Last news in Fakti

23 Ноември, 2011 10:41 823 0

СДС става категорична опозиция на ГЕРБ

  • сдс-
  • мартин димитров

Управляващата партия била популистки проект като НДСВ

СДС става категорична опозиция на ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Оттук нататък трябва категорично опозиционно поведение спрямо ГЕРБ, за да можем да имаме ясни послания. Това каза заяви лидерът на СДС Мартин Димитров в ефира на Нова телевизия. Според него ГЕРБ са същият популистки проект като НДСВ, но с разликата, че звучат атрактивно.

На заседание на ръководството на СДС вчера Димитров бе преизбран за председател на партията. По-рано синият лидер заяви намерението си да иска вот на доверие от националното ръководство в отговор на недоволството в партията от резултатите на Румен Христов на президентските избори.

Димитров поясни, че е поставил условие, ако остане председател на СДС, да се поеме категорично опозиционно поведение спрямо ГЕРБ. Получих подкрепа за тази политика, посочи още синият лидер.

„Аз исках този вот, защото резултатите на президентските избори не беше добър за всички партии, но никой не поиска вот на доверие и не предприе никакви действия. Но СДС е друга партия", допълни Димитров.

На въпрос защо след изборите не е подал веднага оставка, той заяви, че това нямало да помогне на партията. „Имаме нужда от устойчива и твърда политика. От една партия, която да защитава човешките права и свободата“, посочи лидерът на СДС.

Tой призова всички, които имат критики срещу него, да се включат с политика и конкретни предложения.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА