Last news in Fakti

7 Март, 2012 10:09 1 131 1

Елитни квартали в София без вода заради авария

  • софийска вода-
  • канализация-
  • вода

Във връзка с отстраняване на голяма авария на основен водопровод с голям диаметър между бул. "България" и Околовръстен път се налага прекъсване на водоснабдяването днес, 7 март 2012 г. от 10:00 часа до 22:00 часа в някои райони на София, съобщиха от "Софийска вода".

Водата ще бъде спряна на живеещите по Околовръстен път от отклонението за лифт Симеоново до бул. "Братя Бъкстон"; кв. "Кръстова вада"; кв. "Манастирски ливади"-изток; ЖСК "Малинова долина"; кв. "Витоша" – ж.к. "Макси", ж.к. "Градина"; бул. "Симеоновско шосе" между Околовръстен път и ул. "Иван Странски".

С понижено налягане на водата ще бъдат клиентите, живеещи в района между бул. "Никола Петков", ул. "Бойчо Бойчев", жп линия София-Перник и местност "Подлозище".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени пред бл. 29 в ЖСК "Малинова долина".

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече актуализирана информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 121 21, както и на сайта на дружеството в раздел "Текущи спирания на водата".

Екипите на "Софийска вода" работят, за да отстранят възможно най-бързо аварията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО

    0 0 Отговор
    ТЕЗИ ТЕЧОВЕ И ПРОБЛЕМИ СА ПОСТОЯННИ ОТ МНОГО ГОДИНИ НАСАМ ! ТОВА ЩЕ РЕЧЕ ЧЕ ГОЛЕМИТЕ ПРИКАЗКИ ЗА ОГРОМНИ И НЕПРЕКЪСНАТИ ИНВЕСТИЦИИ ВЪВ В и К МРЕЖАТА СА СИ ПЪЛНА ЛЪЖА ! ВЪПРЕКИ ЛЪЖИТЕ И ТЕЧОВЕТЕ ИСКАНИЯТА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ ЦЕНАТА НА ВОДАТА СА НЕПРЕСТАННИ !!! ВЕЧЕ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ ЖИВЕЯ В ДУБАЙ - ЗАРАДИ ЦЕНАТА НА ВОДАТА А В СЪЩОТО ВРЕМЕ СТАВАТ ПОСТОЯННИ НАВОДНЕНИЯ ! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ??? В СТРАННО И ВОНЯЩО БЛАТО ЖИВЕЕМЕ КОЕТО НЯКОЙ Е НАРЕКЪЛ ДЪРЖАВА !