26 Юни, 2018 21:51 72 843 56

Нова тв казаха защо спряха предаването на Милен Цветков

  • гръцки остров-
  • бойко борисов-
  • предаване-
  • милен цветков
Нова тв казаха защо спряха предаването на Милен Цветков - 1

"Планираният епизод от 25 юни 2018 г. на „Часът на Милен Цветков”, късното шоу на NOVA, не бе излъчен, защото не отговаря на стандартите на телевизията за обективност, истинност и баланс на гледните точки във всички предавания."

Това отговориха от Нова телевизия в отговор на запитване на OFFNews за сваления епизод на предаването.

В излъчените анонси за предаването една от темите бе "Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?" Впоследствие на мястото на актуалния епизод бе пуснат запис на старо предаване.

"Високите изисквания към работата на журналистите са гаранция за качество, на което NOVA държи без изключение. Нова Броудкастинг Груп подкрепя и ще продължи да отстоява в своята дейност редакционната си независимост, съобразена със закона, етичните и морални норми, и добрите професионални практики", допълват от медията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телевизионен съд

    187 13 Отговор
    ОТ 115-то МЯСТО НАПРАВОООО НА 170-то.

    Коментиран от #20, #27

  • 2 Townboy

    195 16 Отговор
    Свободата на медиите и свободното слово са мит който упорито се поддържа от управниците по света, но те не съществуват. В романа си Пари Емил Зола разказва доста факти от западното общество валидни и до днес.

    Коментиран от #34

  • 3 Хайай

    203 24 Отговор
    Да бе да...Това ако е обективност.Нова + ГЕРБ = Вечна Неразделна Поданост.Смях
  • 4 Doni Brasko

    162 23 Отговор
    Щом има име с Б-внимавайте друзя. Днес те спират, утре те шкартират. Помня как изгониха разследващия журналист. А вие? Хем там ставаше въпрос за някакво кметче. А сега за “острова на съкровищата”.
  • 5 Софиянец

    102 15 Отговор
    Няма независими медии в Б-я.5875
    За обективна информираност трябва да четем чужди сайтове, дори руски, за съжаление.....

    Коментиран от #10

  • 6 Пенчо

    117 14 Отговор
    След като се знае, че са обслужваща телевизия, защо ги гледате. А и свестните журналисти, защо не и теглят майна на тази тв и сменят работодателя?! Та нали кадрите са важни във всяко едно начинание. То това е същото, като едновременно всеки да спре да работи докато не бъдат оправини условията на работа. Ама няма как да стане тва, щот сте плужеци! Професор Христов ви го каза, ама вие се разсърдихте. Нормално, от истината най много боли.
  • 7 един

    124 19 Отговор
    що я гледате изобщо тая скапана телевизия бе, не разбрахте ли, че при тях реалните новини се свалят, подават ви само минетите на БОКО дет ги правят да гледате!!!
  • 8 onq s konq

    36 77 Отговор
    Освен БНТ и няколкото й подразделения ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ТЕЛЕВИЗИИ У НАС СА ЧАСТНИ.Неоспорим факт е,ЧЕ ВСИЧКИ ЧАСТНИ ТЕЛЕВИЗИИ ПО СВЕТА СА ЗАВИСИМИ,като БЪЛГАРСКИТЕ НЕ ПРАВЯТ ИЗКЛЮЧЕНИЕ.От кого са зависими ли?АМИ ЗАВИСИМИ СА ОТ СОБСТВЕНИКА СИ!Конкретно за НОВА-след като си плаща данъците и си има редовен лиценз за излъчване,ако Собснвеникът реши,МОЖЕ ДА СПРЕ ПРЕДАВАНИЯТА ТОТАЛНО ЗА ДЕН,СЕДМИЦА ИЛИ МЕСЕЦ и да обяви "Профилактика".Това значи ли че УСТАТА НА МЕДИЯТА Е ЗАПУШЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА И НЯМА МЕДИЙНА СВОБОДА?!
  • 9 Александър

    99 8 Отговор
    да се включи сеа пак Бенатова да обясни как медията в която работи е обективна и няма затъмнение
  • 10 аз съм

    63 7 Отговор

    До коментар #5 от "Софиянец":

    Това Б-я България ли е или Банкя ?
  • 11 Антимилен

    62 95 Отговор
    Милен Цветков е най-противната личност в медийното пространство. Никоя сериозна медия не трябва да му дава ефирно време

    Коментиран от #12, #17

  • 12 Фен на Милен

    89 16 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилен":

    току виж казал някоя истинка за БОКО в ефир, затова не трябва да му се дава, нали?
  • 13 затова са го спрели

    88 11 Отговор
    в предаването на Милен Цветков е БИЛ ПОКАЗАН СКАНДАЛЕН ИЗОБЛИЧАВАЩ ДОКУМЕНТ, РАЗКРИВАЩ ФИНАНСОВИ ТРАНЗАКЦИИ КЪМ ЕДНА ПАРТИЯ!

    Коментиран от #18

  • 14 един

    98 16 Отговор
    Милене, ако искаш да те изкарат от късната дупка в която са те наврели и да не ти пъхат мръсния чорап винаги в устата, си длъжен да уведомиш обществото за този документ!Ако не за теб, го направи за бъдещето на детето си, че както е тръгнало, бъдещето му ще бъде само тук, ако съумеем да спасим страната си от мафията ГЕРБ!
  • 15 Топчо

    80 4 Отговор
    Искам да спрат Гала тя е вече изтъркана като малка беше много добра въртележка в нащо село но докъде стигна а

    Коментиран от #16

  • 16 Топчо

    22 5 Отговор

    До коментар #15 от "Топчо":

    Много въртене
  • 17 Joya

    9 22 Отговор

    До коментар #11 от "Антимилен":

    Бойко е цвете ти па къде се обади
  • 18 onq s konq

    13 50 Отговор

    До коментар #13 от "затова са го спрели":

    Към ВСИЧКИ ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ ПАРТИИ в БГ има трансазции-веднъж от изборите от държавната хазна/по 11 лв на глас/ и втори път -от дарения.Не знам какво скандално виждаш,след като ТАКЪВ Е ЗАКОНА.По интересно е ТИ КАК СИ ГЛЕДАЛ ПРЕДАВАНЕТО ТА ДА ЗНАЕШ ЗА ВЪПРОСНИЯ "ДОКУМЕНТ",СЛЕД КАТО НЕ Е ИЗЛЪЧЕНО?

    Коментиран от #21

  • 19 Свобода на словото

    95 17 Отговор
    В БГ цари жестока цензура, каквато не е имало и при комунизма!

    Коментиран от #38

  • 20 Иван

    48 8 Отговор

    До коментар #1 от "Телевизионен съд":

    Нова тв.ще продължи да отстоява позициите на управляващите и на тиранина прост!бойкот на тази пошла телевизия проправителстврна!
  • 21 гост

    25 4 Отговор

    До коментар #18 от "onq s konq":

    Я не се прави на глупав и не се мъчи да правиш и останалите:
    Проблемът е кои са спонсорите и дали трябва да се приемат всички "спонсорства", след като се знае източникът им.
    Когато изтече информация за тия "спонсорства", тогава се разбира истината за устоите на "демокрацията" и "пазарната икономика" навсякъде по света. А ако стане като във статията разбираш и за "свободата на словото".
    Трудно се поддържа свят на постоянни лъжи и лицемерие!
  • 22 Ха ха

    26 7 Отговор
    Да не би някой друг освен Сорос, да си е позволил да поръча музиката в тази така обективна и независима телевизия?
  • 23 Цветелина Петрова

    26 28 Отговор
    Може би е най-добре да го спрат изобщо.
    Милен Цветков е доста неприятен водещ.
    Всеки път изглежда безкрайно отегчен и омерзен когато говори със някои от събеседниците си. Явно това предаване му е доста безинтересно...
    Като водещ на сутрешния блок, беше по интересен!
  • 24 Шаран БГ

    40 9 Отговор
    Когато Министър-председателят на Република България от трибуната на Чехската република "ограмоти" чехските политици, че "Чехия ще се оправи, когато има българските заплати и пенсии за народа си ", и още вечерта "Господарите на ефира" споделиха генеалната икономическа терапия за чехския прогрес, Рачков и Василев ги нямаше известно време в ефир. НО ВСИЧКО БЕ ИСТИНА !!!
    Сега за мен също не е важно кой, кого и защо е " смъкнал от екран"! Единственото интересно нещо в случая е : КУПИЛ ЛИ СИ Е "ШЕФА" ГРЪЦКИ ОСТРОВ, ИЛИ -НЕ ???? И ако НЕ си е купил - съд за клеветниците на държавния глава!
    Ако обаче си Е купил, искам географските координати на острова ,пещерата и мястото в нея, където са заровени пенсиите на българските пенсионери !!

    Коментиран от #36, #37

  • 25 Шаран БГ

    11 4 Отговор
    ........от трибуната на Парламента на Чехската република ........
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ХайСикТер

    14 4 Отговор

    До коментар #1 от "Телевизионен съд":

    Направо на 332-ро от 170 места сме!
  • 28 marquise

    32 24 Отговор
    Водещият или трябва да бъде сменен, или предаването закрито. Водещият често си позволява да се държи избирателно с гостите си, които кани. Чести са случаите, когато прекъсва поканен гост, преди да е завършил вербално мисълта си. Непрофесинално е налагането на лично мнение на г-н Цветков с използваме на предимствата, които има като водещ, съпроводено със запазената му ехидно-подиграветелна усмивка и жестове. А държанието му към редовният му гост г-н Петканов е меко казано просташко.И това положение продължава да се търпи.

    Коментиран от #47

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Расулюлах

    23 10 Отговор
    Може би тиквата има много осторви и се е притеснил що е само 1 хахах
  • 31 Расулюлах

    31 11 Отговор
    Тиквун нема миряса дорде не окраде целата планета а може би вече и на марс е видел къде ше рекетира
  • 32 Ташко Мъдев

    13 6 Отговор
    Олио да ги попари всичките, да са на легло, да гният докато са още живи, да гледат как ги ядат червеите и вода да няма кой да им донесе!!!
  • 33 Истинност? Хм

    17 8 Отговор
    Тези "обективните", точно от нова телевизия, това ли използват като мотив? Бре, бре, че точно те са най- силно " зависими" от " добрата воля на борисов. Не им стиска, а? Съжалявам само, че не са отишли да си разиграват кончето в Гърция. Току- виж ни отърват от тях завинаги. Гъркът не прощава на мижитурници, за разлика от ганьо- просташки.
  • 34 впечатлен

    15 15 Отговор

    До коментар #2 от "Townboy":

    Разликата между свобода и слободия е огромна. Да казваш истината, значи да я докажеш, и то неоспоримо, независимо чии интереси ще засегнеш. Напоследък ставаме свидетели на подхвърляни неистини с определена цел - нажежаване напрежението в държавата с цел превземане на властта. Не се подбират средства, настървението е огромно. На вас може да не ви е известно, но по времето на Тодор Живков имаше цял отдел към ЦК на БКП, който се занимаваше с разпространение на слухове. Изпитана и приложима тактика от наследницата на БКП! За подопечните, които хукват да подклаждат тревога и злоба в обществото. Когато прекалено се злоупотребява с търпението на хората, това неминуемо води до положение - със собствени камъни по собствена глава. Свобода, да, но всяко нещо има граници, включително и търпението.
  • 35 Ценкова

    17 9 Отговор
    Предаването е хубаво,що се отнася до гостите нормално е М.Цевтков да се държи така защото те се правят на пуйки ,че нещо неразбират въпроса.Да се спира птедаване е притеснително независиму от причината.Нова е поръчкова кто всичко в БГ

    Коментиран от #39

  • 36 Просия

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "Шаран БГ":

    Думи без покритие са прости думи, но не и за прост човек ! Дано си ме разбрал !
  • 37 Роро

    8 3 Отговор

    До коментар #24 от "Шаран БГ":

    Пише се "чешки", респ. "чешка" и т.н.
  • 38 питащ?

    5 4 Отговор

    До коментар #19 от "Свобода на словото":

    Сигурно си много млад , след като правиш толкова нелепо сравнение.
    Справка Белене , Скравена и т.н.

    Коментиран от #40

  • 39 селянин

    16 7 Отговор

    До коментар #35 от "Ценкова":

    Аз също гледам Часът на..Милен задава точно въпросите на гостите без шикалкаване,единствено този зъбатия Петкан,ми е противен.Журналистите са за това,да ръчкат жаравата,да вадят кестените а Нова отдавна е поръчкова Тв на управляващите.Добре,клевета е за острова,защо сваляш предаване за фалшива новина?

    Коментиран от #41

  • 40 Просия

    9 12 Отговор

    До коментар #38 от "питащ?":

    Възрастта на тия ракови образования- комунистите, не е от значение, те просто са ГМО... !
  • 41 Просия

    10 17 Отговор

    До коментар #39 от "селянин":

    Как защо бе, явно си доста слабоумен... една лъжа повторена няколко пъти, става истина... е за тва се сваля от ефир. И ако беше телевизия под прякото управление на ГЕРБ, нямаше и дума да стане за такава тема... ама пак сте много умни...та да се сетите сами !

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 РЖД

    9 4 Отговор

    До коментар #41 от "Просия":

    Аман от параноични просяци..Новината за острова е публикувана на 24.06.в Actuslno.com.герб да са го свалили,но сайта е регистриран в Аризона,,няма дим без огън,,Милен поканва журналиста Мирослав Иванов да коментират,,фалшивата новина,,ама звъни червеното телефонче и конец,,Часът на Милен,,щото Нова Тв е в БГ.
  • 44 Стършел

    15 4 Отговор
    Вериятно,някой си е позволил да накърни " вродената скромност" на Борисов и той моментално задейства юмрука си.Изобщо не гледам Нова ТВ.Политическата порнография там ме отблъсква. Но....има си пътник за всеки влак...
  • 45 180кг ЛЕЖАНКА

    11 5 Отговор
    Приятели.......всички мои събратя българи за съжаление си падаме тъпи бескруполни мазохисти.Бойкотира се на острова естествено си е оставил място и за Цвятко моторнницата и си почиват на слънчице а ние си оставаме мишките по дупките и гледаме да се спасяваме..Сложиха си вътрешни хора по бюрокрацията фирмите на леляни миджени,тези които пречиха ги изгониха по чужбина и затова са недосегаеми всичко е тяхно всичко е превзето някой нещо ако каже го съсипват или го онищобават това е и да тръгните да гласувате за други то ТЕ ЩЕ ВИ разберат и сасипят дали със служители на реда или по здравна система такаче ВРЕМЕ Е дасе събудите и дасе направи обрат иначе милата ни БЪЛГАРИЯ УМИРА
  • 46 пост

    9 3 Отговор
    Милен Цветков се мисли за голям капацитет, ама е пълен лигльо.
  • 47 пост

    2 1 Отговор

    До коментар #28 от "marquise":

    Много верен и задълбочен коментар
  • 48 Русев

    4 0 Отговор
    Само за това,трябваше де се самосезира прокурора,"главният"!Срам!
  • 49 С.В.

    6 4 Отговор
    То бива простотия ама чак толкова дори и за българите е прекалено. Господа капацитети първо се научете на правопис и после давайте безценните си мнения.Колкото за Милен не за първи път му бият шута. Той просто си е интригант,с голямо самочувствие без покритие. Аз лично ако зависи от мен никога не бих му поверила рубрика. Той просто е един невъзпитан и нагъл "журналист".
  • 50 Русев

    7 1 Отговор
    доС.В. какво значи невъзпитан,некомпетентен,арогантен,и т.н. Вие какъв корифей сте?!Просто погледнете на кое място се намираме по простотия и такива "светила",като Вас.
  • 51 Идиот

    3 2 Отговор
    Нова нали е подлога на тиквун,какво очаквахте,да ви се извинят ли?
  • 52 бесен

    1 0 Отговор
    абе валеркаааа странджански тупан ако ти дойдааааа ох ле леееее как ше бегаш в турцияяяяя чак до резово ше те гоня
  • 53 Неграмотен

    2 1 Отговор
    Тъпо заглавие, несъответстващо с българския език.
  • 54 Бакша

    1 2 Отговор
    Аз заради това телевизия не гледам цензура
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове