Last news in Fakti

28 Юли, 2018 20:25 42 365 43

Не Радев, а Слави е скритият играч в политиката

  • румен радев-
  • кольо колев-
  • слави трифонов

Мнението е на социолога Кольо Колев

Което сам си направиш и най-големият ти враг не може да ти го направи. В по-голямата част кабинетите падат не заради заговори и конспирации отвън, а поради собствената си некадърност, вътрешната конфронтация, стремеж някой да захлеби, да осребри чиповете на властта. Това заяви социологът Кольо Колев в "Офанзива с Любо Огнянов".

Той посочи, че евентуалният скрит играч в политиката е Слави Трифонов, а не президентът Румен Радев, който да си основе своя партия.

"Без всякакво съмнение има ясно видим стремеж за осребряване на чиповете, на властта. Вземете Закона за малките бензиностанции, чрез който големите искат да останат без конкуренция от малките. Това не става безплатно, обикновено политиците получават своя пай за този или друг закон", посочи още Кольо Колев.

Според него скандалите в Обединени патриоти са по-скоро на емоционална основа. "Там нещата изглеждат твърде емоционални, очевидно не са слушали внимателно Симеон Сакскобургготски, който навремето призова своите да станат господари на своето мълчание", припомни Кольо Колев.

"Тук нещата са много емоционални. Но емоцията стига такова ниво, че се заплашва самата коалиция. Не става толкова за политически пресмятания, а за емоция - личи си по поведението на Валери Симеонов и на Волен Сидеров. И те ще загубят категорично от разцеплението на тази коалиция", предрече социологът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смотан та дрънка

    84 70 Отговор
    А пък аз си мислех ,че тоя е чалгар опростачващ нацията....

    Коментиран от #12

  • 2 мнение

    68 6 Отговор
    Парите и властта сплотяват! Не очаквайте разцепление!
  • 3 Bahti

    68 48 Отговор
    След пожарникар е Логично да си иаме и Чалгар.
  • 4 П. Бочаров

    30 8 Отговор
    Да аме Не.От голф игрища повече разбираш
  • 5 СссереМ

    29 33 Отговор
    Не врат ами шия,същия чушкопек.
  • 6 Кумчо Вълчо

    75 29 Отговор
    Вярно е Радев е в пъти по интелигентен от Слави , а ние харесваме простаците.

    Коментиран от #11, #13

  • 7 00359

    83 25 Отговор
    Имам дълбоки съмнения, че Трифонов ще се впусне в надпреварата, макар да имаше всички шансове да помете познатите ни партии. Честно казано бих желал да го видя! - Не, че вярвам, че ще свърши нещо съществено в политиката.. - Не, разбира се! Но ще има една основна задача да разкара от властта най- корумпираните и най- неспособните.
  • 8 Mariyanov

    79 41 Отговор
    Айде Слави аз съм с теб дано и ти да не ме разочароваш от 5 години не гласувам защото няма за кой но за теб бих дал глас за една Хубава и НОРМАЛНА ДЪРЖАВА

    Коментиран от #20, #41

  • 9 onq s konq

    43 31 Отговор
    Каквото каже Червен Кольо,ВИНАГИ СТАВА ОБРАТНОТО.И ако си позволява да слага Слави пред Радев като ЕВЕНТУАЛЕН БЪДЕЩ ПОЛИТИЧЕСКИ СУБЕКТ,то това е по ИДЕЯ НА БСП естествено.Да,на пръв поглед изглежда като "богохулство"-БСП да пренебрегне ЧОВЕКА СИ Радев и да избута Слави напред,то ТОЧНО ТОВА Е ДЪЛБОКИЯТ ЗАМИСЪЛ НА "СТОЛЕТНИЦАТА"- да ОТКЛОНИ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПЕРИФЕРИЯТА НА ГЕРБ/хора със по-слабо изразени полит. предпочитания и гласуващи най-вече спорадично и емоционално/ към Слави,защото...Слави няма да влезе в Парламента и гласовете за него отиват директно в кошчето!Всъщност тактиката на БСП в случая е стара като света::Ние по-силни няма как да станем,но ако обезсилим врага по някакъв начин,без проблем ставаме ном.1"!

    Коментиран от #10

  • 10 Марони

    49 44 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Така е,колкото по-тъпи гласоподаватели,толкова повече червени боклуци в политиката...и всичко е "точно"!
  • 11 селянин

    27 53 Отговор

    До коментар #6 от "Кумчо Вълчо":

    По добре Слави,отколкото тоо,,интелигентен,,пилот с щурман Деса поетеса.Ама боянския майстор нема да се даде лесно,ше оди до сараю,за помощ..

    Коментиран от #26

  • 12 ГОСТ

    36 11 Отговор

    До коментар #1 от "Смотан та дрънка":

    не бе нацията проста само от чалга поема:(
  • 13 ванката

    44 15 Отговор

    До коментар #6 от "Кумчо Вълчо":

    затова бойко властва толкова време ... е сега е ред малко и на нормалните хора да да си имат лице във властта стига със простолюдието такива малоумни като вас ни докараха така нека сега някой се опита да пооправи малко нещата въпреки че няма да стане за 2-3 години но е важно да се тръгне в правилната посока !!!

    Коментиран от #29

  • 14 ПЕШЕВ

    37 23 Отговор
    ЗАПОЧВАТ ДА АКТИВИРАТ СКРИТИТЕ ЛИМОНКИ,ТОЯ СЕЛТАК Е ТОЧНО ТАКЪВ..ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ
  • 15 Dimitrina

    54 14 Отговор
    Направо се чудя какво БСП, какъв ГЕРБ? По какво ги различавате, бе хора? Та те са си еднакви! Лика-прилика! Радев щял да дойде, но Слави, всъщност, бил заплаха за статуквото... Тези социолози, политолози, коментатори всякакви, се изявяват и като пророци. И вярват, че въздействат на тълпата. А тя - тълпата, им тегли една и си прави, каквото си иска. След всеки избор точно тези измислени пророци почват да се чудят как в Парламента се е намърдал поредният боклук... И искам да попитам: Ако Слави е чалгар, какъв е Марешки? Ами "хрисимият" Волен? Или селяндура от т.нар. Обединени патриоти Валентин Касабов? Кольо Колев може ли да каже нещо по въпроса? Нали всичко знае...

    Коментиран от #19, #28

  • 16 1234

    40 15 Отговор
    Още една просташка партия ще дойде в повече!
  • 17 FOW

    40 22 Отговор
    само две думи: не вярвайте на с. трифонов
  • 18 Тухларов

    34 15 Отговор
    По-добре Йоло Денев , отколкото Слави , селския тарикат !
  • 19 Кратун

    25 4 Отговор

    До коментар #15 от "Dimitrina":

    Много вярно написано,НО народа толкова много е изпростял, оглупял и озверял,че не вижда това което се случва пред очите му.Тактиката на всички политици е разделяй и владей.И за сега много успешно се справят.ДОКОГА ЛИ?
  • 20 Див селянин

    20 19 Отговор

    До коментар #8 от "Mariyanov":

    Славуца е същата фигура (говоря от към манталитет, не от към визия) като тиквения илитерат, така че не се напъвай да гласуваш, защото ще бъдеш разочарован :)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 asoos

    25 3 Отговор
    Който и да дойде ще е все тая нас ни командват от вън не слуша ме ли спират евро помощите и това е така защото сме бедни.А където има бедност има и корупция. Не мисля че Слави ще успее да спечели 51 процента гласове и циркът в парламента ще е все същият.
    Трябва да има две партии либерали и консерватори да спре това противопоставяне на хора българи защото като сме разделени сме най слаби сини червени пембяни и т.н .да имат право на глас хора с най малко средно образование и тези които живеят в БГ
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Айва

    26 25 Отговор
    Всички критикуващи Слави,не са запознати с идеите му.Той търси хора технократи във всички области.От това има нужда страната и това може би е последния шанс за страната ни.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 rfkr

    14 2 Отговор

    До коментар #11 от "селянин":

    И за Бойко си мислехме че като мутра ще ги помете ама.........ю
  • 27 Сттаврю

    29 5 Отговор
    България е вече една мафиотска държава управлявана от мутри. Как мислите че ще позволят някой да им развали рахата. От депутат до наи малкия кмет всичко краде вие неможе да си представите за каква корупция и крадене става въпрос. Кой би променил това като навсякъде са те. Ще го сплашат и ще свиеперата. Надеждата за промяна умря новия преход трябва да стане с кръв конфискации на хотели палати част от тях в панделата за 20-30 години. И има шанс. Ноо материалното страха не позволяват на българина да направи тази му нужна революция.
  • 28 ГосТ

    9 13 Отговор

    До коментар #15 от "Dimitrina":

    От всички изброени, Волен Сидеров е най нормален,стига да не беше такава въртиопашка
  • 29 ГосТ

    11 2 Отговор

    До коментар #13 от "ванката":

    Нормални хора...много малко. И както казваш,затова този индивид е толкова време на власт.изпълнява всичко по команда от ЕС,че и повече от необходимото и после го галят по главата и краде колкото си иска. И разбира се ЕС не са виновни ни най малко. Не е луд тоя,който яде баницата е казал народа. Това де отнася и за ЕС и за властелина на българите. Да се върна на нормалните хора,за мен, нормален човек е възпитаният човек с ценностна система. Т.е. цивилизования човек. В България, преобладават нискограмотни малцинства, проститутки и крадци. Емиграцията касае най вече образованите и работливи хора,т.е. нормалните. Важни за обществото са както ядрените и астро физиците и генните инженери, така и работниците.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Истината

    7 9 Отговор
    Зад Слави Трифонов стои Румен Радев ! Поредните,които ще се борят за власт !
  • 32 МАКАРОНИН

    13 9 Отговор
    ГЕРБ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП, ТОВА ВИДЯХА И ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ИДВА ВИДОВДЕН И НАРОДА ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ВЛАСТТА
  • 33 Гост

    3 1 Отговор
    Всичко свърши зомбита.На следващите избори никой няма да ви търси.Вие вече сте никой коментирайте като нямате друга работа Кой се интересува от вашия коментар.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Марони

    6 1 Отговор
    От хора,които гледат лошо,не очаквайте да свършат добри неща,драги наивници!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Шоо

    1 5 Отговор
    Нито Радев, нито Слави ще имат повече от 10-15 %
  • 38 Марони

    4 4 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Трябва ли да припомням,че всяко управление е представителна извадка на нивото на избирателите?А от всички "злини" Борисов е най-малката!
    Ако се появи по-малка с радост ще гласувам за нея.
  • 39 Пич

    4 3 Отговор
    Наистина, Трифонов винаги се е доказвал
    като прекрасен пример за състрадателност, човеколюбие, чест, доблест, физическа красота и най-най-висш морал, но изглежда напоследък този великолепен свръхчовек започва да надминава себе си. [ сарказъм]
  • 40 Пич

    2 1 Отговор
    Вече, близо век и половина страдалческия български народ е свободен от ориенталското присъствие, обособен е в собствена държава, и героичните опити за самоуправление продължават. За жалост безуспешни. След възмургавия крадльо И.К., смахнатия дядка внушил си че е цар С.С., суперменът Б.Б. и върховния чалгар на републиката С.Т. реши да запретне ръкави. Той ще е.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Иван

    0 1 Отговор
    Вижте, не може в шоуто да контастират двете крайности-патротизма, състрадателност/с тъпи въпроси към гостите, показващи липса на всякакво аналитично мислене от водещия и същевремнно простащината/тъпи задявки, откровенни тъпизми, постоянно лошо настроение у водещия, държание тип авторитарен мениджър в стил диктатор/. Дори и идеите им да со добри, което изглежда така на фона на тоталната безидейност на всички останали, то не вярвам, че могат да се справят с управлението. Бих гласувал за такава формаци, само ако поставят една единствена цел-смяна на системата и момнтеално след това разпускане на народното събрание, без да се тикат в управлението.
  • 43 Надежда

    2 0 Отговор
    Аз и хората около мен подкрепяме Слави и екипът му. От 2г. ги следя активно и идейте и действията им напълно съвпадат с мойте идей и цености. Аз съм националист и съм за пропаганда на всичко българско. Против съм чалгата, циганият и вс, което не е свързано с българските, християнски ценности. Повечето песни са му на патриотична, с фолклорна насоченост. Това ми харесва. Харесва ми, че стой зад екипа си, както и те зад него. Това е важно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове