Last news in Fakti

26 Март, 2012 16:11 2 892 0

Нов директор на Териториална дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители”

  • нап-
  • директор-
  • „големи данъкоплатци и осигурители”

Директорът на Териториалната дирекция на НАП „Големи данъкоплатци и осигурители” (ТД ГДО) Стефан Тричков беше освободен от изпълнителния директор на НАП днес. Мотивите за промяната са свързани с недостатъчно ефективната работа на структурата.
За изпълняващ длъжността е назначена  Галя Димитрова, досегашен директор на дирекция „Управление на изпълнението” в Централно управление на НАП.
Припомняме, че в дирекцията за големи данъкоплатци и осигурители са регистрирани близо 1600 компании, чийто принос към бюджета е 4,5 млрд.лв. за 2011 г. или 35,3% от всички приходи, събрани от НАП за миналата година.
В момента по нареждане на вицепремиера и финансов министър Симеон Дянков тече преглед на съществуващите критерии за големи данъкоплатци и осигурители, като целта е броят на компаниите, регистрирани в тази структура да бъде намален.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА