21 Ноември, 2011 09:37 2 545 2

Камен Петков: Капка, а не Волен, е моторът на „Атака“

  • капка сидерова-
  • волен сидеров-
  • атака
Камен Петков: Капка, а не Волен, е моторът на „Атака“ - 1
Снимка: Архив

„Моторът на партия „Атака“ беше Капка Сидерова. Откакто познавам Волен, тя е тази, която винаги го е дърпала и е правила контактите му. Капка избра и по-голямата част от депутатите. Този, който обсебва "Атака" не е тя, а Волен Сидеров. Той има само една дарба – ораторство. Други качества няма.

Това заяви в „Здравей, България“ по Нова телевизия Камен Петков, бивш член на „Атака“, сега независим депутат.

Според него, както вървят нещата „Атака“ ще изчезне от политическата сцена.

„Волен тотално няма ясна представа за положението, в което се намира и говори пълни глупости“, прогнозира Камен Петков, визирайки изказването му, че имало сценарий за разрушаването на партията.

Личният раздор между двамата съпрузи е започнал още преди 8 месеца, когато Капка е видяла Волен Сидеров и Деница Гаджева да интимничат в хотел, по думите на Камен Петков. Той е убеден, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че Волен отрича това.

„Единственият начин „Атака“ да продължи да съществува е да се смени лидерът й. Когато в една парламентарна група изчезне уважението и доверите в лидера, оттук нататък тази група не я очаква нищо хубаво“, подчерта Камен Петков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 1 Отговор
    simpatichna jena
  • 2 pacoran

    0 1 Отговор
    napravo si e krasiva ako Bolen neiska DA E TUMBI MOJE AZ DA IA TUMBA