
Снимка: БГНЕС

Ако има стачка в железниците, най-вероятно ще се осигури допълнителен автобусен транспорт. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски в Министерски съвет.

„Колегите от БДЖ обмислят варианти за алтернативен транспорт, предполагам, че ще бъдат подготвени“, каза той. Московски заяви, че се надява там, където железопътният транспорт няма алтернатива, стачкуващите да проявят разбиране и да не допускат проблеми.

Министърът напомни, че БДЖ е във фалит, но все още не е в несъстоятелност, за да се обсъждат варианти за ново дружество.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА