24 Октомври, 2018 10:15 3 705 34

"Борисов 3" издържа и при третия вот на недоверие

  • борисов 3-
  • кабинет-
  • вот на недоверие-
  • правителство

99 народни представители гласуваха против сегашното правителство

"Борисов 3" издържа и при третия вот на недоверие - 1
Снимка: БТА

Правителството оцеля при вота на недоверие, иницииран от БСП. За събарянето на "Борисов 3" и предсрочни избори се обявиха 99 народни представители, а за оставяне на ситуацията - 133. Общо гласуваха 232 депутати.

Преди три седмици от опозицията заявиха, че след обявените предложения за здравна реформа от министър Кирил Ананиев социалистите подготвят третия си вот на недоверие към сегашния кабинет.

От БСП заявиха, че няма да търсят подкрепа в останалите парламентарно представени партии и опозицията в лицето на ДПС, а подкрепа ще търсят в съсловните организации и засегнатите от реформата страни. БСП се срещнаха с представители на Българския лекарски съюз, преди това и със застрахователи, а преди това срещите протекоха с неправителствени организации и др.

"Борисов 3" издържа и при третия вот на недоверие

Първият вот на недоверие към правителството беше внесен на 17 януари 2018 г. заради "провала при борбата с корупцията". При гласуването на 25 януари той не мина. Вторият вот на недоверие, този по темата "сигурност", отново бе внесен от БСП, но на 29 юни също се оказа неуспешен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Райска Държава

    12 32 Отговор
    Бойко Президент !!!
  • 2 Дарко

    21 4 Отговор
    Айде Бойко сегс го изгони тоя Симеонов. Вота мина, закво ти е.

    Коментиран от #4

  • 3 Запознат

    19 1 Отговор
    ,, Воля" на Марешки ги е подкрепил!
  • 4 Хер Отто Флик

    6 13 Отговор

    До коментар #2 от "Дарко":

    НФСБ винаги в парламента
  • 5 onq s konq

    14 7 Отговор
    Ураааааааааааа!Тека се бех претеснил че чак кръвно бех дигнал!Отивам до мазето да си сипем една ракия и да си источим едно канче зеиеф сок!Ураааааааааааааааа!!!!!

    Коментиран от #31

  • 6 АНТИКОМУНИСТ

    19 18 Отговор
    Никога бсп и дпс на власт те погубиха България

    Коментиран от #8, #9, #10, #26

  • 7 цистит

    19 12 Отговор
    нито едните ги искаме нито другите - Радев да направи партия с нови хора!

    Коментиран от #13

  • 8 666

    13 18 Отговор

    До коментар #6 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Тъй тъй. Я да видим колко външни инвестиции е имало по времето на БСП и колко сега при ГЕРБ? Я да видим колко е било населението при едните и при другите? Я да видим какви са данъците при едните и при другите? Я да видим какви са акцизите при едните и при другите? Искаш ли още сравнения? Що ти са, като не можеш да ги осмислиш?

    Коментиран от #11, #15, #16

  • 9 Све

    23 12 Отговор

    До коментар #6 от "АНТИКОМУНИСТ":

    България при соца не беше най-хубавия дом, но днес сме СМРДЛИВА КОЧИНА. Затова по форумите има толкова ,, антикомунисти ". Никой не говори за справедливост, равенство и морал, разни странни и неграмотни , либерали, демократи, антикомунисти и други екзоти бълват жлъч
  • 10 Све

    13 11 Отговор

    До коментар #6 от "АНТИКОМУНИСТ":

    България при соца не беше най-хубавия дом, но днес сме СМРДЛИВА КОЧИНА. Затова по форумите има толкова ,, антикомунисти ". Никой не говори за справедливост, равенство и морал, разни странни и неграмотни , либерали, демократи, антикомунисти и други екзоти бълват жлъч

    Коментиран от #14

  • 11 незнайко

    14 5 Отговор

    До коментар #8 от "666":

    Най напред трябва да се обърне внимание, че сега сме 2018 г. По времето на БСП не бяхме в ЕС за да говорим за това колко е било населението !!! Същите тези комунисти затвориха заводите и в момента ограбват всячески страната с парите които откраднаха !!! Как се строят хотели по черноморието ??? С ПАРИ ОТ ЗАКУСКИ ЛИ ???
  • 12 Тодор Живков

    3 7 Отговор
    КПСС-БКП!
  • 13 Просия

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "цистит":

    Пак ли искате "НОВИТЕ" комунисти...
  • 14 Хер Отто Флик

    7 8 Отговор

    До коментар #10 от "Све":

    Аве Све "Някой чупи рекорда някой пада зад борда!" 20 век на Щурците! Кирчо и компания още в 80г прозряха, че не може да има равенство! Комунизмът е вреден с уравниловката на хората!
  • 15 АНТИКОМУНИСТ

    13 9 Отговор

    До коментар #8 от "666":

    Луканов фалира България Виденов фалира България Орешарски фалира България е колко още искате комунистическите изчадия да фалират България ????

    Коментиран от #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хлъц

    10 1 Отговор
    А бе хем ревете че едвам смогвате хем защитавете тези дето ви доведоха до просешка тояга!Не народ а .......! Многоточието си попълни сам мазухистични народе - дето се мислиш за мъдър !!!
  • 18 Комуниста

    14 11 Отговор

    До коментар #15 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Костов започна да я краде! Царя я краде но малко остави! СТАНИШЕВ по закърпи малко България, а Борисов тотално я затри!

    Коментиран от #20, #22, #30

  • 19 СТЕФАНОВ

    10 5 Отговор
    Някой може ли да ми каже,тази Павлова,каква длъжност изпълнява в БОРИСОВ 3!Поредната пачавра на държавна ХРАНИЛКА!!!
  • 20 СссереМ

    9 13 Отговор

    До коментар #18 от "Комуниста":

    При Борисов БВП се вдигна на нива каквито не сме имали НИКОГА-101 милиарда долара т.е. четири пъти повече от 89-та и два пъти повече от 2008 г.,и като се има на предвид че преживяхме и кризата с него,така че жалки червенотиквеновчета мълчете и си ближете раните сипете си по един бояришник и си спомняйте за "великите" времена на крадене и мързелуване.

    Коментиран от #21

  • 21 гост

    15 3 Отговор

    До коментар #20 от "СссереМ":

    Взимаш ли медикаменти накви?

    Коментиран от #23

  • 22 АНТИКОМУНИСТ

    7 6 Отговор

    До коментар #18 от "Комуниста":

    Най добрия комунист е мъртвия те са враг на България
  • 23 СссереМ

    5 8 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Има данни и статистики,това са живи ФАКТИ,знам че не ви изнася на комундетата които са на заплата....НО това са фактите.

    Коментиран от #33

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 АНТИКОМУНИСТ

    9 6 Отговор
    Винаги винаги когато комунистическите изчадия крадливи са на власт България фалира факт неоспорим
  • 26 Упадъка на БГ започна

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "АНТИКОМУНИСТ":

    Пич,упадък а на БГ започна след вдишване на двата пръста и избора на костов ,кунева и последвалата разпродажба на държавата

    Коментиран от #27

  • 27 се се се ре УМРЕ урааааааааааааа

    5 5 Отговор

    До коментар #26 от "Упадъка на БГ започна":

    Бъркаш много упадъкът е още щом комунистическите изчадия идват на власт а тогав е 1944 година
  • 28 с късото име

    8 0 Отговор
    Нищо ново,нищо неочаквано!Мисля си,че няма такава магария ,която политиците ни да сътворят ,та да събуди българина! Мисля си,че след третия кабинет на Борисов ще има четвърти,пети...и за шестия,няма да има живи хора които да го гласуват!
  • 29 Мале

    8 1 Отговор
    Нормален диалог с институции не може да се води!!! ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ГО КАЗВАМ!!! Ако не се стигне до протест или бой няма да ти обърнат никакво внимание. Дори и тогава е много съмнително, че ще ти обърнат внимание. Политиците и чиновниците си мислят, че те са ДЪРЖАВАТА, НАЦИЯТА И НАРОДА, а ние сме ТЕХЕН СЛУГИНАЖ!!! Трябва да има не повече от 60-120 депутати, съкращение на 50% от агенции и чиновници, както 100% спиране на финансиране за НПО-та!!! Само така може да се изравнят силите граждани - държавни служители (пиявици). В момента държавните служители са около 500 000, плюс още 2 милиона са техните деца и роднини. Това е достатъчно да се самоизбират при избори и да нямат никаква никаква нужда от гласовете на народа, защото тяхния глас е решаващия и те винаги ще подържат статуквото Герб, НФСБ, Воля, СДС и прочие. Затова на тях не им пука дали ние протестираме, боледуваме, измираме, гладуваме. Те вече са си уредили изборното спечелване и ние за тях сме непотребни. Само с намаляне броя на държавните чиновници ще имаме влияние над политиката. Бат Гойко го знае и затова прави всичко възможно да увеличава броя на държавните служители, за да може народа да е АУТ от изборите и така Герб да е вечния владетел с неговите сателити НФСБ, СДС, ДПС, Воля, Атака, ВМРО. Затова Далавери се държи арогантно и не му пука за гражданското мнение, а в бъдеще ще бъдат още по-арогантни към гражданите!!! БОРЕТЕ СЕ ЗА НАМАЛЯНЕ БРОЯ НА ДЪРЖАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ!!! САМО ТАКА ЩЕ ИМАТЕ НЯКАКВА СИ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гербера цъфна

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Нема се плашиш конче ние сме непоклатими
  • 32 Зайко Байко многознайко

    7 1 Отговор
    Цв.Цв.Ушавия Шлифер, недоклепания сив кардинал, с форма на главЪта тип каунЬ. Шофьорът на Мето Илиенски( Маринов ) тарамбуката на Маджо и Маргините(Б.Б.) ! Епитомия на умопомрачително безхаберие и полицейщина. Айдуци от класа събрани и ръководени от Мутрак и Шестак. Мили Господи, с какво толкова сме прегрешили, че ни наказваш с такива д.е.б.и.л.и. които да ни управляват ? ;-(
  • 33 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "СссереМ":

    Явно е че си ги спрял, а не трябва!
  • 34 кеф

    1 0 Отговор
    Нека и борисов 10 да има,за да живеете като скапаняци
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове