Last news in Fakti

29 Октомври, 2017 12:45, обновена 29 Октомври, 2017 13:20 2 143 49

Цветан Цветанов: Алтернативата на БСП!? Фалшиви новини и интриги (ВИДЕО)

  • герб-
  • бсп-
  • пресконференция-
  • цветан цветанов-
  • правителство

ГЕРБ организира "контра"-пресконференция след вчерашния конгрес на социалистите

Цветан Цветанов: Алтернативата на БСП!? Фалшиви новини и интриги (ВИДЕО) - 1

Цветан Цветанов не вярва, че "искането на вот на недоверие става с магическа пръчка и не може веднага да станеш алтернатива на сегашното управление". Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията по време на днешната пресконференция, организирана след разширено заседание на Изпълнителната комисия на партията. Той е на мнението, че алтернативата на БСП не е нищо друго освен интриги и фалшиви новини.

„Днешната пресконференция е по искане на министър-председателя Бойко Борисов. За всичко, което се случи във вчерашния конгрес на БСП, които се изявяват като алтернатива, можем да кажем няколко основни неща. Това, което прави ГЕРБ след проведените избори е да изпълним управленската си програма, да се борим ефективно срещу корупцията, организираната престъпност и да можем да изпълним ангажиментите си относно предстоящото председателство“, категоричен бе Цветанов.

"Смятам, че БСП първо трябва да решава вътрешните си проблеми. Когато не можеш да овладееш своята партия, когато нямаш подкрепата от своята партия, когато съответните съмишелници започват да напуската тази партия заради лидера, не смятам, че трябва да хвърляш обвинения за модерно робство към партия, която е спечелила изборите“, каза Цветанов.

Лиляна Павлова, която е министър на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, заяви също, че казаното вчера на Конгреса на БСП е абсолютна лъжа. Тя сподели, че подобно поведение на социалистите е недопустимо, че трябва да се работи заедно, за да имаме стабилна Европа и икономическа стабилност в България".

Както съпартийците си, депутатът от ГЕРБ Тома Биков продължи в същия дух. Той заяви, че всичко от вчерашния конгрес на БСП са лъжи.

"Надявам се тази черна кампания (на БСП) да спре по време на европредседателството, но не вярвам, че това ще се случи. Всички тези лъжи на БСП компрометират правителството. И вие, медиите, отразявате всички тези фалшиви новини, защото именно това говорят от БСП", допълни Биков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ УМРЯ

    32 5 Отговор
    Още ли не сте го разбрали?

    Цвъко, верно, че реотана ти албански, ама все някой трябва да ти го набие в празната кратуна :D
  • 2 Варна

    28 5 Отговор
    Има няколко души, които като ги видя имам желание да ги ритам. Двама от тях са Цветанов и Борисов... - Чудя се кой от двамата ме изнервя повече?

    Коментиран от #14

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бесен Язовец

    26 5 Отговор
    Ц.Ц в Белене до живот
  • 5 Чавдар войвода

    6 25 Отговор
    Голяма седянка сте си спретнали, комунистически тролченца!
  • 6 Пазарен Либерализатор

    10 20 Отговор
    Историята показава, че в България власт се сменя с тотален рестарт, както комунягите-землянкаджии са избили способни и заможни хора за да заграбят капитал и власт. Сега трябва да се утилизират всички останки до 9-то коляно от комунистическите грабители и нещата ще се оправят. Ние помним!

    Коментиран от #7

  • 7 Бесен Язовец

    19 4 Отговор

    До коментар #6 от "Пазарен Либерализатор":

    Е кво стана с твойда демокрация докарахте бг.до дъното за 27 г.и до демографски срив? А колелото се върти и ние помним за др.път и семката на фашистите която оставихме след 1945г.ще замине

    Коментиран от #11

  • 8 Снежа

    17 4 Отговор
    Предизвика ме.... Как не го е срам и Цвъчко и Боко какво само някои друг им е виновен ами да не беше крал апартаменти физкултурника сега да не се чуди кой го плюе Народа помни а за Боко какво той е изпята песен макар и фалшиво.......
  • 9 Скорпион29

    20 2 Отговор
    Е такива като тоя го потупват в Е.Съюза по рамото и шефчето крадец Б.Б а простите си мислят че са комунистите.Капиталистите от З.Е и САЩ подържат крдците на народа и му плащат допълнително с Евро Фондове и зелено от US посолството за да правят сеч на Русия а нас кучета ни яли
  • 10 Европеец

    6 23 Отговор
    Руски газ пикаят червените злонамерени антихристи!Комунягите са бесни,че са в опозиция и не могат да ни ограбват на воля!За туй грачат злобно и уродливо!:)

    Коментиран от #12

  • 11 Пазарен Либерализатор

    9 15 Отговор

    До коментар #7 от "Бесен Язовец":

    Така е, язовец. След 45-та нищо не е променено, трябва рестарт и да се изринат Авгиевите обори от комунягите и тяхната семка, до 9-то коляно! До като витаят сенките на комунизма демокрация не може да има!

    Коментиран от #13

  • 12 Бесен Язовец

    23 4 Отговор

    До коментар #10 от "Европеец":

    Капиталистите докараха България до пълно разлгане на обществото и институциите Турция за 500 г. не можа да ни докара до демографска криза а тия ни докараха до червената книга само за 27 г.
  • 13 Бесен Язовец

    21 3 Отговор

    До коментар #11 от "Пазарен Либерализатор":

    Ти избщо знаеш ли значението на думата демокрация бе? Ти изобщо знаеш ли идеите на комунизма бе? Знаеш ли че капитализма не означва демокрация и че запдния капитализъм се крие зад лозунгите на демокрацията и че комунизма е по близко до демокрацията от колкото демокрацията до алчния монполизъм на капитала

    Коментиран от #15

  • 14 третият

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "Варна":

    Пеевски ???

    Коментиран от #17

  • 15 Пазарен Либерализатор

    5 17 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Тук не обсъждаме значенията на думите, всички знаем как комунистите с плановата икономика съсипаха България, заграбиха всичко и го осраха. И не, не може да съществува социално равенство, каквито са идеите на комунизма, където един кадърен работи, а 9 партийни духачи по цял ден си клатят краката и взимат еднакви пари с него.
    Всички издънки от комунизма трябва да бъдат заличени и всичко от начало.

    Коментиран от #16, #19

  • 16 Бесен Язовец

    16 3 Отговор

    До коментар #15 от "Пазарен Либерализатор":

    Каде 9 партий ни бе 1989 партията беше 1 мил.човека и бачкаха за 3ма.мързеливци като тебе щото трябваше да дават пример на останалите.Хайде каде е просперитета сега щото по данни на твойте демократи оглавяваме вс.класяции по мизерия?
  • 17 Варна

    12 1 Отговор

    До коментар #14 от "третият":

    Прасето е в задължителният списък. - То и без това "играе с двамцата на една площадка."
  • 18 Р Овч

    2 13 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?
  • 19 Скорпион29

    13 4 Отговор

    До коментар #15 от "Пазарен Либерализатор":

    Е поне имаше план по времето на соца и пазар всички държави от СИВ а сега е бедствено положение или както е модерно ,,код червено" ха-ха-ха демокрацията докара единствено дрога,престъпност и беззаконие и чалга манталитет в България.Сърбайте попарата сега сами си я надробихте 1989г. Е такива като Цецко от с.Шума и Б.Б от пожрната ви четът морал

    Коментиран от #21

  • 20 Баце

    10 2 Отговор
    По голям лъжец от шефа им не съм чул ни видял а с корупцията и контрабандата така са се преборили че сме най бедни къде са парите къде са парите от борбата. Нищо вярно няма от седянката
  • 21 Пазарен Либерализатор

    5 12 Отговор

    До коментар #19 от "Скорпион29":

    Точно така, имаше план, който не допускаше СИВ да се разпадне. Този план не включваше принципи, работещи на свободният капиталистически пазар. Този план бримчеше петилетката за 4 години и правеше ударници на труда хора, генериращи заводски брак за десетилетия напред. Управлвнието от циментови землянкаджийски глави доведе България до 3 фалита и икономиката ни до колапс. След разпада на СССР и СИВ пазарната икономика не искаше да купува боклуците ни, нито пък имахме бранд, който да продаваме на европейците.

    Коментиран от #22, #23

  • 22 незнайко

    9 4 Отговор

    До коментар #21 от "Пазарен Либерализатор":

    А сега след 27 години в кой БРАНД продаваме на капиталистите ??? Не те просто дойдоха при нас и ни продават ! Замисли се като пишеш простотии . Кога си виждал такова безобразие преди 1989 година. Говори се турски навсякъде и в заведения и обществени институции . ДПС във властта . Срам за БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #26

  • 23 Скорпион29

    17 4 Отговор

    До коментар #21 от "Пазарен Либерализатор":

    баща ми началник 2 цех на хладилния завод Антон Иванов ( Мраз) и произвеждаше компресосори и изнасяше за $ на държави като Австралия и Нова Зеландия и др. Компресори се проивеждаха единствено в Япония,Италия,Дания,САЩ и Бг.и тоя ше ми говори че не сме имали пазари , външно търговска банка имаше 270 дружества които инвестираха на Запад профан такъв

    Коментиран от #25

  • 24 Лидерски сблъсък

    9 3 Отговор
    Това се казва Империята отвръща на удара. Пресконференцията се водеше от истинския лидер в незабежимото отсъствие на почетния председател и формален лидер на групировката.
  • 25 Пазарен Либерализатор

    6 8 Отговор

    До коментар #23 от "Скорпион29":

    Може и да е бил нещастник ако е знаел, че за тази позиция в нормална държава би взимал 10000$ месечно, а не 560 лв+потупване по рамото от партията. Баща ти не е виновен за краха на Антон Иванов. Червената върхушка е виновна, но и ти си с калциран мозък.

    Коментиран от #28

  • 26 Пазарен Либерализатор

    4 9 Отговор

    До коментар #22 от "незнайко":

    Нямам претенции за езика на общуване, днес бях по столицата, неприятнонза неделя, но трябваше да финализирам една среща, та в кафенето аз и колегата говорехме български.
    Ако трябва да изброявям безобразия от преди 89 няма да ми стигне деня. Да са те спирали да ходиш на ски в Австрия преди 89-та, сигурно не, защото би било безобразие.
  • 27 БСП равно на ГЕРБ

    4 2 Отговор
    За съжаление ГЕРБ не е алтернатива на БСП. БСП краде и обслужва мафията от 1990 насам. Но същото прави и ГЕРБ от 10-тина години насам. Кое е различното? Няма такова. На думи сме велики, но хората не го чувстват, няма напредък, елементарна справедливост няма, мизерията се шири. Така че и да се жалвате от ГЕРБ, единственият виновен сте си вие самите. Вие направихте магистрала Тракия на вълнички и коловози, вие създадохте историята със суджука. Вие сте се стиснали с бюджета за образование и наука и успешно ги унищожавате. Вие не сте оптимизирали чиновничеството и полицията. Е, как да ви се радваме? Жалка картинка. Единствено сте прави, че и БСП не стават.
  • 28 Скорпион29

    5 3 Отговор

    До коментар #25 от "Пазарен Либерализатор":

    Заплатата му беше 240 лв.и не се оплакваше, на конвейра взимаха 360 лв.но цял ден бяха в масло а той- баща ми се разхождаше с чистата престилка

    Коментиран от #30

  • 29 комунизтически капиталист

    4 0 Отговор
    Да така се получава когато комунисти градят капитализъм.
  • 30 Пазарен Либерализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #28 от "Скорпион29":

    Преди 89-та нямаше на кого да се оплачеш. Няколко поколения след баща ти са ощетени от комунистическия режим в НРБ, казах ти защо, ако са му плащали за тази позиция заплата както в Германия, Дания, Австрия, САЩ баща ти щеше да взима 10 000$ на месец.
    Ако му бяха позволили с натрупания опит да излезе в чужбина баща ти щеше да направи кариера в нормална държава и да работи за Омрон или Дженеръл Илектрик, примерно, а пенсията щеше да е коренно различна.

    Коментиран от #33

  • 31 Пепи

    3 1 Отговор
    Комунистите сасипаха България, след това ограбиха каквото беше остснсло и станаха първите президенти на фирми. За това сега заплатите не се вдигат. И първи се качиха на мерцедес.

    Коментиран от #34, #37

  • 32 некойси

    1 0 Отговор
    Тия другари верно нещо им има ... на фона на мизерията и свънщината не спират да говорят за икономически растеж :)
    Време е за тоягата ...
  • 33 Скорпион29

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "Пазарен Либерализатор":

    Що ше се оплаква бе? Ходи на гурбет в Коми после в Либия купи си чисто нова лада и междувременно предатела Горбачов се продаде на Рейган сега пенсията му е 600 лв.зарди категорията вреден труд и си върти геврека на таксито.А знаеш ли защо го овулниха от завода щото е бил чен на партията и братя Василеви купиха Мраз за 2,5 мил.$ а завода имаше активи за 60 мил.$

    Коментиран от #35

  • 34 Скорпион29

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пепи":

    Бъркаш партийците ограбиха държавата такива като тоя Цецко,И.Костов,Б.Б е тая тлъстата на снимката също е внучка на Полковник от УБО и не бъркайте комунисти с партийци човека който щеше да стегне БГ.се казваше Андрей Луканов така щеше да стегне БГ.Както В.Путин Русия като накара олигарсите да дават заплати на народа си. И стегна Русия в момента в БГ.е като от времето на Б.Елцин продажна работа слуги на западния капитал
  • 35 Пазарен Либерализатор

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "Скорпион29":

    А неговите колеги са взимали по 10000$ заплати, растели са службата, бонуси, хиляди $ пенсия, мерцедеси, кадилаци, Хаваите...

    Сещам се за един виц:
    Раздавали бонуси в ТКЗС-то, събрали се всички в партийният клуб - на краварите-галоши, на овчарите-часовници, а на партийния секретар-екскурзия до Париж. И смеейки се злобно, почнали да скандират: Нека оди бос! Нека оди бос!"
  • 36 Пепи

    3 1 Отговор
    Между другото аз вече съм за национализация, така ще ударим комунистите най силно.

    Коментиран от #39

  • 37 комунисти Мутри

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Пепи":

    А за комунистите МУТРИ какво ще кажеш?
  • 38 Скорпион29

    5 1 Отговор
    Кадилаци,мерцедеси хиляди пенсия$$$= на мъртви сиричета либийски майки и бащи глдни в Бамгладеш гладни БГ.пенсионери демогравски срив в БГ. Не виждаш по далече от алчния си нос мишленце елементарно

    Коментиран от #40

  • 39 Пазарен Либерализатор

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Пепи":

    Преди това трябва да има масови екзекуции на наследници на комунисти, които са злоупотребили с предната национализация. Хората още пазят нотариални актове и облигации от царско време.

    Коментиран от #43

  • 40 Пазарен Либерализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "Скорпион29":

    Прав си. Ти заслужаваш съдбата си. Продай таксито на баща ти и прати парите дарение на Вова.

    Коментиран от #42

  • 41 Бесен Язовец

    3 1 Отговор
    Искахте капитализъм на ви капитализам на такива като вас ли да оствим приватизацията мързели и по комунистическо и по капиталистическо профани с претенции който виждат само настоящето и изобщо си нямат идея за бъдещето така е сега яжтего 1989 викахте СДС и бртя американци яжте сега соровия от БКП то това е демокрацията.Хайде развивайте се полу интилигенти без партията а ма май за др.не ствате освен да го ядете соровия
  • 42 Скорпион29

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Пазарен Либерализатор":

    Що на баща ми таксито? Аз бачкам 10г. в Афрка по сондите ще му пратя от мойте спечелени с труд

    Коментиран от #44

  • 43 Пепи

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Пазарен Либерализатор":

    Уж комунисти пък въвеждат плосък данък.
  • 44 Пазарен Либерализатор

    2 2 Отговор

    До коментар #42 от "Скорпион29":

    Е защо в Африка, там няма комунизъм....пробва ли във Виетнам, Лаос, Куба, СКорея? За империалистическа фирма ли работиш? Ако тук още бяха на власт комунягите имаше да дишаш шлаката в Кремиковци :)

    Коментиран от #47, #48

  • 45 Пепи

    0 0 Отговор
    Е най после успях да ви накарам да си признаете какви долни боклуци сте.
  • 46 Христо Арабаджиев

    4 1 Отговор
    С Цецо сме връстници и съученици. Гордея се с него. Само той завърши Помощното училище в гр. Вършец с пълно отличие. Той беше първият който започна с играта тука има - тука нема. Факир е. Видяхте как с 600 лв. заплата купи набързо 6 апартамента в София, а не в с. Шума. Искам го на снимката, където е с кавръм калпак на главата.
  • 47 Скорпион29

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Пазарен Либерализатор":

    Неграмотнико сондирам вода не петрол а в изброените държави нямат нужда от сондажи щото си имат достатъчно вода
  • 48 Бесен Язовец

    2 1 Отговор

    До коментар #44 от "Пазарен Либерализатор":

    Ти какво имаш против металургичния комбина в Кремиковци взимаха леарите по 600 лв.при цени на кило сирене1.80 мляко 10 ст. Хляб 40 ст. Парно 3 стаен ап.20лв. какво плюеш с щото сигурно си бил някоя писарушка със 120 лв.и не си си отделял ухото от Вефа и си слушал радио Свободна Европа
  • 49 Чавдар войвода

    2 2 Отговор
    Заради 50 години 'комунизъм', сме 150 години назад.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове