Last news in Fakti

13 Март, 2018 08:59 4 797 30

Волен Сидеров скочи срещу Горан Благоев: Докога този манипулатор, соросоид ще е в БНТ?

  • патриарх-
  • волен сидеров-
  • горан благоев-
  • патриарх кирил

Защо никой не казва подобни думи за израелския равин? Ако каже нещо такова, с журналистическата му кариера е приключено, но за Русия може да се говори всичко

Волен Сидеров скочи срещу Горан Благоев: Докога този манипулатор, соросоид ще е в БНТ? - 1

Докога този манипулатор, соросоид ще е в БНТ? Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров скочи в студиото на БНТ по адрес на водещия на "Вяра и общество" Горан Благоев, който преди него коментираше скандала около визитата на руския патриарх у нас. Благоев остро разкритикува поведението на главата на руската православна църква и мълчанието на президента по време на срещата им.

"Този все още ли е водещ на „Вяра и общество?”, изригна Сидеров демонстрирайки, че мястото на Благоев не е в това предаване.

Кой е той? Той е агент на соросидните ощества, слушах му манипулациите за посещението на руския патриарх. Такива хора са вредни за обществото - Горан-Моран и всякакви дихатели. Горанблагоевци, какви са били те, когато аз съм бил критик на съветската система? Никакви!, обяви тържествено Сидеров.

Водещият Емил Кошлуков се опита да защити колегата си, но това още повече ядосваше Сидеров, който сипеше закани и обиди по адрес на Горан Благоев.

"Кой си ти, че да коментираш думите на един патриарх? Патриарх Кирил каза правилни неща. Той заяви, че в последните години се размива ролята на Русия в освбождението ни. Руският патриарх има право да се възмути и да заяви - стига с тези финландци и ескимоси. Те са били част от руската армия. Патриархът реагира човешки. Той е един голям ум. Последните дни по темата се упражняват много хора. Защо никой не казва подобни думи за израелския равин? Ако каже нещо такова, с журналистическата му кариера е приключено, но за Русия може да се говори всичко. Руският патриарх не каза нищо чак толкова лошо и страшно. Според мен зад всичко това стоят определени интереси при възобновяването на някои енергийни проекти", разкри гневно лидерът на "Атака".

"Навремето съм критикувал съветската система. Никога не съм бил в СССР. Всички, които навремето учеха там и се женеха за дъщерите на хора от ЦК на БКП, сега са най-големите еврофили и твърдят, че всичко руско е лошо и трябва да бъде унищожено. Те се кланят на новия си господар от Запада. Аз защитавам днешна Русия, защото Владимир Путин върна държавата на руснаците", каза още в предаването "Още от деня" лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров.

"Нещото, заради което влязохме във власта, не са скиорите и лифтовете, а доходите на хората. Не мога да дам отчет за една година управление, защото не съм в изпълнителната власт. Моите коалиционни партньори явно се разконцетрират, защото въртележката в изпълнителната власт е голяма. Затова съм аз - да им напомням за какво сме влезли във властта. Те понякога ме слушат, понякога не. В коалицията има проблем", категоричен беше Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наблюдател

    41 51 Отговор
    А кога този путлераст Сидеров ще бъде освидетелстван и въдворен в лечебно заведение?

    Коментиран от #13

  • 2 Рубладжийче

    33 43 Отговор
    Волен е събирателен образ на българския русофил и самоходна реклама на продуктите на руската кочина.
  • 3 Бате СЕР ГЕИ

    26 31 Отговор
    A ти лизач до кога ще смрадиш въздуха в парламента .
  • 4 Пеньо

    27 28 Отговор
    Докога ще се дава гласност на болните изяви на шефа на приматизираната партия! То бива безочие и липса на мисъл, но този чупи тъпомера!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 реалист

    33 29 Отговор
    Волен,някой го наричат Болен /въпрос на гледна точка и възпитание/ е хитра лисица .В случая е прав.Между другото Горан Благоев не е обективен журналист,прекалено е пристрастен и изопачава нещата и мястото не му е в една телевизия,която е наричат обществена.
  • 7 Ушанков

    25 31 Отговор
    Мислех си, че тоя се е кротнал, но явно са му пратили транш от Москва!
  • 8 Кукувци

    32 19 Отговор
    Само лични нападки, но не е коментар на думите на Сидеров. Нямате аргументи против. Грубияни - хулигани, слаби духом хора, неспособни на грам съмнение в собствената непогрешимост.Русофоб в България равносилно деградант интелектуален и морален.

    Коментиран от #16

  • 9 болен пидеров

    23 30 Отговор
    Кога Цар Путин ще си прибере вересиите от България???????
    Русофилистиците от Атака и ДПС са изключително вредни за България. Всички икономмически и политически проблеми на България идват от Москва, най-големия ни враг.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 болен пидеров

    16 26 Отговор

    До коментар #10 от "El comandante до болен":

    Хахаа, прост комунист, даже не знаеш как се пише на руски Русия!
    РОССИЯ!
    Пълен нещастник, само бой за вас, няма смисъл въобще от никакъв диалог, както след 1924г.
    Видиш ли комунист, удари го здраво, да не се мъчи.

    Коментиран от #14

  • 12 Кукувци

    24 6 Отговор
    Комунистите в главите ви само.
    Поне малко усилия направете да се върнете от 20 век в 21. Не може до такава степен да сте неразвити, просто не е за вярване.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Пеньо

    14 14 Отговор

    До коментар #8 от "Кукувци":

    Мога да опровергавам думите на болния една по една, но специално за теб, ето един цитат:" Аз защитавам днешна Русия, защото Владимир Путин върна държавата на руснаците". Въпрос: Какво го боли болния за държавата на руснаците? Путин неговият президент ли е или на руснаците? Защо всички безродници забравяте за България и се втурвате да защитавате чуждото? Болния е най-яркият представител на ибрикчийският занаят! Той би се приобщил и към партията на сатаната, стига да има изгода! Кукувицо, ти ако си касопаметен, то други помнят отношението на болния и тъпите му закани към Борисов! Защо сега е в неговата коалиция? Заради принципите, които защитава ли?

    Коментиран от #26

  • 17 Иванов

    10 13 Отговор
    Не е лесно да си дърво без корен и да чакаш на руските( пеевски) подаяния като мекерото на снимката. Навремето лекарите от ВМОРО много бързо ги лекуваха такива предатели.
  • 18 Гост

    9 3 Отговор
    Сорос дава ,А патриарх А неили на български който плаща той поръчва музиката
  • 19 Кукувци

    22 14 Отговор
    Каква ви е работата да оплювате руския Патриарх? Той само ви е прочел лекция за руската история, за Руско-турската война.
    Сидеров просто е обективен , за разлика от вас.
    Как въобще ви хрумва да клеветите Патриарха, приписвайки лош тон, ругатни и т.н.?
    Нима си мислите, че можете да го позволите?
    Ето това е провинциализъм. Във всичко.

    Коментиран от #20

  • 20 болен пидеров

    6 18 Отговор

    До коментар #19 от "Кукувци":

    Знаеш ли, какво е "провинциализъм"?
    Провинциализъм, е когато няколко стотин хиляди колхозника назначават най-простите и нагли селяндури да управляват една от най-благоденстващите и пощадени страни от ВСВ!!!!
    И не само! Избиват безогледно мъже, жени и деца, без съд и присъда, защото принадлежат към "буржоазната" класа, учили са в чужбина, имат бизнес, имат образование и все в този ред "престъпления".
    На всичкото отгоре, дъртите селяндури, овчари, бандити и други криминални типажи вземат властта и управляват България.
    Та, я пак ми дай пример за "провинциализъм"? Явно сте забравили, откъде сте тръгнали, другарю?
  • 21 Кукувци

    11 7 Отговор
    Да кажем все пак, че провинция не е лоша дума. Напротив. В България , например, най доброто от вашата страна се намира в провинцията.
    Вие, като отявлен провинциалист, в лошия смисъл на думата, естествено, нямате потенциал да осъзнаете своята махленност. В противен случай нямаше как да сте в тази компания на морални аутсайдери- русофоби. Нищо. Такива сте. Добре, че не сте много.
  • 22 Зрител

    6 12 Отговор
    Пускайте го тоя по-често по телевизията. Така хората ще се отвратят напълно от путинофилите!
  • 23 КАМЕН

    4 11 Отговор
    ШВЕСТЕРА ВОЛЕН ДА НЕ СЕ ПЕНЯВИ НА ГОРАН БЛАГОЕВ. НИЕ ДОБРЕ ЗНАЕМ КОЙ Е ВОЛЕН НАРКОМАНА И КОЙ Е БОГОСЛОВА Г-Н ГОРАН БЛАГОЕВ!
  • 24 аве фюрер

    1 13 Отговор
    Сидеров ,ти винаги си бил една долна платена подлога .
  • 25 azzzzzzzzzz

    3 8 Отговор
    Скоро прочетох едно мнение на Робърт де Ниро.То беше по адрес на Тръмп,но в случая пасва идеално.''Твърдо съм убеден ,че някои индивиди са заченати с анален секс.Иначе няма как да са такива задници.''
  • 26 Знаещ

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "Пеньо":

    Руснаците ни освободиха от 500 години турско робство. Ако не бяха те ти щеше да носиш фес и да се казваш Хасан.
  • 27 Русенец

    11 3 Отговор
    Волен както винаги е точен и обективен ! По-голяма подлога ог Горан и българомразец не съм виждал и чувал ! Той спокойно може да си замине за САЩ и там да проповядва!
  • 28 Грую

    3 1 Отговор
    Най-голямата трагедия на българските политици е конформизмът. Цялата ни политика е изтъкана от блестящи примери за такова поведение!
  • 29 Тиквата

    7 1 Отговор
    Всички Бокови помияри дето сте се нацвъкали в сайта не струвате колкото малкото кутре на Волен. . камо ли да го критикувате ..ваше право е да го обсъждате само че изглеждате смешни и жалки пред него .Волен ще обърне каруцата на управляващите изроди ..Честита ви 100 лв глоба за непоставен колан на пътник в автомобила Много поздрави от любимите ви Гробари
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове