Last news in Fakti

25 Юли, 2017 08:14 5 065 26

Димитър Танев: Побоят на нотариуси не е свързан с работата им

  • веселина механджийска-
  • побой-
  • нотариуси-
  • борисова градина

Председателят на Съвета на нотариусите Димитър Танев е убеден, че побоят над колегите му не е свързан с работата им. По думите му пред БНТ, нотариус Веселина Механджийска е лъчезарна, праволинейна в работата си и уважавана от гражданите.

"Не мога да си обясня агресия към нея. Смятам, че не е свързано с работата й като нотариус, заяви Димитър Танев.

Той си обяснява нападението над нотариус Веселина Механджийска и дъщеря ѝ с типична агресия.

"Нотариусът е един вид държавен служител, всяко посегателство срещу него е един вид неуважение към държавността. Обект на престъплението е не само нотариусът, но и държавността. Убеден съм, че това не е свързано с тяхната работа, защото познавам колегата Механджийска, никога срещу нея не е имало жалба. Не виждам как нейната работа би могла да засегне нечии интереси. Един нотариус може да направи отказ, да развали дадена сделка, но това не може да бъде причина за обект на престъпление. Има късмет, че се е отървала с тези физически рани", коментира Танев.

Полицията все още издирва извършителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АСЕН ЧЕРНИЯ

    66 2 Отговор
    Ама разбира се, че ще защити колежката си. То той не е същия мошеник ли? Предполагам, че е правила черни сделки с имоти и е попаднала на майстора си!!! Айде стига сте я изкарвали жертва горката - да би мирно стояла не би тупаник видяла!!! Журналистите много манипулират статиите, така че мислете!!! Никой няма да организира такова сплашване за нищо! Настъпила е нечий мазол и това е резултата!
  • 2 ддд

    64 0 Отговор
    във връзка с работата им бият само
    заварчици раздавачи на флаери и гумаджии
  • 3 PST

    41 1 Отговор
    НАРОДА с-у ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ в МАФИОТСКАТА Д-ва !!! Колко имота се откраднаха от мафиотски групи -нотариус..ЧСИ ! БРАВО на МОМЧЕТАТА !!! А това е 1-ви рунт - тези ще трябва ПАРИ ДА ВРЪЩАТ !
  • 4 Гост

    41 0 Отговор
    Едно добро начало !
  • 5 Трол

    21 3 Отговор
    Като гледах снимките и дадоха описанието на мъжете-ръст 190 см., ми тези жени трябваха да бъдат мармалад за 30 сек. Явно е "нежно" предупреждение за нещо. Дали за някаква далавера или отказ да направят такава-само може да се догаждаме. Хубави лоши, на жени не трябва да се посяга...по този начин.
  • 6 ......

    31 0 Отговор
    Не е, ама е...свързано с работата им, да ходят да ги разправят на някой друг тия партенки...
  • 7 FUCK OF

    26 0 Отговор
    СВИКВАЙТЕ ДА ВИ ОБИЧАТ ЗАТОВА КОЕТО СТЕ........

    СВИКВАЙТЕ ДА ВИ МРАЗЯТ И ЗА СЪЩОТО.....
  • 8 Емо

    28 0 Отговор
    Ти кого ще лъжеш бе ей !?
    Съвсем за овце ни взехте !
  • 9 клиент

    26 1 Отговор
    Не ги знам, но да оздравяват по-бързо!"Нотариусът е един вид държавен служител..."-те това е перверзия.Държавен ама на "частна основа".Защо ли не са доходите им като на държавните служители-да те са друг вид.Едни хора се "сдружават", правят нещо като каста със силно лоби във всички нива, за да защитят правилата и цените, които са си определили, закачат се като пиявица в основата на държавността и...стават едни от най-важните хора в даден съдебен район.Сладък монопол под държавна закрила.
  • 10 filo

    38 0 Отговор
    За всеки е ясно, че побоят над нотариусите е свързан точно с работата им и това е ясно на всеки. Никой няма да пребие две жени по този толкова жесток начин без много сериозна причина.
  • 11 Пустиняка

    33 0 Отговор
    Ами защо не набиха тогава продавачка на банички ами точно нотариус.Има две причини да набият нотариус.Едната е че е взел пари.Другата е че не е взел пари
  • 12 goni

    20 0 Отговор
    Жена с бой не се оправя!:) Който не вярва да пробва!:) Колкото до конкретният случай-унизили са ги, ама какво от това?!:) Пак ще правят каквото си знаят! Само дето ще се поохарчат за охрана и друг вид покровителство! Ама, нейсе! Бъдещето ще покаже!
  • 13 Шаран БГ

    21 0 Отговор
    Няма логика кютека да е заради "отказ от далавера"! Толкова много нотариуси,и адвокати, и съдии - ще намерят още "по-съвестни". Зад всяко престъпление има три неща : пари, пу...а, политика - те управляват целия свят !!!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 dragula

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Шаран БГ":

    Първите две стоят и зад политиката, така само две са нещата.
  • 15 onq s konq

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "Шаран БГ":

    Куца ти логиката!На братовчед ми направиха опит чрез фалшиво пълномощно и "опълномощено лице" да му продадат земята в Добруджа.А не става въпрос само за стотина декара и благодарение че са попаднали на "фамилния" ни нотариус който отлично познама земята ни нещата са се разминали на косъм.Не че работата щеше да остане така въпреки изпипаните документи на фалшификаторите,но нещата щяха да бъдат безкрайно усложнени.Та помисли-на такива нотариуси след подобни действия няма ли да им изпратиш мутри?!

    Коментиран от #19

  • 16 Димитър

    4 7 Отговор
    Като ви чета коментарите изобщо не се учудвам в каква уродлива държава живея. Пребили са две жени и чета коментари от рода на "браво да следва втори рунд, понеже са измамнички" Кой от вас ги познава и кой от вас си има представа от нотариална работа, че почна да прави заключения, какво са правили или какво заслужават?
  • 17 Рамазан Кадиров

    0 6 Отговор
    Наистина българите сме станали дебили и сме изградили болно да не кажа психопатско общество. Посред бял ден две жени биват пребивани на улицата и ние се успокояваме с това че видиш ли те са си го заслужили по един или друг начин това според мен и белите хора на запад се наричат болни мозъци(психопати) а при нас българите това си е чиста патология. Така че не ме разбирайте погрешно че са за бой за бой са двете пумий но нека се случва по-дискретно така че да не се разбира.
  • 18 БУЛГАРИСТАН

    4 7 Отговор
    От почти всички коментиращи личи, че българинът е невежо, болно и завистливо създание, без грам обща култура. Учете, завистливи и мързеливи, тогава ставайте нотариуси или каквото си поискате. Лекарите малко ги били били, нотариусите разбрахме, че и тях малко са ги били...Ами да се изтрепваме набързо и да я приключваме тази територия. Население болно от злоба, но и също толкова страхливо.

    Коментиран от #21

  • 19 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Пич, тоест кон , престъпниците ако се провалят не размирисват "работата " допълнително. Никой престъпник не идва през деня да те пребива , заради това че през нощта не е успял да отвори ,и открадне твоят автомобил, за който си взел мерки и си го защитил. Тихо и без много излишен шум пробват на друго място. Ако е престъпник няма смисъл да привлича излишно внимание.
  • 20 Kелеша

    5 0 Отговор
    Гледайте го този- Димитър Танев ,има вид на като,, БАЩА НА МУТРИТЕ
  • 21 Димитър

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "БУЛГАРИСТАН":

    Точно така, аз предлагам в тази държава да останат само лумпените и циганите - ще си живеят според сходните обичай и разбирания, притеснява ме само как ще се изхранват - те все са онеправдани, пре..бани, все някой било то лекар, нотариус или друг висш или не чак толкова висш държавен служител ги прецаква, за това и заслужават да ги пребият, няма значение дали са деца майки или болни.

    Коментиран от #22

  • 22 паразити

    6 1 Отговор

    До коментар #21 от "Димитър":

    Ако останат само цигани, веднага ще се преместят в друга държава, те са паразитен народ, без гостоприемник, който да смучат не могат да съществуват. Нали аз и ти им плащаме тока, ако ни няма, кой ще е..? Ако я няма моята баба на село, кой ще пребият и ограбят? Не става, трябваме им.
  • 23 Вили

    6 0 Отговор
    Адвокатските съвети в България не са наказали нито един адвокат. Жалбите на клиентите се преглеждат формално, и преписките се изхвърлят на боклука. Последният случай при тях е оправдаването на адвокат Миков. Същото е и при нотариусите. Гарван, гарвану око не вади.
  • 24 Хайко

    4 0 Отговор
    Мошеник с мошеник...недей да говориш глупости....Нотариуса бил държавен служител....айде стига глупости.
    Нотариусите са един вид мошеници....нищо не зависи от тях...ама трябва той да "изповяда" сделката...един вид...посЕрници..опа посредници исках да кажа!!
    Същата сган като ЧСИ-тата - в банковите им сметки има стотици милиони - ми е казвал мой приятел работещ в банка.
  • 25 Mmmm

    2 0 Отговор
    Двама нотариуса ми продадоха апартамента с фалшиви пълномощни които те същите бяха ги фалшифицирали,полицията разкри измамата а съда ги оправда,така че малко им е боя,трябвало и киселина на очите!
  • 26 БАЙ ГАН4О

    2 0 Отговор
    Нотариусите не са за бой те са за убиване и изобщо частен нотариус не трябса да има
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове