Last news in Fakti

6 Декември, 2011 21:33 1 303 2

НАП-Варна проверява търговците на зърно

  • нап-
  • зърно-
  • касов апарат

Инспектори от НАП-Варна започнаха проверки на търговците на зърно, за да установят спазен ли е срокът за изграждане на дистанционна връзка с агенцията, предаде БНР.

Варненските данъчни проверяват всички фискални устройства на търговците на зърно, които се използват за регистриране и отчитане на продажбите за всички извършвани от тях дейности.

Общо регистрираните търговци на зърно от Варна са 176, 95 от тях вече са проверени. По време на проверките инспекторите са установили двама търговци, които не са се съобразили със законовото изискване да свържат фискалните си устройства с приходната агенция, за което са им съставени актове.

От днес мобилни екипи от дирекция „Контрол” при НАП- Варна започнаха проверки на търговците със зърно на територията на цяла североизточна България.

Проверяват се 69 търговци в Добрич, 37 в Шумен, 14 в Разград, 32 в Силистра, 4 в Търговище и 44 в Русе, за които НАП- Варна има данни, че не са изградили дистанционна връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Репресиран

    0 0 Отговор
    Репресиите продължават.Нищо ново под слънцето.
  • 2 :-)

    0 0 Отговор
    Е, хайде сега репресии. г-н Борисов, гласувам за вас, не споделям каузата на зърнопроизводителите (Доган), но хайде сега без репресии.

    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СИ СПОМНЯ ЗА ТАЗИ СЛУЧКА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!! НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА.