Last news in Fakti

13 Декември, 2011 13:24 834 1

Първанов благодари на Борисов за грижата за бъдещето му

  • първанов-
  • борисов

Под въпрос е дали премиерът ще изкара мандата си, смята президентът

Първанов благодари на Борисов за грижата за бъдещето му - 1
Снимка: БГНЕС

Аз благодаря за усилията и за грижата, която г-н Борисов проявява за моето бъдеще. Това каза президентът Георги Първанов пред журналисти, в коментар на думите на премиера Бойко Борисов, че с пенсионната реформа ГЕРБ върши „мръсната работа“ на държавния глава.

„Първо, да отговоря на вчерашната му реплика, той каза, че ще ме изтърпят, образно казано, още малко. Аз съм удовлетворен, че излизам след 10 години, след два мандата с високо вдигнато чело, достойно. Пожелавам на г-н Борисов след 4 години, дано да ги изкара, защото и това е под въпрос, да може да излезе също така удовлетворен от своя мандат, защото това не е никак леко”, коментира президентът.

„Що се отнася за моето политическо бъдеще, каквото имам да кажа, ще го кажа след 22 януари, а премиерите се избират от формациите, които са спечелили изборите. Казаното от Борисов означава най-малко едно – че следващият, който влезе във властта, който ще има отговорността за управлението, е българката левица в лицето на социалистическата партия”, каза още Георги Първанов.

На въпрос на журналисти дали на срещата с младежите на БСП е коментиран въпросът за лидерството в БСП, Първанов отговори, че тази тема не е обсъждана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Най-накрая Гоце да си признае що за комунист е!