Last news in Fakti

10 Януари, 2012 22:05 1 036 4

ГЕРБ казва за Андрей Иванов в сряда сутрин

  • герб-
  • андрей иванов-
  • сос

Решенията на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ ще бъдат представени на пресконференция утре от заместник-председателя на партията Цветан Цветанов, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. На пресконференцията ще присъстват и членове на Изпълнителната комисия.

Слухове, че столът на шефа на СОС се клати сериозно, вървят в публичното пространство отдавна. За конфликт между Йорданка Фандъкова  и Андрей Иванов се заговори покрай изборите, когато членове на софийската организация на ГЕРБ заподозряха, че Иванов не дава достатъчно много за кампанията. Самият Иванов бе преизбран за шеф на СОС след 3 гласувания.

Преди дни кметът на столицата отказа да коментира информациите в пресата за предстоящата смяна, но с мълчанието си подхрани подозренията. Недоволен от Андрей Иванов се оказа и премиерът Бойко Борисов.

Пред столичен вестник в петък Борисов потвърди, че има резерви съм Иванов и че ГЕРБ се готви да ги обсъди. „Имам забележки към работата на Андрей Иванов и ще ги споделя пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Тя ще реши дали той да остане или не", казва Борисов пред „Труд“.

„Когато правя смени или назначавам в правителството, излизам и казвам какво правя. В столичната организация подобно положение може да има след решение на Изпълнителната комисия“, допълва министър-председателят.

Оплакване на френски инвеститор с интереси във ВиК сектора до премиера Бойко Борисов вероятно ще доведе до оставката на шефа на Столичния общински съвет Андрей Иванов. Инвеститорите твърдели, че са притискани от Иванов да работят с определени фирми, за които той лобирал, казват осведомени, цитирани от „24 часа”.

Самият Иванов пък поел ангажимент пред Борисов малко след изборите, че ще заеме временно поста шеф на СОС. Според договорката той трябвало да се оттегли след 3 месеца, твърдят запознати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНАФА

    0 0 Отговор
    Тоя 'айдук е направо за прокурора,а оттам в кауша.
  • 2 Колега

    0 0 Отговор
    Ееееее голям крадец е тоя АИ.
  • 3 цвецо

    0 0 Отговор
    Даде разумно и приемливо обяснение ,имал 60 имота в резултат от спестяванията на неговите родители на съпругата му и на него самия.На друг спестяванията идват от тъща ,тъст ,балдъза,шурей .....как да не повярваш?Нямах късмет със спестовни роднини.
  • 4 не разбрал

    0 0 Отговор
    Ще се сезира ли комисията за онова имущество?(краденото).