Last news in Fakti

25 Февруари, 2012 16:29 1 356 0

Пътят към Мугла е вече отворен

  • лавина-
  • мугла-
  • смолян
Пътят към Мугла е вече отворен - 1
Снимка: БГНЕС

Пътят към Мугла е вече отворен. От КАТ, обаче, предупреждават, че е задължително автомобилите да бъдат с вериги, предаде БНР.

 По-рано днес лавини затвориха пътя Смолян-Мугла. Огромните снежни маси бяха паднали в различни участъци по трасето между Смолян и местността Паметника. Три леки коли бяха закъсали по пътя и не успяваха да продължат пътуването си, нямаше пострадали.

Първата лавина бе затворила около 10-метров участък от пътя преди тунела, който бе блокиран от 2 метра сняг и паднали дървета. Другата лавина се е свлякла на острия завой след бившия рудник, а третата е най-голяма и бе в местността Паметника, като бе откъснала 20-метров участък от пътя. В работата по разчистване на пътя за Мугла се включи 20-тонна верижна машина и фадрома.

От пътно поддържащата фирма призоваваха гражданите да не предприемат пътуване до нормализиране на обстановката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА