Last news in Fakti

11 Януари, 2012 08:26 1 541 2

Андрей Иванов се оттегля от поста

  • андрей иванов-
  • сос

Елен Герджиков е кандидат на ГЕРБ за председател на СОС

Андрей Иванов се оттегля от поста - 1
Цветан Цветанов и Андрей Иванов - Снимка: БГНЕС

Андрей Иванов е пожелал да се оттегли от поста председател на Столичен общински съвет (СОС) на тристранна среща между него, премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Цветан Цветанов. Това съобщи Цветан Цветанов на пресконференция в централата на ГЕРБ. Иванов остава шеф на сойфийската организация на партията.

Това е вътрешна преценка на г-н Иванов, посочи Цветанов. Според него това не трябва да се тълкува като поддаване на медиен натиск. Андрей Иванов допринесе много за успеха на изборите -  местни и президентски, подчерта вицепремиерът.

Всичко което се струпа на мен и семейството ми ни дойде в малко повече, заяви самият Иванов, визирайки многото медийни публикации срещу него. По думите му, освен това съчетаването на постовете председател на СОС и председател на столичната организация на ГЕРБ е било изключително трудно.
Не си подавам оставката, защото нещо в тези медийни публикации е вярно, категоричен бе Иванов.

Лично Цветанов ще представи днес в 17 часа Елен Герджиков като кандидат за председател на СОС.

Елен Герджиков е един изключително сериозен човек с огромен потенциал, подчерта Цветанов и добави, че лично кметът на София Йорданка Фандъкова е съобщила, че работи много добре с него.

Вчера г-н Цветанов ми се обади и ми съобщи предложението. Що се отнася до обвиненията срещу г-н Иванов те са по-скоро инспирирани от лошите практики, които нашето управление спря. Това заяви малко по-късно пред бТВ новият кандидат за шеф на СОС Елен Герджиков. Той подчерта, че групата на ГЕРБ е единна.

В началото на пресконференцията Цветан Цветанов представи кадрови промени в областните структури.

В голямата си част имахме областни ръководители, които паралелно с това са депутати. Преценихме, че в някои от местата трябва да бъдат направени кадрови промени, свързани с по-голямата ангажираност на хора по места, посочи Цветанов.

Областната структура на ГЕРБ в Пазарджик ще бъде ръководена от Дончо Баксанов, който в момента е областен управител на Пазарджик. Досега тази дейност изпълняваше Иван Иванов, депутат в НС.

По същите причини за област Разград структурата ще бъде ръководена от Валентин Василев, също областен управител на област Разград.

Иван Петров, областен ръководител на Хасково ще бъде заменен от Иво Димов, издигнат като кандидат за кмет на община Димитровград. По думите на Цветанов – на изборите той е постигнал висок резултат и ще допринесе с работата си в областта.

За област Велико Търново Христо Христов отстъпва поста на Даниел Панов – кмет на общината. Млад, енергичен човек с мениджърски способности, заяви за него Цветан Цветанов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Корумпе

    0 0 Отговор
    Човека направи 60 имота и си тръгна , а Цвъцко има засега само 6! Явно трябва да изчакаме да изравни учителя си за да спрем да гледаме и неговата мутра. Лошото е , че БГ е изцяло в ръцете на г-н Хвалипръцко и я раздава само на тези които са най-изобретателни в лизането.
  • 2 'айдука

    0 0 Отговор
    Той падна,друг ще го смени.Какво тук значи някаква си личност?