22 Октомври, 2018 20:51 2 692 11

Патриотите се събират утре за оставката на Валери Симеонов

  • валери симеонов-
  • вмро-
  • красимир каракачанов

Лидерът на ВМРО запази мълчание и не зае страна в скандала

Патриотите се събират утре за оставката на Валери Симеонов - 1

Коалиционният съвет на ГЕРБ и Обединените патриоти се събира утре по казуса с поисканата оставка на Валери Симеонов не само от майките на деца с увреждания, но най-вече заради снетото доверие от страна на Волен Сидеров.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов запази мълчание по труса в управленската коалиция, след като единият от лидерите в ОП, Волен Сидеров, поиска оставката на Валери Симеонов заради обида към майките на деца с увреждания. Каракачанов не зае страна, съобщи "Канал 3".

"Нещо, което не е редно и никога не съм го правил", добави той. Министърът на отбраната ще говори утре на заседанието на коалиционния съвет и тогава ще изложи своето виждане по скандала.

"Утре в 14.30 съм изпратил покани до двамата ми колеги за коалиционен съвет и каквото имам да кажа, ще го кажа там. Аз първо казвам на колегите си, после на медиите", мотивира се Каракачанов.

И уточни по адрес на Сидеров и Симеонов: "Нито единия, нито другия съм осъдил".

По-рано "Атака" свали доверието си от вицепремиера Валери Симеонов и настоя да бъде избран друг патриот на негово място. Волен Сидеров му поиска оставката с аргумента, че инатът му и недопустимото поведение спрямо родителите на деца с увреждания клатят правителството, ако не бъде отзован. Сидеров настоя за спешна оставка и спешно свикване на коалицията още днес, но в крайна сметка той ще се събере утре с посредничеството на Каракачанов. Той предупреди, че ако Борисов и Каракачанов оставят вицепремиер Симеонов на поста му, това ще означава, че са съгласни с тезата му за "кресливите майки" и "уж болните деца". Преди това пък от Абу Даби министър-председателят Борисов даде да се разбере, че няма да маха от кабинета Валери Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо Бирата

    26 0 Отговор
    Абе поо@ка се тоя път другаря Симеонов !!! Редно е да му се вземе скалпа!!!
  • 2 мнение

    24 1 Отговор
    Сбогом на правителството! Моментът дойде! То пък едно правителство!
  • 3 Живите мъртви на България

    23 1 Отговор
    Просто е. Който подкрепи Симеонов споделя неговото мнение и смята, че народът трябва да бъде избиван, т.к. е не годен да носи печалби на капиталистите. Това е мнението на Симеонов, това е мнението на Борисов (поне той така каза като отказа да иска оставката на Симеонов). Така че всичко е ясно.
  • 4 Зиги

    28 0 Отговор
    Винаги досега съм гласувал за герб през всичките тези години. Сега с нетърпение чакам следващите избори, за да гласувам за който и ще да е друг, само те да не са на власт. Време е да изчистим боклука.

    Коментиран от #6

  • 5 Коко

    11 0 Отговор
    Ако махнеш маймуната от гърба си, не означава, че циркът си е отишъл.
  • 6 Guðmundsson

    2 17 Отговор

    До коментар #4 от "Зиги":

    Спокойно ти си гласувай за дпс или бсп, но ще има и Борисов 4 и Борисов 5, и 6 ама може да е друг премиер вместо Борисов. Но бсп и в кочината няма да влезе.
  • 7 Мизирабъл

    17 1 Отговор
    Дай боже оставка ,да се махнат тия дето ни заГРОБиха ! Пък след тях и бялатя мечка да дойде, не може да стане по зле за 95% от народа !
  • 8 Слагай стоманената каска

    14 3 Отговор
    И излизай на война с майките. Това го можете, скъпи отрепки от някакъв си фронт. Мишоци
  • 9 Гост

    11 2 Отговор
    На Каракачанов му плащат същите, които заплашват с контра-протест. Изходът е ВСИЧКИ ВЪН!!!
  • 10 ME TOO

    1 6 Отговор
    Ехх тея МАЙКИ! Гестапо ряпа да яде! Не съм фен на този индивид, но ако заради Майките му фръкне шапката, Майките ще колят и ще бесят оттук до края на света.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове