Last news in Fakti

28 Ноември, 2011 13:20 1 892 0

Водолаз изчезна в морето край Приморско

  • приморско-
  • водолаз

Десетки местни жители се включиха в търсенето на 33-годишния Методи

33-годишният водолаз Методи Анастасов от Приморско изчезна в морето вчера, съобщава besove.com. Методи влязъл в морето вчера около 14 часа на обяд в района около северната част на крайбрежната алея за подводен риболов, гмуркането му било страст. Бил заедно със свой приятел, с когото се уговорили да се чакат около 16 часа на брега. Методи обаче така и не дошъл на уречената среща.

В търсенето му освен властите се включили десетки местни жители, които до късно през нощта осветявали района и обикаляли скалите, за да търсят съгражданина си.

„Бил е с неопрен, но без бутилки с кислород, а с шнорхел. Той не е просто обикновен рибар или случаен водолаз, имаше опит, това му беше хобито. Беше майстор на харпуна”, разказаха приятели на Методи.

Изчезналият млад мъж е семеен, с две деца, занимава се с частен бизнес. Син е на бивша общинска служителка Стефка Анастасова, а брат му Георги е един от концесионерите на Северния плаж.

Напрегнатата нощ шокира местните хора за пореден път, тъй като тази година серия нещастни случаи сковаха Приморско. „Градът ни все едно е прокълнат, непрекъснато се случват инциденти с млади хора”, потресени коментират хората.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА