Last news in Fakti

30 Декември, 2011 08:19 998 0

Нападението над Порожанов за сплашване

  • порожанов-
  • земеделие

Все още няма портрет на нападателите

Побоят над изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ Румен Порожанов е нанесен като за сплашване, а не с цел да бъде посегнато на живота му. Това заяви старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР, цитиран от „Фокус“.

Порожанов бе нападнат вчера, малко преди 21 ч., в столицата. Той е бил нападнат и пребит в кооперация в столичния кв. „Борово” от двама непознати за него мъже.

След инцидента Порожанов е прегледан във Военномедицинска академия. Той е с тежки контузни рани, но няма опасност за живота му.

"Снощи бяха направени основните изследвания на Румен Порожанов. Той беше оставен с оглед да няма късни усложнения от инцидента. Той има някои повърхностни наранявани, които бяха обработени. Не се откриват изменения, които са с опасност за живота", заяви през БНР ген. Стоян Тонев, началник на Военномедицинска академия.

Той обясни, че директорът на Държавен фонд „Земеделие” е разказал, че е успял да се измъкне от нападателите и да избяга, което, според Тонев, може би му е спестило и по-тежки наранявания. „По-важното е друго – че в момента състоянието позволява някъде към 10.30 ч. да бъде изписан от болницата”, добави той.

Разследването на полицията по случая продължава. Все още не е изготвен портрет на нападателите, тъй като е рано, каза още комисар Йорданов. Към момента няма нови данни за нападението.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА