21 Март, 2012 17:30 1 070 2

Борисов: Мислете кой какво е направил и гласувайте

  • бойко борисов-
  • кюстендил-
  • избори
Борисов: Мислете кой какво е направил и гласувайте - 1
Снимка БГНЕС

Като дойдат избори, мислете кой какво е направил и гласувайте. Така се обърна към кюстендилци премиерът Бойко Борисов, който бе днес с министрите си заради изнесеното правителствено заседание на Министерски съвет.
„Днес е празник, затова целият кабинет сме дошли тук, за да се опитаме - казармите, едно по едно, тези неща, които могат да се върнат на града, където можем и ние да помогнем, с общи усилия с кмета да го направим един хубав град”, добави Борисов.
„Да беше само Кюстендил лесно, но то навсякъде е така. Ако не са давани тези милиарди, за какви ли не проекти - един милиард за „Цанков камък”, 1,4 млрд. лв. за Белене. Представете си, ако за вашия град и подобни градове са давани по 100 - 200 милиона, как щяха да изглеждат градовете. Затова като дойдат избори, мислете - кой какво е направил и гласувайте”, обобщи премиерът.

Премиерът и министрите присъстваха на молебен за здравето на кюстендилци по случай празника на града, който се състоя на площад "Велбъжд


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 No coment

    0 1 Отговор
    Ей тва ако не е предизборна кампания здраве му кажете :)
  • 2 ЙХКЙ

    0 1 Отговор
    г-н Борисов вие направихте същите неща както и предишните... биете се в гърдите, че сте по-различни, че сте по добри, но сте същите недоразомения каквито бяха управниците в последните 20г.
    Как не се появиха свестни хора за толкова време, които да работят ЗА държавата и ЗА народа, а не против него и да обслужват само часни, кооперативни интереси... за чужопоклонничеството да не говорим...