Last news in Fakti

30 Декември, 2011 19:55 909 1

Порожанов видя икономически мотив в нападението

  • румен порожанов-
  • побой-
  • земеделие

Колкото повече работиш, толкова повече си уязвим, заяви шефът на фонд “Земеделие”

Порожанов видя икономически мотив в нападението - 1
Снимка: БГНЕС

Най-вероятният мотив за нападението над шефа на фонд “Земеделие” Румен Порожанов е икономически. Това е версията на самия потърпевш. “Правя си тъпия извод, че колкото повече работиш, толкова повече си уязвим”, заяви Порожанов пред бТВ.

Порожанов днес беше изписан от болницата, след като в четвъртък вечерта беше нападнат и пребит пред дома си от двама непознати мъже.

”Фондът е най-динамичната структура в тази държава. За мен е по-важно не как ще се връщам в къщата си, а откъде произтече това нещо - ще се повтори ли, кога ще се повтори, няма ли да се повтори”, каза още Порожанов.

Той разказа, че е бил нападнат точно до вратата на асансьора в сградата, в която живее, когато се е връщал с две големи туби вода от магазина. “Истината е, че те сами си тръгнаха”, заяви още шефът на фонд “Земеделие” за нападателите си.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов обяви, че Румен Порожанов е бил пребит, защото е спрял далаверите във фонд "Земеделие".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.