Last news in Fakti

8 Декември, 2011 10:25 909 2

Психиатър: Шансовете на Кирил за патриарх намаляват

  • lincoln-
  • кирил-
  • варненско-преславският митрополит кирил
Психиатър: Шансовете на Кирил за патриарх намаляват - 1
Варненско-Преславският митрополит Кирил - Снимки: БГНЕС

 

Варненско-Преславският митрополит Кирил е бил посъветван добре, за да не идва в това студио. Когато говори, той произвежда катастрофи за собствения си образ. Това заяви психиатърът д-р Николай Михайлов в сутрешния блок на БНТ, относно скандала с митрополита и неговия Lincoln.

Повече ме скандализира какво говори, а не това, че е яхнал такава кола, каза Михайлов. По думите му с това действие на митрополита шансовете му да стане един ден патриарх на България силно намаляват. „Освен, ако това, което наричаме българска олигархия, не реши иначе”, посочи още Михайлов.

"Има няколко души емблематични злосторници на Божията нива, единият е Кирил, другият е Галактион. Това са хора, които си правят - каквото си искат. Освен това имат вкусове, които скандализират и никой не може да им стори нищо. Техните колеги от Светия синод са солидарно зад тях, защото се чувстват уязвими в перспектива и не могат да посягат срещу своя събрат. Така ние сме осъдени да бъдем зрители на един спектакъл на немощна църква", посочи д-р Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    0 0 Отговор
    Бог забавя, но не забравя!
  • 2 вярващ в.......

    0 0 Отговор
    ТОЧНО!!!!!