21 Ноември, 2011 10:39 785 0

Надежда Нейнски: Вотът на доверие ще разцепи СДС

  • сдс-
  • нейнски

"Дебатът за политиката в СДС продължи твърде дълго. Това изтощава хората и в голяма степен ги отблъсква от политиката на СДС, което се прояви и на последните избори".

Това заяви в предаването на Нова телевизия "Здравей, България" евродепутатът Надежда Нейнски, като допълни, че конфликтите в синята партия са зачестили.

"Оказа се, че за нас президентските избори не бяха приоритет, а тези за местна власт. Едно от малкото добри решения, което взе това ръководство, е да остави на местните структури сами да подредят листите и да изберат кандидатите си за кметове", на мнение е Надежда Нейнски.

По думите й нито Иван Костов, нито Евгений Бакърджиев или Бойко Борисов са проблемът на СДС. Проблемът е политиката, която сините провеждат като цяло.

"Исканият вот на доверие на Националния съвет ще разцепи СДС, от което партията няма никаква нужда точно сега. СДС има нужда от сериозен дебат, ако иска да направи сериозна заявка на следващите парламентарни избори", заяви Надежда Нейнски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА