Last news in Fakti

2 Април, 2012 08:17 8 344 9

Двама убити при катастрофи

  • катастрофа
Двама убити при катастрофи - 1
Снимка: БГНЕС

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 13 тежки катастрофи с 2-ма загинали и 21 ранени, от които 1 с опасност за живота, съобщиха от СБА.

В района на София са станали 83 леки и 2 тежки катастрофи с 3-ма ранени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил

    0 2 Отговор
    Ами ние сменихме гумите със летни и заваля сняг! Как няма да стане проблем?!

    Коментиран от #8

  • 2 Гритор Димитров

    3 1 Отговор
    Проблем няма да има ако караш разумно.
  • 3 КАТ

    1 2 Отговор
    До като има разни бозаиници зад волана и мислят че са на формуа1 положението ще става и полошо
  • 4 людмил рударски

    0 1 Отговор
  • 5 Петър

    2 0 Отговор
    Проблема не е едностранчив. Тоест - не винаги САМО шофьора е виновен. Къде са дренажните линии по магистралите? Къде е светещата маркировка? Къде за Бога е осветлениетоооо
    Не ми се пише. Тук е пъклена история, и ще става ИСТЕРИЯ !

    Преди време имаше подобен случай(а като гледам той е все един и същ) - става дума за едни най-елементарни дренажни "нарези" косо или диагонално на платното, и когато е студено и вали дъжд, вместо след няколко часа налице да имаме ЛЕД, то водата да бъде отведена встрани.
    Е, да...ама не ! Глупаци и некадърници заемат висши посотве !
    И вместо цял ден да си човъркат;-/ да бяха събрали малко инфо. КАК АДЖЕБА го правят европейците от години. И що живот са спасили с нещо толкова елементарно!
    На нас не ни трябва някой да ни въвлича във война - всяка година от безхаберие в министерствата - измират по около 2000 човека ! ВСИЧКИ ЖЕРТВИ ЩЕ ИМ ЛЕЖАТ НА СЪВЕСТТА ЕДИН ДЕН ! ГОСПОД ЩЕ ГИ СЪДИ ПО ОНОВА КОЕТО >>>НЕ СА
  • 6 MaKsITyYy

    0 3 Отговор
    Така:Проблема не е в шофьорите!!! А в пътиштата айде наи-сетне да се вземат малко мерки да ни се предоставят нужните условия за придвижване без злуполуки тва се отнася за онея дето ни управляват.Заштото накрая без избиратели ще си останат!!!
  • 7 да бе

    4 0 Отговор
    В шофьорите е главния проблем. Като видиш малко асфалт и гас, гас ,гас, и после какво стана ... Това, че на магистралата ограничението е 130км/ч никой не кара с по-малко от 140-150. Отделно тези скорости се развиват само когато пътните условия го позволяват(пише го в Закона за движение по пътищата). Ако вие не може да прецените дали е опасно при тези дупки да се кара като гламав - трепете се. Лошото е, че умират невинни хора заради глупоста и простащината на други. Това е РОДОВЪЗПИТАНИЕ !
  • 8 Иван Томов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кирил":

    @1 Има ли определение как управлява 4овек
  • 9 kkk

    1 0 Отговор
    В България мозъците на повечето хора са промити от много ракия и чалга. Като резултат - Почти всеки 20 до 40 годишен мъж има блян- да събере 4000 лв, да се метне на един голф 1.6(примерно),да му сложи едни джанти дето са на осморки,да пробие 5 дупки в гърнето( пернишки ремус) и да почва да раздава газ. Яка работа. Всеки е Кен Блок. Ей това е реалната причина за толкова умрели и осакатени по пътищата. Всичко друго е лъжа. Пътищата ви виновни - ми като са лоши ,намалете скоростта. Трябва да си олигофрен за да караш бързо там където просто не ти позволява пътя. По-точно самоубиец. Всичко е в главите